22

Анонимен

преди 3 години

Умните протестъри май нещо се oaкаха с цъкането на лайковете :)

21

Анонимен

преди 3 години

Президента да си ходи,много е алчен за власт!

20

Анонимен

преди 3 години

Всъщност някогашните Сик и Вис не са на двете страни на барикадата, а само на едната- тази на протестиращите. Оказва се, че на фонтана пред президентството, където на няколко пъти държавният глава Румен Радев надъхваше недоволните с призива Мутри, вън!, все по-ясно се забелязват емблематични за недалечните мутренски времена софийски тарикати от някогашните Магура и Хавана, а по-късно и Кимбо.Повечето са гравитирали около ВИС-2 в последните години на нейното съществуване до убийството на Георги Илиев през 2005 г., а други са имали и общ бизнес със сочения за покровител на протеста - В

19

пенсионер

преди 3 години

а Редовно Правителство - каква Конструкция е - Естествена ли?!

18

Анонимен

преди 3 години

сваляте бойко и пак го избирате

17

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА НА KAУHA (радеф)

16

Анонимен

преди 3 години

До Я!!!И аз съм комунист.И какво?Ще се на.се,реш от яд ли?Комунистите родината изграждат,комсомолците със тях строят.Пионери, пионери!Славен път ни чака трудов път.Комунисти, комсомолци, пионерисме в един и същи строй.Комунисти, комсомолци, пионери!Заедно във труд и бой.(винаги във труд и бой)

15

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

14

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Тия на протеста кога ли ще направят партия, не направят ли партия ще стане като при предната оставка, ще влязат костовисти и чалгари и ще има нови протести и емигрирали.

13

Я!!!

преди 3 години

Комунист не било ругатня???!!!ГЕРБ СА КОМУНИСТИ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ.

12

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

ОТДАВНА Е ВРЕМЕ Е РАДЕВ ДА ЗАСТАНЕ НА ИЗБОРИ СРЕЩУ БОРИСОВ И АКО НАРОДА Е С НЕГО ДА ГО МАХНЕ И СЛЕД ТОВА МЛАДИТЕ ДА ПРОМЕНИМ ТАЯ ДЪРЖАВА

11

Шаши

преди 3 години

Избори. Да. Ама 2021 това е. Никакво служебно правителство. Всичко по график. Няма да плащаме по 100 пъти. Тези спестени пари да отидат за детски градини.

10

До има шанс

преди 3 години

Ха-ха-ха, мечтите са безплатни, президента не можете да го пипнете с пръст, ще ви се , ама не.Мечтайте си , те мечтите са безплатни.Питай конституционният съд, ще ти го обяснят,както му го забодоха на ГешеФ.

9

Има шанс

преди 3 години

Служебния кабинет е нещо крайно ненужно както в сегашната ситуация, така и по принцип. Но импийчмънта е напълно възможен, понеже БСП имаха 80 депутата в началото, сега са 78-79 мисля. Т.е. 160минимум биха отстранили Радев, а в случая се очертава даже 1-2 отгоре. Не виждам причина, която и да е друга политическа сила в парламента включително ДПС да го подкрепя.

8

независими протести

преди 3 години

как така старите ВИС и СИК пак се оказаха от двете страни на барикадите

7

Анонимен

преди 3 години

Няма да има избирателна активност ако не се направи партия на безпартийните , в момента няма за коя партия да се гласува

6

Селианин

преди 3 години

Всички от наше село гласувахме за Радев. Но вече Никой от наше село няма да гласува за него и искаме оставката му. Скоро ще тръгнем с платките към София. и бързо ще се разберем с всичката тайфа президентска

5

Превеждам

преди 3 години

Служебната корупция, от старите кадри ли е ? Да! То иначе нямаше да го има. По малко ли ще крадът ....? Не но ще са за малко.

4

Шаши

преди 3 години

Божкее, и тази ли е професор. Ама каква е тази далавера, всички пуяци се натискат да станат професори. По какво е професор Катето? По съсипване на България ли?

3

Анонимен

преди 3 години

Служебното правителство има ограничени правомощия и основната му задача е да проведе честни избори съобразно Законите!То нито ще радава от "мазнинките", нито ще въздава наказателна справедливост!