24

Diana

преди 1 година

Нямат си хората работа и си протестират, значи...БСП-арите им подпалиха фитила и те си крякат техните лозунги, а уж изразявали свое мнение - свое мнение значи свои лозунги, а не "оставка", което си е оригинален лозунг на БСП! Защото БСП се бори тя да седне на кормилото, а другите явно не за това се борят, ама...Както отдавна е казано : *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА! ...И кой направи младите "прости"? - БСП, която съсипа образованието в нейния преход...Стегнете се младежи - от такива играчки стават плачки...

23

независими протести

преди 1 година

как така старите ВИС и СИК пак се оказаха от двете страни на барикадите

22

Бсп-протести

преди 1 година

Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !

21

Президентът се скри

преди 1 година

Президентът се скри в миша дупка. Защо ли е така ? От страх ли е ? Да не би да се изплаши от всенародната любов ? Сигурно *** и Решетников така са го посъветвали...

20

Анонимен

преди 1 година

Зависи за чии виждания питате - дали за тези, на гербавите тролове и подг ъзниците им - социолози или за нечии други.

19

Анонимен

преди 1 година

Хората на площада са от всички партии, но повечето от тях са там за съдебна реформа, защото повече така не може.

18

Край

преди 1 година

Алтернатива има - това е мажоритарния избор.Когато Герб ти издигнат ЦЦачева за депутат срещу Румен Радев тя ще загуби в района си.Когато БСП ти издигне Киро Добрев срещу свестен човек издигнат от Герб - Киро ще загуби.Мажоритарните избори прочистват партиите - нищо че имената им остават - хората в тях ще са други.

17

Алтернатива има

преди 1 година

Каква е алтернативата? Нито БСП нито десните партии поотделно могат да отстранят ГЕРБ. Нужно е единодействие. Нека левите си останат леви, а десните -десни. Но в името на България може да се наложи да направят едно експертно правителство като на Димитър Попов през 1990г. Сега ГЕРБ се е срастнала с държавата, трябва да ги разделим. След такова правителство, като се нормализира политическата обстановка ще управляват тези, които имат по-голяма подкрепа от избирателите.

16

Иван

преди 1 година

Тоя лапна парички от въздуха /щото де факто партията му нищо не прави/,обаче паричките свършиха и се чуди как да прилапа още. Ама лапачката свърши.

15

Анонимен

преди 1 година

Лелеееее! Това било култура! Това ли е градската софийска интелигенция?

14

Карандаш

преди 1 година

Когато атовете се ритат магаретата да стоят настрана, че.може да отнесат някой къч.

13

Анонимен

преди 1 година

ОСТАВКА НА (радеф)

12

Анонимен

преди 1 година

Намат вид на хора с виждания.А за третото кръстовище Божков ли спря субсидията?

11

Анонимен

преди 1 година

Ако съм на Баце ще им пратя на протестиращите чай и бисквити. И във Арабския свят протестираха и какво стана - нищо не стана, пристигат на талази във ЕС, щото като паднаха "лошите" стана по-зле.

10

Анонимен

преди 1 година

МаДжоретки, фигуранти, мая обикаля като хостеса , корни се поти от менопаузата , платени ,дрогирани , наивници и едни такива дето им е скучно !

9

До 1

преди 1 година

Добре бе ще гласуваме за БСП айде. БСП победа хаахахахх

8

Анонимен

преди 1 година

Хората винаги ще са разделени на подтисници и угнетени, всеки много разбира и дрънка.... без конкретна идеология нищо не може да се промени. Да протестираш срещу малките злини и да не виждаш големия проблем води до тричане на кучета и чалга. Днешните хора прекарват много повече време да качват снимки във социалните мрежи, отколкото да ползват времето си за анализи на личности и събития и да могат да направят компетентен класов анализ нa обърканата идеология и система.

7

БОЯНСКИ ГАМБИТ

преди 1 година

С отказа на Борисов за силови действия , последните надежди на подстрекателите за кървави протести се изпариха. ШАХ и МАТ на тoлупa Бабикян и кохopтата му!!! ШАХ и МАТ на клепoухия шапkaр натрeсен ни от руснаците !!! ШАХ и МАТ на чичко паричкo от Дубaй. !!! Духaйте супaта червени мелeзчета, джeндърчета и бaлъци по кaтунитe !!!

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя на Станишев дружката и той ли е специалист сега?

5

Облизване с мед...

преди 1 година

Наивници са доста хора, но не само в България, а по цялата планета.Корупция е имало, има и ще има за в бъдеще. Само съд. система трябва да работи по ефективно.Там е заровено кучето.