51

бойко марияантоанета

преди 3 години

като няма вода пийте уиски!

50

До Ст@м@т

преди 3 години

Не е точно така. До 2027 г. с % от водите на Струма, Места и Арда изплащаме репарации към Гърция от ВСВ. От началото на 60-те има сключено споразумение между страните за целта. Това, за което говориш, е допълнителната корекция и договорка от началото на 90-те. Гърците приеха, искаха да си правят язовирите по Места. Друг въпрос е, че ни изработиха по византийски с тунела за мечки при едно от КПП-тата, дето го мотаха с години преди да го направят и да изпълнят тяхната част.

49

Анонимен

преди 3 години

Когато държавата се управлява от корумпирани некадърници, резултатите са видими.

48

ОЛЕ МАЙКО

преди 3 години

ДРЪЖТЕ ГО ТОЯ БАЦЕ ОЩЕ ДРЪЖТЕ ГО.СЯ КАТО НЯМА ВОДА, ПИЙТЕ ВОДА БАНКЯ. КЛЕПАРНИЦИ. НЯМАТЕ КАПКА СМЕЛОСТ. 60% подкрепяте протестите, ама ви е страх да си отворите устата.

47

Пук

преди 3 години

Язовир Цонево отдавно е източен от ВЕЦ-а на Доган и в момента има една малка кална локвичка. Странно как министъра не го знае това... или някой негов служител, който е минавал скоро от там.

46

Анонимен

преди 3 години

Спирайте ВЕЦ- овете и разни предприятия, кои варварски удушиха реките в България и източват язовирите!!! Затова ли ЕС даде милиарди? Съсипана природа в името на печалбата и алчността на шепа хора- наши другари!

45

Анонимен

преди 3 години

гарантирано от гроб

44

Анонимен

преди 3 години

Възраждане когсто сигнализирах март месец им се направихте на интересни, стойте сега без вода и без туристи.

43

Анонимен

преди 3 години

До 9В грешка си. Питейната вода за Варна идва от яз.Камчия и Девненските извори. Цонево захранваше индустрията.

42

expert

преди 3 години

СЪБОТАЖЖ!

41

Анонимен

преди 3 години

Има прекрасни ф*кални води около Варна!Избирателите на ГЕРБ да пият вода оттам!

40

Шефа

преди 3 години

Мутрите ще оставят без ,работа, без пари, без вода, без здраве, гадни са с безхаберието си.

39

Анонимен

преди 3 години

Няма държави без проблеми, но у нас само проблеми. Капацитет брато...

38

Манолов

преди 3 години

До Ст***м***т"Водите на р. Места" имаш намерение да ги връщаш обратно ли? Накъде? И как? С някой налудничав " проект" като онзи за връщане водите на р. Струма, заради който на времето комyнягите ни организираха водния режим в София ли? Да, от такива "проекти", от ЗАПОЧВАНЕТО им, чудно се крадат милиарди, както от Белене, примерно, това ли е целта на упражнението?

37

Манолов

преди 3 години

До ВанкатаА разходите за постоянното помпено изкачване на подземни води, за снижаването на типично по-високото съдържание на желязо и манган, постоянната опасност от вторично замърсяване на водоносния слой?

36

Ст@м@т

преди 3 години

Важното е че имаме 35 годишен договор с Гърция да предоставаме 50% от водите на р.Места. в замяна на 3 пропусквателни пункта които трябваше Гърция да построи, накрая и пунктовете дойдоха за наша сметка. Всички управляващи от 1996г до сега са предатели.

35

Варналиев

преди 3 години

Да, ама Цонево( Г.Трайков) е източен заради ДПС-арския ВЕЦ под стената му. Каква вода от него?

34

Манолов

преди 3 години

До ВанкатаА какво е състоянието на подземните води? Доколкото зная, те, в много райони са дамърсени, вкл. с тежки метали и радиоактивни вещества, а подпочвените - с пестициди, хербициди, просмукани отходни води, инфилтрат от битови отпадъци, отделно - просмуканите отрови от незаконните и неорганизираните сметища.

33

картоф компиров

преди 3 години

ами чудесно тогава цяла българия да дойде да черпи вода от рила!колко му е да построиме един водопровод от бели искър до варна...а ето какво отговори кмета на самоков на сигнал на жители на село ярлово,че пернишката обшина отклонява вода от р.палакария,което пресушило чешмите им:ами аз изпратих едно писмо до министерството и чакам отговор!

32

Ванката

преди 3 години

Дори и да има суши, страната ни е в първата десятка по количества подземни води, ...но явно и по надземни дерибеи и некадърници сме в челните места.