27

Час по география

преди 3 години

,,Вече има обявено бедствено положение в четири общини от областта - община Хасково, община Димитровград, община Харманли и община Тополовград"! Въпрос Тополовградска община в коя област на РБ е? Желая на смелите огнеборци да се справят,мили журналисти моля Ви не се излагайте ...

26

ПроСоТо

преди 3 години

па гледам и некои викат:-"Оти га нема Тиквата бре,нали а пожарникарин,цел генералисимус?"....Е,драги,ама кой реже лентички на пожара бре?..Това не е отсечка от магистрала!..Обаче вижте,ако момчетата в пожарникарски униформи успеят наистина да се справят със стихията,тогава "Женерала Бориссоф" ще цъфне там да използва случая да са изрепчи!..А откачената му "пиарка",която уж е в отпуск за да подготвя "предизборната му кампания",ПАК ще е до него и ще снима с телефона....Скръб,голема скръб..

25

един

преди 3 години

До ПроСоТоЗа мен специално няма нищо объркващо. Заграждал ме е огън при такива обстоятелства и винаги трябва да се отчита и такава възможност!

24

Анонимен

преди 3 години

Едно време идваха самолети от Русия само с едно обаждане.... Сега положението е друго....

23

ПроСоТо

преди 3 години

До единправилно,да спрем!..Но за последно:-Според записите на "Уедър" ,на четвърти Август /за тогава проверих,защото не знам кога е започнал пожара/ вятърът в най-силния си порив е бил едва 16 км/час..Това в никакъв случай НЕ Е "ураганния вятър",който "Разхвърлял огъня навсякъде"!!!!!Сигурно си интелигентен мъж и би трябвало да схванеш че тук,както винаги,има нещо твърде объркано....а,пропуснах да видя и валежите в последните няколко дни,но каква полза?..-Написаното в статията си е

22

един

преди 3 години

До ПроСоТоИ не забравяй да отчетеш завихрянията и ветровете, които се образуват при самото горене! Хайде стига толкова, че ще започнем да преговаряме и физиката!

21

ПроСоТо

преди 3 години

До едине,по принцип си прав.Аз обаче,тъй като съм "Тома Неверни" и искам всичко да видя с очите си и да пипна с ръцете си,ще отида сега на "Уедър"..за да се информирам дали наистина ветровете там са били "ураганни",както се твърди....и ще докладвам ,разбира се.../ТУК!/..

20

Съпоставка

преди 3 години

Кое е по-страшното: Бейрут или тази огнена стихия? Като изключим физическата смърт на хора, както и ранените, пожарът е безкрайно по-опустошаващ. Убива се животът в цял един регион. И докъде ще се разпростре огънят? Защо се чака и не се действа за самолети-цистерни, за да се потуши това чудовище? Знам, че е скъпо, а и руснаците няма да дойдат дори и да платим този път, но нали има французи и разни други. Българската земя гори и за спасението й средства трябва да има!

19

един

преди 3 години

До ПроСоТоОтиди на място и ще видиш, как с лекота може да се прехвърли на доста голямо разстояние. Нямаш си идея, как вятъра развява въглени а и цели главни където си иска?

18

ПроСоТо

преди 3 години

До единще пробвам пак.../ти ли батърдиса предната ми забележка?/..Та:-И ти си прав!..Така,както Олимпийския огън "премина над океана" от Гърция до Америка,така и в нашия случай огъня а префъркал над ряката..

17

Яяя

преди 3 години

Кервана си кърви кучето си лае.

16

1

преди 3 години

До АнонименКакво е щранг?

15

Баце

преди 3 години

Това е мой номер да отнема внимание от протеста.да го забравите и съсредоточи внимание към пожар.за това се иска акъл.

14

Анонимен

преди 3 години

То сега само това остава.Да изгори и цялаБългария.Хайде пожарникаря да отива да гаси.Нали е капацитет по тия работи а да не се крие.Когато има пари за раздаване,пожарникаря ходи на място с джипа и си за да си направи и селфи с някой несретник.А когато трябва да е на място при такъв случай се крие.Да грамва лопата или щрангаи да гаси.И селфи даже може да си направи до някоя противопожарна кола как държи щранга и лисва струята срещу огъня.

13

Факт

преди 3 години

Всичко гори в държавата с премиер пожарникар.

12

Чалгакилър

преди 3 години

На кандидат кмета с мустака къщата за гости застрахована ли е?

11

един

преди 3 години

До ПроСоТоПрез реката няма как да премине, но може да се прехвърли над нея.

10

Анонимен

преди 3 години

То вече само това остава,да изгори и цяла България.Боже,Боже,какво Ти сторихме,че ни остави немили,недраги.Пожярникаря да не се крие а да отива да гаси.Нали е капацитет в тия работи.То в БГ-тото всеки се е захванал с това което не му е работа.Затова сме на такъв хал.

9

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименщеше,ама му прошепнаха на ухото че "Ефките" са по-важни за момента..И за след момента..а знаем девиза му:-"Каквото кажат големите началници"..

8

ПроСоТо

преди 3 години

нема да обърна внимание на смущението,което ме обзема като гледам че горят не сухи треви,а зелени сочни растения и дървета,обаче нема как да прескоча следното твърдение:-"Пожарът преминал през река Тунджа"...?!?!...Как пожар "преминава през река"?