28

О хо хо

преди 3 години

Корни искала прозрачност за всеки изхарчен лев....АМИ ПЪРВО ТЯ ДА ОБЯСНИ КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ПАРИТЕ ОТ ПАРТИЙНАТА ИМ КАСИЧКА И ЗАЩО ОЩЕ НЕ СА ВЪРНАЛИ ПАРИТЕ В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ, КОИТО ДРУГИГЕ ПАРТИИ ОТДАВНА ВЪРНАХА???!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Така и не разбрах какво точно е казал Тиквата за тая.Някой знае ли подробности?

26

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне след 2-3 дена!

25

Пазете го от доктори

преди 3 години

преди да го вкарат на разположение в ьзатвора, шъ си мине един курс, психиатрическо геометрични тригонометрически и че га чешът с перце по срамната о, О-образна ахналана срамна устна дорде кихне на пропан бутан и се скара на психиятрите да нигу дъгаличкат по сли-вата-плумбе дер блуменПеруналнив нерв ще му разкаче играта

24

Анонимен

преди 3 години

До ха хаБратя Галеви как избягаха през граничния пункт, да не би Бокича да ослепя...хахаха Толкова ви е нивото герберасти, че чак е плашещо :))

23

Анонимен

преди 3 години

Вече Бойко строи и тоалетни...! Кой е построил по скъпи а ?

22

Боти Бойко дръж се

преди 3 години

ако черната кърлежова мамба сбере депутатите по ИСКАНЕ на Корнелия - това вече е шут в седалката на шопара. Тя му го връща и с превръзките за онова ***, неумен кърлежски женски орган.и Цецко има да шути, и Догата, и тоя дето пее когато кара ски.ще му се накачат и ще крещат пусни децата бе пепифил, не им бъркай с мръсните си ръце по ризите бе пепифил. нищо за аХтубаните и срезаите бели лентички. ще го дъфкат за това което на хората им се струва че е сторил, откраднал, преметнал през граница

21

Ооо

преди 3 години

Ооо чудесно, ЗА да гласуват оставката на безполезното първеню в резидентството.

20

Анонимен

преди 3 години

"Искаш да се направи това, което комунистите правят на 5 юни, 1947 г. с Никола Петков и с депутатите от опозицията. Други са времената, жалък другарю!"Ако знаеш какво точно искам, лошо ще ти стане!Какви са времената, такива, в които можете да грабите безнаказано народа ли? Шайка със шайка!Оставка и затвор за вас!

19

ак47

преди 3 години

Сливата сърби,чешане здраво предстои,а накрая Бойко с целувка ще те поздрави!Виж огледалата на Доган и за спомен просто славна и безгрижна,просто долу погледни!

18

Лора

преди 3 години

Простата кърджалии ска сливачна ракия свиква ново лъскане на бастуна!Оставка илибегом към язовирите,докато все още има вода!

17

ха ха

преди 3 години

Ако някой провокатор дойде и ти каже че имаш поздрави от Маргините,значи си техен чиляк?Елементарни сте.

16

Анонимен

преди 3 години

Не ве, притиснаха ги от службите, БСП е някакъв виц....:)

15

Българин до 7

преди 3 години

Искаш да се направи това, което комунистите правят на 5 юни, 1947 г. с Никола Петков и с депутатите от опозицията. Други са времената, жалък другарю!

14

Анонимен

преди 3 години

Тая Нинова вече си прави гаргара с всички.Те затова вече не я търпят и в партията и.Какво насилие, какви 5 лева.Да съм на ГЕРБ няма да и отида да и слушам глупостите.

13

Анонимен

преди 3 години

Мутрата пак ще се скрие някъде и ще изпрати слугите си на предната линия.

12

Чук и Гек

преди 3 години

Ето! Нинова организира трибуната - Бойко казва решенията! Комбина, как да оцелеят заедно! На мястото на Радев, най нагло ще отида в ложата си, уж зачитам парламента, ще си погледна часовника и ще кресна - Вън, безделници! Всички! Имате 30 секунди, от които 10 вече изтекоха!

11

НЕКОЙ

преди 3 години

Партийните другари се завръщат в залата на партийният дом. Капиталистическият социализъм е възстановен.

10

Чук и Гек

преди 3 години

Подгответе по презрели доматчета и не разсъждавайте! Няма да гледате кой от коя партия е - карайте наред! Все пак, особено внимание на Марешкия и останалите Патерици!

9

Няма

преди 3 години

Кворум!Още сме на море!Заради кефа на Корни,няма да се разкарваме!