235

Анонимен

преди 1 година

Герб като вдигнаха вазраста за пенсиониране, да кажат и мойте набори, и тия по големите от мен каква пенсия ще взимате без стаж, и само плащане на осигуровки 200лв Кажете аз не знам и не съм политик и не разбирам от политика. Нищо че е вдигнаха пенсийте на застаряващото население!

234

Анонимен

преди 1 година

Чакайте бе, хора. През ноември за изборите в САЩ. Изчакайте първо да видим какво ще правят брадърите, пък после ние ще се нагодим.

233

Анонимен

преди 1 година

Долу Мутрата от СИК!Затвор за шайката!

232

Анонимен

преди 1 година

Гълъбица кацнала на мутрофона

231

До 231

преди 1 година

Не моше политолози и социолози да си измислят ситуации в подкрепа на протестите. Факт е , 54% от българите не искат предсрочни избори и обществото смята, че дейстията на протестиращите нарушават правата им. Няма ясни политически виждания сред протестиращите и тава е факт. Това само ще амбицира и негласуващите да подкрепят ГЕРБ на следващите избори.

230

абе ейй

преди 1 година

До stilingпнеже данъците били ниски заради това черепа не плати 700 млн данъци а боко и горанов удобно ги проспаха срещу една добра комисионна.не ни трябват американски самолети с технология от 40 години а грипени..европейски и модерни.кво ще се интегрираме в ес с тази корупция бе и дебелашкото му поведение. да не говорим за парите за студеният резерв на доган..50 млн и 300 млн за пристанището му и за дупката във варна на геров още едни милони подарък и т.н...апартаменти,тераси

229

Анонимен

преди 1 година

И за какво да казваме положителн неща за протестите и протестиращите?1/ Друга дума освен "оставка" не знаете.2? Не знаете и какво следва след оставката 3/ Играете по свирката на мутрата Божков, но иначе сте много против мутрите. 4/ Играете по свирката на Президента, който до сега освен да насъсква едни българи протев други нищо не е направил.5/ затворихте кръстовищата, от къдехо хората се прибират от работа и трябва да заобикалят по 20 км.

228

Хм

преди 1 година

Този политолог от кой отдел на ДС е? И защо не е професор, за 11 години гербериат, всичките ДС ***-лизатори станаха професори.

227

ДО ПОЛИТОЛОГА

преди 1 година

НАРОДОВЛАСТИЕ И НАРОДНА ВЛАСТ НАРОДА ВИ ГО КАЗВА ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА НАГЛЕЕТЕ И ДА ЛЪЖЕТЕ ,ЧЕ НЯМАЛО АЛТЕРНАТИВА.

226

Анонимен

преди 1 година

Радев като началник почти беше унищожил ВВС, сега опитва да унищожи и България.

225

тоя е много нагъл

преди 1 година

значи проблема на обществото е , че не познава конституцията и законите....ами ние може и да не ги познаваме но не ги ПОТЪПКВАМЕ СЪЗНАТЕЛНО както го правят политиците,съда,прокуратурата и полицията които ги знаят много добре. и каква отговорност точно носи боко за своето престъпно управление ...едва ли ще наказателна защото досега политик в затвора НЯМА...явно другарско смъмряне. а нека националният интерес да не се определя от шепа самозванци на държавната хранилка , че те своят интерес гледат

224

stiling

преди 1 година

Не е важно кой е министър прецедател! ВАЖНА Е ПОЛИТИКАТА КОЯТО СЕ СЛЕДВА А ТЯ Е ДОБРА ЗА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА А ИМЕННО:1. ТЪРСЕНЕ НА ДЪЛБОКО ИНТЕГРИРАНЕ В ЕС! ЕРМ2 И ЦЕЛ ЕВРОЗОНАТА! Баци направи много усилия и го пуснаха!2. СРАВНИТЕЛНО НИСКИ ДАНЪЦИ ТА ХОРАТА ДА ПЛАЩАТ А НЕ ДА КРИЯТ!3. СТРОИТЕЛСТВО НА МАГИСТРАЛИ И МЕТРО С ПАРИ ОТ ЕС!4. БАЛАНСИРАНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА. НА ПУТИН СТРОИ ТРЪБА, ОТ ТРЪМП КУПИ САМОЛЕТИ. НА ЕДИНИЯ НЕЩО И НА ДРУГИЯ НЕЩОТАКА СЕ ПРАВИ АМА БАЛКАНЕЦА НИЩО НЕ ВИЖДА И МРЪНКА!

223

Whitestar

преди 1 година

Без видима политическа програма на опозицията, представена от нейните отговорни лица е Невъзможно да се реши проблемът с исканата оставка! Управляващите трябва много сериозно да анализират причините за протестите, както и предложените алтернативи, но продължавайки да носят пълна професионална отговорност за постъпките си! Пряката демокрация си има и предимства, и недостатъци. Не случайно нейният първообраз е теокрацията.

222

Анонимен

преди 1 година

Радев добре ги излъга тия да киснат на моста и да гладуват там, той през туй време си порка вино със кифтаци и лежи под климатика и пъшка.

221

Стига манимупации!

преди 1 година

Как не ви е срам бе? От както има протест 1 мнение на "политолог" или "социолог" пък не каза нещо в ползва на протестиращите? Е как е възможно 1 да не ги подкрепи при десетки ако не стотици хора протестиращи? По нагла манипулация от вашата - здраве му кажи! Толкова очевидно гоправите, че и да се обърнем на другата страна ще ни е ясно, че лъжете...Любопитно ми е г-н. Антоний Гълъбов и колегите му дали се чувстват БЪЛГАРИ?

220

ПРОДЪЛЖАВАТ

преди 1 година

да хвърлят прах и да лъжат за какво ли не.

219

Анонимен

преди 1 година

Този ни обяснява всъщност, че националния интерес е да ни управляват мутри и престъпници.

218

Знак свише

преди 1 година

Инфаркт покоси мюезина на превърнатата в джамия св.София,докато вие на минарето.

217

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 223Доминиращата партия не е по палатките, а по бухалките, както видяхме на т. нар. "конференция"

216

Анонимен

преди 1 година

До до 222На Божков му помогнаха не други, а тиквата и ковчежника му срещу скромните 60 млн. лв. изтеглени кеш.