60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"вместо там [в старческите домове] да съсредоточат основния ресурс"Остава да кажеш и как? Как при неконтролируемо разпространение на епидемията да се опазят старческите домове?

59

Анонимен

преди 3 години

Най кои са направени толкова много тестове !!!поредните лъжи

58

Анонимен

преди 3 години

В цяла Европа се носят маски задължително. Дори когато няма задължение пак хората са съвестни и много носят маски. В магазините и на закрито е задължително от началото на пандемията. Наскоро бях в България и се ужасих от видяното. Малко хора носеха маски а в магазините служителите почти не носеха маски. Да не говорим за дизенфектанти и ръкавици. Така допринасяме да ни сочат в Германия, Италия и много други държави като преносители на коронавирус. Да ни гледат със страх и пренебрежение.

57

Анонимен

преди 3 години

Държавата била неадекватна...?А ти, който лочиш бира и хойкаш като глуха к*чка какъв си? Адекватен?Тези, които се мухарят насам-натам, ваканцуват на тълпи, разни протестиращи, пияни баровци с коли на лизинг за 50 години напред, отворковци, които името си не могат да напишат, селски тарикати с мАтори с кош и всякакви чалгаджии в чалгитеките? Те какви са?

56

Анонимен

преди 3 години

неадекватното поведение на държавата...Ще се говори с години за това.

55

Анонимен

преди 3 години

Няма коронавирус. Вирус има в главите на Гейтс, Обама, Килърито и слугите им - тикви!!

54

Анонимен

преди 3 години

Облъчване, облъчване и пак облъчване на 80%товитеДебили

53

???

преди 3 години

До бацеИ каква информация ти дава процентът на заразените от броя на тестовете? Тестват се главно две групи хора - първата група е които са в риск да са заразени заради контакт със новооткрит заразен и втората група са пътуващи в чужбина, на които им искат тест. Това очевАдно не е случайна извадка, за да даде какъв е процентът на заразените в България.

52

баце

преди 3 години

залазените са под 5 % от направените проби.

51

Анонимен

преди 3 години

Очертават се някои лоши тенденции за България. Първо, нараства относителния дял на заразените над 79 години. Преди месец и половина бяха 2,4%, а сега са 3,3% при 4% дял от населението. Второто се вижда веднага - повече заразени за ден, водят до повече в тежко състояние с леко закъснение във времето и повече починали след време.

50

Анонимен

преди 3 години

До 51Какво ти е ясно? Хайде обясни щом ти е ясно защо някои държави в събота и неделя не регистрират нови случаи на заболели и починали, а такива очевидно няма как да няма. Например какво ти е ясно за Испания? Испания в събота и неделя не дават нови случаи на починали и заразени.

49

ПЪЛЕН ФЕЙК

преди 3 години

Значи като тестваме по много, то и починалите са по 9, 10 или 11, а като не тестваме са по 3-4.Тоя вирус много як, хората умират само като се тества, то тогава айде да не тестваме, та да са по 3-4 умрели.Абсолютно некадърни калинки.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Това заради случаите в старческите домове, там преобладаващо са рискови, и това е заради неадекватното поведение на държавата, вместо именно там да съсредоточат основния ресурс те се занимаваха с КПП-та и ограждения по парковете

47

Анонимен

преди 3 години

До До 41По принцип данните които излизатв понеделник са от неделя, вървят с един ден назад, най-много проби за тестове се взимат в сряда и четвъртак а излизат в четвъртък и петък, щото тогава има най-много желаещ в частните лаборатории заради пътуване в Гърция, ние сме сигурно единствената страна, в която повече от половината тестове се правят в частни лаборатории срещу заплащане

46

РептилАсосиешън

преди 3 години

Другото ясно, но как все в неделя са най-малко загиналите?

45

Анонимен

преди 3 години

Премина бързо нагоре броят на хората в интензивно отделение - 55 а от там идва и броят на починалите.Другите новооткрити заразени не е важно колко са,защото накрая всички ще се заразим неизбежно е.

44

Анонимен

преди 3 години

Всички тия по площадите говорят че няма вирус, ясни сте с фалшивата пропаганда. Използвате всичко само и само да свалите правителството. Но, октомврийска червена революция няма да мине. Вие сте срам за България деца и внуци на подводничари терористи.

43

Анонимен

преди 3 години

АМА БРОЯТ НА ПОЧИНАЛИТЕ НЕ ЗАВИСИ ОТ ДЕНЯ В СЕДМИЦАТА!ИЛИ ТЪЙ КАТО Е ПОЧИВЕН ДЕН НЯМА НАПЪНИ ОТ СОРТА - ДА ГО ПИШЕМ ЛИ УМРЯЛ ОТ КОРОНАТА....

42

т

преди 3 години

реалният брой е в пъти по-висок

41

Анонимен

преди 3 години

до 14В Сърбия са извършени 8014 теста, от които 255 положителни.Починали са 6 души.