144

Явочна Квартира

преди 3 години

Няма как да сме добре, след като послушковци от ДС са на ръководни позиция в държавата.ЛУСТРАЦИЯ НА ДС/ВИС/СИК

143

Анонимен

преди 3 години

Стратегията на Борисов винаги му е носила дивиденти. Но определено пречи да се превърнем в европейска държава. Балканският манталитет на дребни тарикатите се налага главоломно. Трябват ни политици с модерен облик, достойни и умни, чиято стратегия да сложи Бойко в малкия си джоб. Но, къде ти. Не сме дорасли дотам. Така че за нашия манталитет Бойко е добро попадение.

142

Анонимен

преди 3 години

Какъв е Слави?Може да прави шоу, но нищо друго не може въпреки огромното му самочувствие.Дали щеше да се налага толкова *** да работят за него ако той наистина се харесваше на хората?Всичсите му политически проекти до сега, които предлагаше се срутиха като картонени кули.И предложенията му за депутати, които подкрепяше също.Достатъчно е да си спомним Меглена Кунева.Слави е жалък като политик.

141

Ще ставаме милионери

преди 3 години

Бедните младежи си мислят,че не с работа,а с протести ще забогатеят.Като докарат пак червените на власт,наистина ще ви направят милионери в обезценени левове! Във Венецуела вече са милиардери,не можем ги стигна!С нашите протестъри обаче бързо можем да се затичаме след тях.Следващата управляваща коалиция е- Курлеля+Слави+Маяма.И тримата са "сам баш юнак на коня" и не ги слуша главата.Ще ни позлатят от приказки,как Бойко с желание всичко е раздал,а те могат само да вземат!С нежелание разбира се:-)

140

БСП, ДПС и Черепа

преди 3 години

Ние идваме с новите с лица.

139

А да

преди 3 години

И ЩО ТАКА НЕ ГО ВИЖДАМ СЛАВИ НИТО НА ПРОТЕСТА, НИТО ДА СЕ ИЗКАЗВА НЯКЪДЕ ПО ТВ???? ОСВЕН ПО НЕГОВАТА СИ, КОЯТО НИКОЙ НЕ ГЛЕДА. Защото е ЧАЛГАРИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ.

138

3в1

преди 3 години

Ще гласувам за Слави Ит кеш 3000лв. ЕДИН И СЪЩ ***!!!

137

Беден IT 9000заплата

преди 3 години

ОСТАВКА МУТРИ!Кърлеж не се сменя, той се премахва.

136

Ф.С.В.

преди 3 години

Влизам в сладкарницата и -Продавачката ми викаДобър Ден какво ще желаете?/ И аз викам -----ЪЪЪъъ ,,ааа,, ъъ Торта Морта Сахер? ЪЪЪъъ??И тя ми вика -Свърши Сахера...-Ами ЪЪ,,,, ааа...---Тогава Шкафчето или Живота!!!

135

Баба Ванга

преди 3 години

Троловете ке млъкнат. Финансирането им ке спре.ИТН ке са пръви.

134

Историк

преди 3 години

Представете си в що за държава живеем след като в забавачниците в Германия пускат на децата анимационни филмчета да ги запознаят що е корупция и дават типичния пример на Тиквария и корумпираната Тиква която управлява корумпирано и за това хората са най бедни!Тоз тъпан-*** ще влезе в най черните страници на Историята!

133

Ще гласувам за Слави

преди 3 години

Хлъзга ли ви се кокала, другарЕ?Нема се плашите. Никой няма да ви убива - само ще ви вкараме по затворите.

132

Цецо Ушото

преди 3 години

Ей тъй га стане-тъй става!

131

НАРОДЪТ

преди 3 години

ДО 136. НЕ ВИ ВЯРВАМ!!!! КЪДЕ Е СЛАВИ НА ПРОТЕСТА????? НЕ ВИЖДАМ НИКОЙ ОТ НЕГОВИТЕ ХОРА. ПОЗНАВАМ ГИ. ВИЖДАМ САМО ХОРА НА ОТРОВНОТО ТРИО И БОЖКОВ. ТЕ ЛИ ЩЕ ПРАВЯТ ЛУСТРАЦИЯ!!!??? ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА, ПЪРВО ИМ ПРОЧЕТИ БИОГРАФИИТЕ. НЕ ВИ ВЯРВАМЕ!!!

130

ИТН 2-ро място

преди 3 години

Нали знаете, че ГРАДУШКАТА от компромати срещу ГЕРБ дори не е започнала да брули?За мен, ИТН и Слави ще станат С ЛЕКОТА първа политическа сила. Че даже може да вземем и мнозинство. Напълно е възможно, дори е много ВЕРОЯТНО.

129

До славистчето

преди 3 години

КЪВ НАРОД БЕ СЛАВИСТЧЕ ТОВА ПО УЛИЦИТЕ Е 0,0001%ОТ НАСЕЛЕНИЕТО И ТОВА Е ЗАЩОТО СЪМ ЩЕДЪР НЯМАТЕ И ТОЛКОЗ!!!!

128

Сахер с бира

преди 3 години

Не си ти когато си гладен!

127

Ф.С.В.

преди 3 години

За Президентът няма какво да говорим -МАФИЯТА КАТЕГОРИЧНО ДОКАЗА ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ Е НЕИН ВРАГ!! ТАКА ЧЕ ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧИСТ ЗАСЕГА -ЗА СЛАВИ СЕ СЪМНЯВАМ КАТО МУ ГЛЕДАХ ПОДЛИЗУРСКИТЕ ИНТЕРВЮТА С КОСТОВ И БОРИСОВ!! СЛАВИ Е ЧОВЕК КОИТО ИСКА ДА Е НЯКАКЪВ ФАКТОР -НО ДО ТАМ -ПО СКОРО МЕДИЕН ФАКТОР -СЛАБ Е ЗА ПОЛИТИКАТА!

126

Слави Премиер

преди 3 години

ВИЕ СТЕ СЕ САМОЗАБРАВИЛИ!НАРОДЪТ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ!(Вече го прави)

125

БЛОКАДА ДО ОТКАТ

преди 3 години

Милиционерите са в ПАНИКА, защото нямат НИТО ЕДИН КОМПРОМАТ, срещу Слави. За това и основната им опорка е, че е "чалгар". :):) :) :) :) :) :) :) :)Няма как да имате компромат, срещу ЧЕСТЕН ЧОВЕК, изкарал парите си с ЧЕСТЕН ТРУД и УПОРСТВО.:)))))))))))))))))))))))))))))))