21

До Хемус

преди 3 години

Явно си забравил да си сложиш очилата. До момента не съм видял нов автомобил да е аварирал. Да не говорим за скъп и нов. Само стари кошници. Някои дори се палят в тунелите на Хемус. Тези простотии с 200 лева ги пишеш, защото идея си нямаш колко струват сервизните услуги във фирмените сервизи на повечето марки. В общия случай фирмен сервиз излиза по-евтин от кварталния ***, който едно оправи, друго развали. До момента съм карал 5 нови коли (всяка по 4-5 години) без грижи.

20

Ямболски цървул

преди 3 години

Такива велики ***..отии не бях чел! Конденз в резервоара? ?!?!!!! Вие не.но.рма.лни. ли сте?!? Хахахахахааааааа

19

Хемус

преди 3 години

Аз като пътувам,гледам все нови и скъпи автомобили са вдигнали капаците!Нещо компютъра казал и отчита!А да не говорим,частите са произведени в страни от третия свят на килограм!Нищо автомобилът е гаранционен!В днешно време майсторите почват от 200-лв нагоре само да ви развият предпазните кори,докато едно време старата школа учехме кое къде е,как се пипа,и с какъв инструмент!Досега във филми не съм се вкарвал!

18

edin

преди 3 години

До 17 Предпочитам да карам нова кола ако мога да си я позволя, че вероятноста да ме остави насред дълаг път с малки деца е по-малка.

17

Хемус

преди 3 години

Човече знам ги такива с новите автомобили,по-два,три имат,няма лошо,ама се набутал в панелка!Мисленето на хората е кофти!ИНвестира се в имот,къща,земя,а не в ламарина или пластмаса,дето утре някой ще те ожули,белким тесен му бил празния паркинг на хипермаркета или ще изгори от късо,понеже частите са качествени!Та онзи да си купува всеки месец автомобил няма лошо,висок стандарт на живот,но по-важното е да си оставил нещо след себи си,освен метанови изпарения!

16

Уууу

преди 3 години

Как още има хора дето смятат колата за нещо ценно и са склонни да вземат по-нов модел, за да се фукат? Имаме едни в блока, купиха нова кола и почнаха-айде стига сте ни тровили с тез брички..., вече не си цапаме ръцете и др. такива, обаче колата скрита и я вадят само за абитурент или за миене. Плащат наем гараж. Единствено оправдано е ако са лизингови, така е ясно-плащаш и караш. Не се чупят само в гаранцията. После се почва. Ние затова пазим една 95г на 118х/км-честно по-качествена е и возия, мм

15

usa

преди 3 години

бензина тука е 60 ст литъра. е как да не зареждаш до горе?

14

Хемус

преди 3 години

Верно ли бе!?Вместо в ламмарини и пластмаса,парите си ги влагам в имоти!Ако искам мога и МЕРЦЕДЕС да си купя,но за разлика от теб живея!Бачкам с ръцете си,изкарвам мангизи и живея!Комплексари сте вие парвенютата,дето първи напълнихте гащите като чухте за измисления вирус!През това време аз съм на плажа,наливам се с бирам,ям миди и риба и зарибявам по-някоя мацка,защото знам как да я почерпя!Прати госпожата,ако и е скучно

13

1

преди 3 години

И кои са тия финансисти които ти го казаха. Щото масово хората си зареждат колите и обикалят навсякъде.

12

До 9

преди 3 години

Караш 25 годишен таралясник, защото нямаш пари за по-нова и хубава кола. Всички знаем приказката за гроздето и лисицата. Комлексар!

11

11

преди 3 години

Според финансите обаче, ще пълним за по 20 - 30лв.... А тези близки до властта ще пълнят до горе с пари на народа.....

10

Дрямката

преди 3 години

Нощното шкафче трябва да е заредено догоре!

9

Хах

преди 3 години

Според пуртафела /портфейла/, както казваше свекър ми.

8

Хемус

преди 3 години

Пич обаче не ми говорете за 'барутници'!Карам двадесет и пет годишен автомобил,подържан,със много здрав двигател и ходова част!Ще ндаживее пластамсовите ви сапунерки,дето компютъра се бъгва и не можете без 'пътна помощ',понеже сте малко леви в ръцете и незнаете какво е гаечен ключ!Едно време името продаваше заради качеството сега е за да върви количеството!

7

Хемус

преди 3 години

Бензин,дизел,газ се зарежда до двадесет литра,защото след това те удрят в количеството!Манипулират се колконките!Така е и при евтините горива на Веско!Може да ви продава изгодно,но е измислил схемата с количеството

6

МНЕНИЕ

преди 3 години

Модела със зареждане на малко количества е по-добър - така ще карате на вода от кондеза - мотора ще разгради водата на водород и кислород и ще го изгори - даже се повишава мощността .

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Аз зареждам само по 10 литра бензин от...години.Сигурно резервоара ми вече е до половината пълен с...вода.

4

Анонимен

преди 3 години

Изобщо подобни глупости не чета. От 8 години караме с жена ми чисто нови коли и сменяме на всеки 2 години със следващ модел. Как ли не съм карал- понякога съм оставал почти без бензин, понякога- на половината пълня го горе, понякога- на 1/3 и как ли не. Нито един път кола не ми е влизала в сервиз, освен за обслужване. Разни подобни митове и легенди си ги пишете из форумите на БМВ и Ауди и там собствениците на разни барутнитци 10-та употреба на 15 години да се надлъгват.

3

Мммм

преди 3 години

Боже, каква глупост. Ако имаше някаква техническа или елсплоатационна особеност, щеше да го пише в книжката на колата. Зареждайте както ви е кеф

2

да,да ама не

преди 3 години

Поредната глупост, като загубиха короната за кликане!