184

Анонимен

преди 3 години

Тикви, Черепи, Каскети, Домуси и т.н. всичките в затвора!Може и в една килия!Какво стана бе? Защо не слагате плюсове или минуси?Нещо ви бръкнах в опорките май?Искате ли да вкараме всички мутри вътре? И от ляво и от дясно?Щото аз съм ЗА!

183

Един от Герб

преди 3 години

След седмица Мисля да Присъствам на ИТ Форум в Сингапур- Всички ИТ таланти от Света ще са там -Дълго време мислих - и реших с какъв екип да отида на срещата - Ще взема Десет пехливани ще ги намажа с олио и ще взема един КОЧ - и Така Мисля че ще се представим добре ! Тотално ще ги надиграем в Игрите и Програмите! -Ще взема Севда да ме снима и да бута всички шефове около мен за една снимка сингъл!! Ще им Покажем ФизическиТехнологии!! -Бъдещето на 2050г! Та ние сме измислили КОМПОТА! оп--КОМПА!

182

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГлупости хората работиха по 8 часа и един миньор вземаше три пъти повече от един дупитат. Ееее ... ! Такъв голям резултат се постига с мнооого куршуми но не е вярно че е невъзможно .Въпрос на куршуми ;)

181

ПР на ГЕРБ

преди 3 години

До Ф.С.В.Избрали са ТЕХ ПАРК, за пехливанските борби, защото Севда не е могла да напълни Арена Армеец.В крайна сметка резултата беше потресаващ - селски събор с пехливански борби на средата на IT хъб. :D :D :D Трябваше да опънат едни големи банкетни маси. Те червендалестите дядковци от ГЕРБ стикери и брошури не ядат.Очаквам да свалят подкрепа от ГЕРБ много скоро. Едно кебапче да не им дадат... ПОДИГРАВКА!

180

Анонимен

преди 3 години

Тикви, Черепи, Каскети, Домуси и т.н. всичките в затвора!Може и в една килия!

179

Анонимен

преди 3 години

Днес Доган е обещал да свали Борисов и Гешев. Така че нещата ще се случат, след като този, който ги е поставил, казва че ще ги махне.

178

Анонимен

преди 3 години

Вече не можете да ни грабите като досега!Няма да ви оставим! Протест до дупка!Оставка на шайката!

177

Анонимен

преди 3 години

Троловете на Черепа са с мутренска интелигентност.

176

Анонимен

преди 3 години

До 174След 11 години във властта всички значими олигарси са обвързани с ГЕРБ. Как може да си олигар необвързан с управляващите. Това е немислимо. Не е това проблема. Аз не броя къщи и бентлита. Не може да си щастлив с крадено. Халал да са им и да си ги носят в гроба. Едно се моля. Да се осъзнаят и да почнат да живеят като богатите хора в европа. Да може да живее в замъка си, да кара яхтата си с чест. Защото там много повече остава за хората. При нас е чист грабеж. Парите потъват в чекмеджетата.

175

ДПС

преди 3 години

Кажете и на тая, че ще има електронно гласуване. И ние имаме 250 000 гласа в Турция, 50 000 в Германия и 600 000 в компютъра на Доган в Росенец. Пеевски премиер.

174

Червендалест ГЕРБЕР

преди 3 години

След събора с пехливански борби в София Тех Парк, кмета на Долно Уйнo от ГЕРБ си тръгнал с А8-цата.На АМ Тракия го спира КАТ. - Добър ден! Сержант Рушветов, проверка за алкохол!- Пил съм само половин бутилка рИкия, а и съм кмет от ГЕРБ. Не си ритай трудовата книжка.- О... ама аз не знаех... извинете другарю началник! Лек ПъТ! Пуснал го по живо по здраво, а след 20 километра кметя направил касапница с 4 жертви с откъснати крайници, но оцелял в чисто новото си ауди.Хахахахахах - ВИЦ ХАХАХХ

173

Анонимен

преди 3 години

Казвате, че е най-добре да си траем и Боко Шкафчето да си ни язди? Щото бил много готин и народен човек?Абе я марш оттук бе! Марш!

172

ХОРА,

преди 3 години

РАЗБЕРЕТЕ, ПРОТЕСТИТЕ НЕ СА ЗА НОВИ ИЗБОРИ, А ЗА ИДВАНЕ НА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗ НАРОДНО СЪБРАНИЕ!!!!! ИСКАТ ТОВА ДА СТАНЕ ПРЕДИ 1. 10. ЗАЩОТО ОТ ТАЗИ ДАТА ДС НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОПОСКА 56 МИЛИАРДА НАШИ ПАРИ, СЪБРАНИ ПО ВРЕМЕТО НА БОРИСОВ , В БАНКИТЕ!!!!! МИСЛЕТЕ. ТОВА ВЕЧЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО ПОД ВЕЩОТО РЪКОВОДСТВО НА ДС БАНКЕРИ И КГБ.

171

Анонимен

преди 3 години

Непрекъснато коментирате какви се били показали ГЕРБ на конференцията си.И какви се показаха? Държаха се много по-възпитано от протестиращите.Вижте се отстрани какви се представяте на българина - противни, нахални, с големи претенции, не спазващи законите. Такива ли ще бъдете ако дойдете на власт? Не искаме повече комунизъм и социализъм, не искаме Путин и Русия!Погледнети и как се представя Слави - жалко нищожество от всякъде, без капка политически усет.

170

Ф.С.В.

преди 3 години

Чудя се защо са избрали ТЕХ ПАРК?? ЯВНО ТОВА ИМ Е РАЗБИРАНЕТО ЗА ТЕХНОЛОГИИТЕ --ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

169

Събор на ГЕРБ

преди 3 години

Заповядайте на събора. Организаторите гарантират:- кефтета- рикия- пехливански борбиЗабавлението е гарантирано, а присъствието - задължително.

168

Анонимен

преди 3 години

Що дурпате казаните бе? Ще влизате вътре ли? Където ви е мястото :)

167

Конференция на ГЕРБ

преди 3 години

Селски събор с пехливански борби в чисто нов IT комплекс.Ако това ви е разбирането за държава... ами не, благодаря... смятам да не гласувам за ГЕРБ.

166

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 177Голям просперитет. Надъниха половината население в панелки на 10 часов работен ден, включително и в съботата....

165

София Тех Парк

преди 3 години

Хайде да поговорим за скандала преди 3 дни. ГЕРБ организираха селски събор с пехливански борби в София Тех Парк - място построено от тях, уж за IT хъб... What the hell?