20

Анонимен

преди 3 години

От мерките и от маските се оплаши, не е от това че туристите от Германия съшо се плашат.

19

Анонимен

преди 3 години

Вироса се оплаши и избега.

18

Факт

преди 3 години

До 17 мразещияКолко милиона струват тези тестове, които ти искаш да се направят? А какъв е смисъла от тях?

17

Анонимен

преди 3 години

Почнаха да намаляват след като немците обявиха Златите за рискова зона, или е съвпадение?

16

Факт

преди 3 години

Средно на ден за последните 7 дни215 новозаразени9 починалиС такива показатели сме сред първите 10 държави в Европа, които са най-зле.

15

Лекаромразец

преди 3 години

Защо лекарите не провокират поне веднъж себе си, пък дори и само с научна цел. Защо не направят около 20000 PCR теста за други вируси: SARSCOV-1, MERS, обикновен грип и така нататък? Колко са просто инфектирани с други вируси без да проявяват симптомите на причиняване от тях заболявания? Продължават да живеят, да работят, да учат.

14

Коронорезистент

преди 3 години

Добре, по-ниския брой на "болни" или "заразени" или "инфектирани" може да се оправдае с по-малкия брой тестове през почивните дни, защото частните лаборатории не работят, но какво оправдава традиционно по-малкия брой на починалите или "загиналите"? Къде са тези 3-*** тези човека, къде са 16 от вторник или 11 от сряда? Почива ли си наистина коронавируса в събота и неделя? Отслабват ли негативните му влияния върху организма на болните в събота и неделя или просто кукловодите на шоуто почиват?

13

Анонимен

преди 3 години

БГ - свърши....

12

Анонимен

преди 3 години

Ония " математика" със същите формули може да прескаже и края на света

11

Май, май

преди 3 години

По Великден не трябваше да се събираме, защото апокалипсиса щеше да дойде. Нали не сте забравили? Да беше само това, хич да не го споменавам. Футболен мач с над 12000 човека, които никакви мерки не спазваха. Сега, един месец вече, човек до човека на протестите, основно в големите градове и пак същата бройка заразени. Ха, кажете, какво да си мисли човек?

10

Хахаха

преди 3 години

До 1Абе ще ти се и на тебе и на лойко да изчезнем,ама сме много и по- скоро вие ще изчезнете. Хахаха

9

Зоро

преди 3 години

хората се научиха да са по внимателни. Когато говорят с някой, не се приближават в муцуната, а са на поне 0,5 м. Освен това редовно слагат маска в магазин и си дезинфекцират ръцете. В транспорта не знам как е, не влизам в автобуси.Дано продължим така. Не обръщайте внимание на тези, които муучат, че нямало вирОЗ, те са просЗти, който взема акъл от просЗти, е ясно, че е глуупак, и си заслужава участта.

8

Анонимен

преди 3 години

До Серсемтова е защото явно и вируса мрази *** и не ги иска!

7

Walker

преди 3 години

До ХемусДотук си късметлия,ама дали ще е така и по-нататък?

6

Серсем

преди 3 години

И какво стана с предсказанията на умниците,че от протестите ще пламне София? От един мач УЖ се изпозаразили сума народ,а от хилядни протести повече от месец де пикаят,плюват и всичко положението си е същото.

5

Хемус

преди 3 години

Всички един ден ще станем на хумус!Аз обаче скоро няма да е!Имам още много път да извървя по тази грешна земя,за да ми вдигате кръвното!Пази се,че вирусът те е налазил по бельото

4

Анонимен

преди 3 години

До 1Евала, ама те са глупави и няма да те разберат

3

Хемус

преди 3 години

Няма вирус!Поздрави от плажа!Х

2

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Добро утро! Бъди жив и здрав! И ти и тези около теб! И да ти се връща всичко тройно!

1

Анонимен

преди 3 години

Ашколсун, хубави л**** сте изяли, бългapaци.Плюскайте бири, протестирайте, псувайте Бойко и ген. Мутафчийски и пишете лъжи в коментарите, че няма вирОЗ докато изчезнете до последния чалгаджия.