344

Хмм

преди 3 години

Западните студенти, до един работят през ваканциите. Често на две или повече места. Българските очевидно са доста заможни щом не им се налага да опъват.

343

муци

преди 3 години

Абе ама къде е ТУЛУПА....сигур пише ОСТАВКАТА

342

Шепа хора

преди 3 години

Шепа хора блокират центъра и дестабилизират нормалните и работещи хора с искания за някаква оставка. Знаят ли че това не е начина, трябва да излезат на избори след няколко месеца и да си кажат мнението та да видим тогава дали ще има оставка.

341

Играчите

преди 3 години

Найграхте ли се нейсе!???

340

Там се м е нястот

преди 3 години

Сега да пикаят и овонят тротоара,че на фигуранта да му ухае на преврат

339

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 377"Преди герб, бсп участваше в управлението близо двадесет години."А преди тия двайсет години кой ни съдираше кожите до голо, а? Пак комунистит, само че тогава се казваха БКП.Много си млад, прочети за трите фалита на държавата от същото това БКП/БСП, и за 4равенството" в мизерията, страха, и за диктатурата, и за корупцията, в които сега обвиняват ГЕРБ.

338

Тонката

преди 3 години

Светофарите светят зеленооооооо:):):):)Имаше къмпинг,няма къмпинг:):):)

337

Ало, Бтв

преди 3 години

Ей, големи сте тарикати.Харчите парите на Божков за последно, щото си е така. Това скучно лято нямаше как да ви напълни гушите,без това руско-дубайско инженерно решение с медийната Ви артилерийска подкрепа!!!А вашата Опра как се събуди сутринта?Срамота бе, Бабикян!Да будиш бабиКанна толкоз рано....

336

Анонимен

преди 3 години

Ще се разпъват палатки в къщата на Борисов, Валерката, Гешев и Пеевски

335

Гид

преди 3 години

До Анонимен 268Нашия прецедент ще ходи в Мумбай :)Ще вземе и мъжа си Деси.

334

!!!

преди 3 години

12 задържани, 6 от тях употребили алкохол - те съвсем са го раздали на пикник :D

333

пияница мистик

преди 3 години

Е супер де, тъкмо и Череповия Фигурант ще може да легне да спи при тях и така да си протестират до изборите :))) Поне няма да пречат и никой нямам да им обръща внимание. Само за проверка, къде да се запиша и аз протестиращ, че Черепа да ми плати една нова палатка и да си я взема, защо да давам пари, като мога да ги изям и изпия с приятели в планината

332

Докато

преди 3 години

Не намерите цаката на Хаджията спиране няма!Бабаджан и Минека са слаба ракия!Арест за подстрекателство!Румба,после ТИ!

331

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Местото е добре избрано.При шефа, редник Радев.

330

До някой си

преди 3 години

съгласен съм с тебе,че има и отчаяни хора,без пари,загубили работата си.Редът е да търсят съдействие от социалните служби.Виж,ако са били отсивата икономика,въпросът е друг.Обясни ми,служебен кабинет ще имнамери ли работа?Ще им даде ли пари без основаное и обяснение?По-вероятно безсмислените преждевременни трусове във властта да струватсоциалните помощи за няколко десетки хиляди човека.Няколко месецаможем да изчакаме.Но не и Радев,Божков,Прокопиевите кръгове идругите жадни за власт.

329

Е,бравос

преди 3 години

Очаквах, щом агенциите могат да оценят изборните нагласи на хората и да излизат с прогнозни резултати,да направят извадка - Колко "многобройни" са протестите?Защото ми се струва, че по-голяма е "рекламата" на това мероприятие,отколкото реалното участие.

328

Анонимен

преди 3 години

Нейсе тиквената тонката оди на протеста и премина към БСП!!

327

Анонимен

преди 3 години

Со 387: Кой е казал че БСП трябва да са на Власт ?Това ГЕРБерите ви тресе яко паника и страх, пускате опорките само и само да се откажат хората. На всички им писна от некадърни, нагли и прости БКП кадри пребоядисани да управляват през последните 30г. Марш в затвора ... ОСТАВКА !!!

326

Пууу

преди 3 години

Едните и другите са маскари!...

325

Анонимен

преди 3 години

До 395: до сега да си видял честни избори и машинно гласуване ? Няма и да видиш докато сегашните крадци са на власт и си прехвърлят топката ....