73

Анонимен

преди 3 години

Тия явни крадци да докажат дохода си. Кога и къде работиха за да натрупат тези пари.

72

Частници

преди 3 години

До Barba Ganios Частници, ганйос - частници - ще правят каквото си искат. КОЙТО ИМ Е ПРОДАЛ ЗАВОДИТЕ - ТОЙ Е ВИНОВНИЯТ! Иначе можеше и вторични суровини директно да ги купят тия заводи, НАЛИ?

71

Анонимен

преди 3 години

Гешев, после ти ли ще ми връщаш парите от данъците ми, с който България ще трябва да им плати и на тия. Некъдърен слуга на мафията.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Аууууууу, милите те! Така да не ми е жал за нито един от тях....Нямаш "сърце", засрами се веднага по консомолски! :)))))))))))))))))))))))))))))

69

Анонимен

преди 3 години

Не съм фен на подсъдимите, но 22 месеца в затвора, без да съумеят да докажат вина е прекалено.Прекалено е на фона на Баце, дето спинка извън ареста, с пачки за милиони евра.Ако приберат Бочи така - за няколко години да го разследват, тогава ще се съглася с методите...

68

Анонимен

преди 3 години

Само черепчетата могат да им помогнат. И първата им братовчедка Люба Кулезич в Евроком.

67

пери

преди 3 години

Значи ако в Страсбург спечелят делото, разходите трябва да се платят от бг прокурорите по делото, явно са тотални некадърници. Що да плаща бг данъкоплатеца? Хм?

66

П. Антонов

преди 3 години

Тази съвецкаГадина Банев ще направи огромно парти за всички полезниИдиоти на Лъвов мост като го пуснат от затвора след свалянето на Гешев.

65

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтига си дрънкал глупости,вкараха ни в чакалнята на еврозоната,за да могат да крадат безконтролно държавни и европейски пари!Управление по мутренски.

64

Вълчан

преди 3 години

А в Русалка още дерат по 6 лева за паркинг, честните и невинни Баневи.

63

Анонимен

преди 3 години

СПОКО- БРЮКСЕЛ НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ, А НА ФАКТИ

62

Barba Ganios

преди 3 години

...ooo parvata im bili narusheni ?!?? Ti da vidish ?!?? A kogato umislenno faliraha zavodi ,riazaha gi za skrap,uvolniavaha pabotnici I ne im plashtaha zaplati kato gi obrichaha na glad I mizeria,i I razbivaha jivotite ...ot koeto te zabogatiavaha I jiveeha kato tsare .togava vsichko be hared s pravata im ?!!!!?

61

Факт

преди 3 години

На съда в Страсбург не му пука от пропагандата на Каскета, а гледа доказателствата. Герберастите могат да си мучат, но Банев ще ни осъди като пич заради некадърността на Гешев и накрая ще плащаме ние масрафа.

60

Шаши

преди 3 години

Жени, обаче е вдигнала килцата. Това не е като, да седиш в ,, Люти чушки" Дочка да се мъчи, а ти да чакаш да си замине. И охраната пред заведението да ходи да пикае в...

59

Анонимен

преди 3 години

С написаното в к.73 искам да кажа, че стари кадри, още отпреди 10 ноември, все още са на работа в Обл.дирекции на МВР, за съжаление някои от тях на високи постове, и все още в звена на ГД на МВР, та дори някои от тях са на работа и като пенсионери трета година. Интересно защо МВР ги държи. Докато има такива на ръководни постове вместо да бъдат заменени отдавна от млади хора, халал да ни е...

58

Боклукчиеви

преди 3 години

Ууууууууууууууууууууу!

57

Шаши

преди 3 години

А за тези, Баневи се носят легенди. Легенди, легенди, ама всичко е истина.

56

@ k.61

преди 3 години

До НиноваВъв връзка с далавери по наследствени имоти написах жалба до ГДНП с факти за незаконни деяния. Разследването се точи 1г.7м. Накрая един инспектор, работещ като пенсионер вече трета година, което предполага, че е започнал работа по бай Тошово време се зае като последна инстанция. Той очевидно искаше да се "облажи", държа се много грубо. Изпратих жалба до Инспектората и оттам ми отговориха, че написаното не се е доказало, но инсп.ХХ вече не е на работа в това звено...

55

Ямболски цървул

преди 3 години

СТАРСУБГР...Това не беше ли столицата на Марс?!

54

така,така

преди 3 години

До Анонимен65Така де,и другаря Любен Гоцев така каза когато другаря Андрей Луканов раздаваше парите!А другаря Костов изгони всички дето протестираха и го качиха на власт,щот другарите чекисти -КГБ от Масква така наредиха!А оня ползващия фонтани за физиологични нужди да каже колко тухли са заровили в трапа за Луканов с посланник Авдеев......