15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТурция предложила помощ за пожара в Сакар техника те отказали е с лопати няма да го загасят------------------------Предполгам,че същите ,които сега са натиснали правителството,са отказали и самолетите от Турция.Управляващите се страхуват за живота си и не смеят да говорят какво се случва в момента в държавата,за да не ги убият.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14глупости на търкалета.

13

Арман Маймункян

преди 3 години

Да иде да помага, той умее да събира съмишленици за часове, ще бъде много полезен. Това ще му е първото полезно дело в целия му живот.

12

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРусия пращаше и в България самолети за гасене на пожари,когато управляваха БСП,ДПС,СДС,сега само един гол получаваме.

11

маркиз Дьо ла Панкур

преди 3 години

до анонимен 1Малко си прекалил с гледането на телевизия AXN Sci-Fi !Гледането на фантастика не ти се отразява добре ...

10

Анонимен

преди 3 години

Миналата година в когато в Сърбия имаше пожари Русия изпрати самолети Ил-76 специално прогодени за гасене на пожари.

9

Бедняк

преди 3 години

Щом не се явява на терена за да ръководи борбата против тази катастрофа, още повече че за това е учил, той се крие и мълчи като на Караянчева онази работа. Или вече е отлетял за Абу Даби? За компания на други бивши: Васил Божков, Хуан Карлос и някои други ?

8

Анонимен

преди 3 години

Същите които правят тихи атентати и саботажи срещу правителството+държавата от няколко месеца,заплалиха и сарая на Доган,за да пристиснат правителството да се оттегли от властта и не ви чака нищо добро,тепърва ще минавате през ада,ако падне правителството от власт!

7

Анонимен

преди 3 години

А нашите евроатлантически партньори от Брюксел изпратиха ли хай-тек американски и европейски самолети и хеликоптери за борба с пожари?

6

Бедняк

преди 3 години

към 6. По-наивен въпрос не се е случвало да се появи във форума? А защо не питаш има ли някой в нашата държава който да ги покани? Ти също не отиваш да помагаш на комшията ако не те е помолил. Добре че сме анонимни и всеки се пиши за оригинален. все едно той е единственият, който знае где зимуват раците. А аз също имам един въпрос към тебе: къде е този, който трябва да застане начело на кризисния щаб и да ръководи борбата срещу стихията? И пиши повече за неговите достойнства, руснаците ги остави

5

Анонимен

преди 3 години

Къде са сега руските самолети ан носещи тонове вода да гъсят явно на Европа не и пука да изгори цялата държава защо не пратят самолети да го изгасят а карат хората да го гасят с лопати

4

Анонимен

преди 3 години

Организираната работа с лопати, е много силно оръжие срещу горски пожари в достъпни терени, каквито са повечето на нашата територия.Останалото са филми за демонстрация на технологична мощ, с ефективност клоняща към нула.

3

Анонимен

преди 3 години

Турция предложила помощ за пожара в Сакар техника те отказали е с лопати няма да го загасят

2

Анонимен

преди 3 години

Пишещите *** срещу правителството СА ЧУЖДЕНЦИ или чужди марионетки,точат си зъбите за България,ако падне правителството!

1

Анонимен

преди 3 години

БЯХА ИЗВЪРШЕНИ И МНОГО АТЕНТАТИ С КОИТО КЛАТЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРИТИСКАТ ДЪРЖАВАТА НИ - СРИВАНЕТО НА ДАННИТЕ В НАП И ДРУГИ НАМЕСИ В ДАННИТЕ,ЗАРАЗЯВАНЕТО НА ДОМАШНИ И ДИВИ ЖИВОТНИ(БЯХА НАМЕРЕНИ ПРАЗНИ БУТИЛКИ С НАДПИС НА АРАБСКИ ДО ЗАРАЗЕНИТЕ ЖИВОТНИ С КОИТО ЯВНО СА БИЛИ ЗАРАЗЕНИ И ЗАТОВА ИЗБИХА ЖИВОТНИТЕ В ПЕРИМЕТЪР ОТ НЯКОЛКО КИЛОМЕТРА,ЗА ДА СПАСЯТ ОСТАНАЛИТЕ),БЕШЕ ИЗТОЧЕНА ВОДАТА В ПЕРНИК УМИШЛЕНО,БЯХА ОТРОВЕНИ РЕКИ И ИЗМРЯХА МАСОВО ЖИВОТНИ,СЕГА ПРЕДИЗВИКВАТ ПОЖАРИ И Т.Н. И Т.Н.СПРЕТЕ ПРОТЕСТИТЕ И ВЪРНЕТЕ ЛЕНТАТА НАЗАД,ДОКАТО НЕ Е КЪСНО,ПРОТЕСТА Е ПРЕЛЮДИЕ КЪМ ГЕНОЦИД В БЪЛГАРИЯ!