194

до к.240, 241

преди 3 години

До Анонимен, адресати на # 251

193

Анонимен

преди 3 години

До 6Защото тези с гузна съвест и по природа страхливи, но жадни за власт и терор действат по тъмно. Тогава известно време не личи кой кого и защо. Имаше доста сполучливо заглавие на една книга: "Най-тъмно е преди разсъмване". Кадрите на школата-Симеоново се разфучаха като рояк разярени стършели. Не могат или не искат да разберат, че вече не автокрация, а диктатура в държава член на ЕС не може да има. Меркел, Макрон, ЕК, ЕП, ЕНП не могат вече да крият много корумпирана власт. Размириса се много!

192

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКак така кой управлява: В.Симеонов, Каракачана, Сачева; Каскета, "Великолепната Четворка" на МВР, Спецпрокуратурата и паравоенните формирования на ГЕРБ, трима от които вчера се изявиха. ББ след още няколко акции на министъра на МВР, шефа на Националната дирекция на полицията, началника на СДВР и шефа на столичната полиция ще премине в дълбока нелегалност и ще чака посочените да си свършат работата. И съм сигурен, че ще я свършат. Сетне ще си прехвърлят отговорността един на друг.

191

До 246

преди 3 години

По - добре мутрите са бият партизаните ги знаем що за стока са.

190

Стоян К.

преди 3 години

Стига им толкова време,ядоха,пиха и се веселиха.Ще оставят Божков без пари при чаршафите.А там без пари е лошо,особено отзад.

189

Анонимен

преди 3 години

Марияна Николова ще ви оправи! Тя била готова и за новия кабинет.

188

Анонимен

преди 3 години

Гледаме серия от филма - "Партизани и апаши" , партизани и мутри.

187

Анонимен

преди 3 години

Нинова преди време зададе един много добър въпрос:"Кой допусна мутрите в парламента?"

186

Анонимен

преди 3 години

А така,наиграха се!Обаче пак се организират(прочетете във Фрога) ,този път ,искат да окупират сгради или Бойко.Обаче Бойко го няма и изтипосаха едно от протежетата на Цвък - Валери.Къде е Бойко? И кой управлява сега?

185

Питанката

преди 3 години

Хубаво би било Полицията да взима отношение към всички законнонарушения. А не само тези на демонстрантите. Защото в противен случай приличат на преторианската гвардия на мафията!

184

6

преди 3 години

Защо през нощта !?

183

Анонимен

преди 3 години

Към ключовите кръстовища прииждат протестиращи...

182

ОЩЕ ПО-ИНТЕРСНО

преди 3 години

На такива стъпки дори и баш-комунистите не се бяха решили едното време!Сега обаче какво следва....Тия тиквени червенковци наистина са най-наглите!

181

Къф Избушен тапанар

преди 3 години

До Беден IT 3000лв кешгалошар

180

Анонимен

преди 3 години

Октомври, като върнат пак кпп тата, но този път за повечко месеци, ще ви се иска и вие сте били на орлов мост лятото, но ще е късничко, ще си пишете декларацииките и ще висите по 3 4 часа по кпп тата, интересно ми е тогава дали ще мрънкате и ще събирате подписки, или ще гледате, като овце в земята

179

пияница мистик

преди 3 години

До Беден IT 3000лв кешХубаво че Бойко ви купи и даде компютри в Карлуково като част от програмата за подновяване на материалната база, та се научихте и там да си пускате компютъра и да влизате в нета. А най-отявлените кукумицини като теб, взеха, че си въобразиха, че вече не са Наполеон, а IT спецове, защото разгадахте откъде се пуска компа и че това не е копчето на монитора. И че 3000 лева е много голяма заплата. Всеки истински IT направо ще ти се изсмее, ако не знае, че си със синдром на Даун

178

Анонимен

преди 3 години

Ние ще се върнем още по-многобройни!!! И този път ще блокираме 20 ключови места в София и в цяла България!!Няма да се предадем докато не изметем Гербавата мафия от България!!#ОставкаСъдЗатвор!!

177

Беден IT 3000лв кеш

преди 3 години

Всяко IT на протеста (дори и най-бедното), може да си позволи да си купи 10 трошки и да ги паркира и изостави на Орлов Мост.Започваме да сМЕТАМЕ. Така: 5000 IT-та по 10 брички = 50 000 брички барикада. НАЙ-МАЛКО.НЯМА ДА ИМА ДВИЖЕНИЕ В СТОЛИЦАТА. ЗАБРАВЕТЕ.

176

Анонимен

преди 3 години

Има такива нещастници от протест на протест, чакат някой да им плати някой лев. И някой адвокат като Мая, Хаджигенов и др. да ги измъкнат от ареста. Къде се скриха активистите от БХК, Нинова, Радев? Само Бабикян ли е бил дежурен по палатки?

175

Анонимен

преди 3 години

Актове? Те никога не са работили, не са внесли 5 лв. данък през жалкия си живот. С какво ще платят актовете като само палатките ги вълнуват и чакат по- добро бъдеще от арменския поп