61

ааа

преди 3 години

Основния проблем на българите, е че все чакат някой да ги оправи. И затова ги оправя който ги хване - Костов, Станишев, Царя, ББ. Сега чакат Слави да ги оправи, а Слави така ще ги оправи, че ще се редят на опашка за топла храна.

60

Lan

преди 3 години

61, смяташ че те лъжа? А народът докато не се образова ЩЕ бъде лъган, народът плюе срещу най-кадърните си икономисти и чака някой да "го оправи". Е ще! Сладки приказки, за предразполагане...после "оправяне". Дянков тогава каза истината, сега също казва истината. Тогава изведе държавата с по-малък икономически спад от почти всички в Европа, сега НЯМА да се навие да го направи заради такива от народа като теб. Та докато ти и такива като теб сте мнозиство, още много и различни ще ни "оправят"!

59

мучо

преди 3 години

аман от второразрядни икономисти...............

58

Христо Иванов

преди 3 години

Чакам обаждане от Маджо

57

Анонимен

преди 3 години

До БългаринТи си толкова "Българин" ,колкото аз съм трамвай,по предишните ти постове се разбира,че 100% не си българин,само се опитваш да заблуждаваш овцете.Не ти щем чужденците!

56

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Хахахахаха, откак отиде у Масква, на ранилката на тамошните евреи, Дянков вече не говори за постната пица;))) Нема веке "постна пица"! Който е ручал жебеята по Дянково време, ручал ги, че ги руча и занапреж!

55

Анонимен

преди 3 години

kmetskite slujiteli, obstinskite savetnici kakvo rabotiat izobsto, ta ministri s tova se zanimavat?

54

Анонимен

преди 3 години

До ТърговецНа всички търговци бе казано преди дни да вдигаме всичко плавно и бавно за да не се усети толкова.по Каскет-ТВ на Нинова ли ви го казаха?

53

Анонимен

преди 3 години

До IY до LanАбе я си гледай работата,какво лъжете народа?За олигарсите има и за овластените и партийците има,а за народа все няма и са изправени пред избора да живеят в мизерия,страх,безработица,беззакония или да напуснат страната,манипулатори долни!Скръндзи!Заради вашия егоизъм ,България се обезлюдява,защото провеждате политика на геноцид спрямо народа и държавата ни!

52

Бсп-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !

51

Анонимен

преди 3 години

Е как няма да е тежка .30 години само приватизиране, разпродаване ,заменки ,крадене, източване,усвояване,присвояване,офшорни фирми,далавери,сарайчета и т.н.Кацата с меда свърши.

50

Анонимен

преди 3 години

Който е видел евро, паунди и долари, не ке да се завръне в Тикволандия

49

123

преди 3 години

От тук нататък следва само диктатура и финансово мачкане на народа. Незабавно излизане от ЕС И НАТО. Псиxопатите които управляват света подготвят геноцид над човечеството. Боко затова взе милиардите, за да изпълнява каквото му кажат.

48

нанко

преди 3 години

Ние знаем,какво ни чака днес, утре и зимата!Ядохме дълго време и и от твоята постна пица,за българския народ и щедрата софра за лакомите хрантутници по министерства иведомства.Не сме забравили и Велчев,който ни закопа живи благодарение на мъдрото виръководство!Тези днешните гробари по нищо не се различават от вас!НАГЛИ,КРАДЛИВИ,БЕЗОЧЛИВИ И БЕЗКРАЙНО ВЯРВАЩИ ВЪВ ВЕЧНОСТТА!Дянкова пица!

47

В. 125

преди 3 години

До Анонимен10. И откъде да ги намерим кадърни хора?За такива трябва да почакаш моите внуци,които са по на 4годинки.В 126

46

Учуден

преди 3 години

Дянков не е ли в затвора??

45

Търговец

преди 3 години

От есента хляба 3лв. и доматите 5лв. От сега да знаете че всичко ще тръгне нагоре. На всички търговци бе казано преди дни да вдигаме всичко плавно и бавно за да не се усети толкова. Аз ви казвам за да знаете че храните ще поскъпнат драстично от есента.

44

IY до Lan

преди 3 години

Непопулярните мерки винаги водят след себе си хорско недоволство, независимо дали те са били най-доброто в дадената ситуация. Аз също съм на мнение, че Дянков направи каквото трябва и кризата 2008 година малко или много ни подмина.

43

православен патриот

преди 3 години

Долу мафията !!! Мутри , Вън !!! Оставка !!

42

Анонимен

преди 3 години

Именно затова Борисов трябва да си ходи, времето на популизъм и лобизъм приключи,неща от които той просто има Зависимост!