101

Lan

преди 3 години

108, *** нали се сещаш, че това, за което говориш е в правомощията на Прокуратура, Следствие и Съд. Финансовият министър не се занимава с кражби на едро или дребно...то управлява САМО финансите на страната. Властите отдавна са разделени за добро или лошо. Ако това е сложно за обществото, ми да си изберем един диктатор, да го бесим периодично и да приключваме!

100

Анонимен

преди 3 години

а ти от коя дупка изкочи бе къртицо кои гладен джурналис пак те покани да даваш постни прогнози като твоята прословута пица един съвет от мене смени си диоптрите прогнозите както винаги са ти много кьорави

99

Анонимен

преди 3 години

Пет лева плащах парно на месец за тристаен апартамент по времетона комунизма.За 9000 лева взехме апартамент тристаен1972г.

98

Lan

преди 3 години

105, изобщо не е трудно. Мнозинството от електората се манипулира лесно. Електоратът продължава да чака месията и в момента разпознава него като такъв! За това веднага ще бъде преизбран. Електоратът така и не се научи, че "една птичка пролет не прави", че ВСЕКИ трябва да е отговрен първо към себе си образованието си, после към това на децата си, да работи добре и качествено в областта си. Тогава няма как да няма подем!

97

Анонимен

преди 3 години

този да каже колко пари дава за да се протестира срещу Гешев, ако нямахме прокурор с топки дори нямаше да разберем, че този е извършил нещо. Скоро най-хуманният съд ще се произнесе с осъдителна присъда заедно с Трайча и Ивча

96

Бсп-протести

преди 3 години

Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !

95

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕми пак ще ядем постна пица и готово-Абе я си гледай работата,какво лъжете народа?За олигарсите има и за овластените и партийците има,а за народа все няма и са изправени пред избора да живеят в страх,безработица,мизерия,беззакония или да напуснат страната,манипулатори долни!Скръндзи!Заради вашия егоизъм ,България се обезлюдява,защото провеждате политика на геноцид спрямо народа и държавата ни!

94

Анонимен

преди 3 години

Десет лева ми беше самолета до Бургас за да отида на море.На море ходех с 50-100 лева .Заплата ми беше 400-450лв.Къде си бай Тошо.

93

Lan

преди 3 години

102, ЧЕТЕНЕ! Четенето много куца! Държавата България има огромен икономически растеж ПРЕДИ соца. Тогава не се правят статистики, но е на едно от челните места в Европа, фабрикантите (основните жертви) са всъщност икономическият двигател на нацията. Но народният съд настига хиляди хора, които нямат общо с "народните изедници" виж например съдбата на децата на Райна княгиня, на братята на Иван Вазов и хиляди други...после, ако имаш очи, говори!

92

Анонимен

преди 3 години

До Handel: аз пък мисля, че ББ просто напипа верния път към сърцата на електората. Към днешна дата от Освобождението са минали към 150 години. Това колко поколения са? Пет? Е, света стартира към нея дата от технологична революция, ние от овчарника и галошите в акната. После БКП ни взе интелигенцията и 45 години. После СДС и мутрите... Народа още не е сигурен без бащица, без грижовен водач. Малки сме, трябва ни още време да растем.

91

Lan

преди 3 години

99, не зимата ще е убийствена! Просто човекът внимава с изразите, защото е политик...и явно си е взел бележка от "постната пица".98, народът веднага ще си го преизбере "Слънцето"...:(

90

Анонимен

преди 3 години

До LanМайкооооооо,къвавите масови убийци и фашисти като Цанков или убийците през Септемврийското възстание ли са "интелигенцията" ти? Хахахахааааа!Такава ни е била интелигенцията преди 1944г.,че освен да избиват народа,друго не знам какво са вършили.Е да,строили са,но без това не може и при всяко друго управление,през соца се построи и модернизира страната и беше на 25 до 27 място В СВЕТА(подчертавам) по развитие,а не преди това!

89

ПроСоТо

преди 3 години

тоя вместо да философства,да иде "Да напляска" руснаците!Нали така се заканваше,когато го беха турили дасе изживява като "финминистър"?

88

Lan

преди 3 години

МЕЧО ПУХ, точно го направи докато беше финансов министър и то точно по време на икономическа криза. Не като тези след него...едно е да си министър по време на криза, друго е докато паричките текат! И се справи, но за целта се иска акъл и познания да го разбереш!

87

Анонимен

преди 3 години

Дянков ,зимата няма да е тежка.Световната банка и ЕС ще отпуснат заеми и готово.Ще има и за пенсии и за заплати за хората в държавния сектор,ще има и за за ГЕРБ,БСП,ДПС и Обединени патриоти.

86

Анонимен

преди 3 години

Ами тогава Татко Барба да подава оставка и да видим кого иска народа! Ако избере пак ГРОБ здраве да е, но няма да ги избере тези маскари!

85

dmx

преди 3 години

Първия мутренски министър, дето първата година просто не плати на никой, за да си оправи дефицита, е станал извънредно отзивчив. Надявам се, ще се разходи насам да даде обяснения по крайно неизгодната за държавата сделка с акциите на ЕВН

84

Анонимен

преди 3 години

Същият който ни предлагаше бюджета като постна пица, загрижил се за защита на работните места, а резерва на здр. каса дали помни за какво използва? И защо въобще се търси неговото мнение? Да не говорим за заплатите и пенсиите тогава, колко народ принудихте да си търси работа навън.

83

Lan

преди 3 години

Човек се съди с доказателства...иначе вървим към една от най-големите грешки в историята си въобще - Народния съд. Държавата бива обезкървена от най-качествените си хора - индустриалци, учени, творци...но народът е бил доволен!

82

Анонимен

преди 3 години

Добре де. Ето ти наготово и не мисли: лаят, защото в Русия смазват протестите и не преговарят. Затова.Е сега вече ще трябва да четеш, за да имаш аргументи.;-)