8

Чук и Гек

преди 3 години

Бойко като я грабна с едната *** и я млясна по главата първо се възбудих и веднага се просълзих! Такъв акт на извинение никой ръководител не е способен да извърши! Председателят на парламента в лапите на звяра!

7

мачу пикчу

преди 3 години

И никой няма да пита за Виваком? Концесиите? Намирисва ми , че играят заедно...

6

Анонимен

преди 3 години

Арест на парламентарната група и пълна забрана на шайката Гроб!

5

Анонимен

преди 3 години

Тези БСП се побъркаха наистина.Не осъзнават ли, че с всичките тези истерии само настройват хората срещу себе си?Свсеки изминат ден хората, които биха гласували за тях намалява.

4

Sichtpunkt

преди 3 години

Настояваме за прозрачност в харченето на всеки лев, предвидимост за икономиката и грижа за хоратаТези пари са европейски и тя няма никакво право да иска отчет, защото предлагаше България да излезе от ЕС!

3

Бългериъ фърст

преди 3 години

Искам парламентът да отмени сделката за Ф-16 и със същите пари да закупи от Русия ваксини против короната. По една ваксина за всяка българка, за всеки българин!

2

Анонимен

преди 3 години

"Те ще отговарят на въпроси, свързани с насилието върху граждани и журналисти по време на конференцията на партия ГЕРБ, която се състоя на 5-и август."Пълни измислици. БСП се чудят какви лъжи да измислят.ГЕРБ трябва да отговарят, защо полицията не си върши работата и оставят група граждани да тормозят цял град.

1

Анонимен

преди 3 години

Да си купят ваксини от Русия и да почват да заседават, като има ваксини не е страшно и могат да си седят в НС.