212

ДО ПОЛИТОЛОГА

преди 3 години

НАРОДОВЛАСТИЕ И НАРОДНА ВЛАСТ НАРОДА ВИ ГО КАЗВА ВИЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА НАГЛЕЕТЕ И ДА ЛЪЖЕТЕ ,ЧЕ НЯМАЛО АЛТЕРНАТИВА.

211

Анонимен

преди 3 години

Радев като началник почти беше унищожил ВВС, сега опитва да унищожи и България.

210

тоя е много нагъл

преди 3 години

значи проблема на обществото е , че не познава конституцията и законите....ами ние може и да не ги познаваме но не ги ПОТЪПКВАМЕ СЪЗНАТЕЛНО както го правят политиците,съда,прокуратурата и полицията които ги знаят много добре. и каква отговорност точно носи боко за своето престъпно управление ...едва ли ще наказателна защото досега политик в затвора НЯМА...явно другарско смъмряне. а нека националният интерес да не се определя от шепа самозванци на държавната хранилка , че те своят интерес гледат

209

stiling

преди 3 години

Не е важно кой е министър прецедател! ВАЖНА Е ПОЛИТИКАТА КОЯТО СЕ СЛЕДВА А ТЯ Е ДОБРА ЗА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА А ИМЕННО:1. ТЪРСЕНЕ НА ДЪЛБОКО ИНТЕГРИРАНЕ В ЕС! ЕРМ2 И ЦЕЛ ЕВРОЗОНАТА! Баци направи много усилия и го пуснаха!2. СРАВНИТЕЛНО НИСКИ ДАНЪЦИ ТА ХОРАТА ДА ПЛАЩАТ А НЕ ДА КРИЯТ!3. СТРОИТЕЛСТВО НА МАГИСТРАЛИ И МЕТРО С ПАРИ ОТ ЕС!4. БАЛАНСИРАНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА. НА ПУТИН СТРОИ ТРЪБА, ОТ ТРЪМП КУПИ САМОЛЕТИ. НА ЕДИНИЯ НЕЩО И НА ДРУГИЯ НЕЩОТАКА СЕ ПРАВИ АМА БАЛКАНЕЦА НИЩО НЕ ВИЖДА И МРЪНКА!

208

Whitestar

преди 3 години

Без видима политическа програма на опозицията, представена от нейните отговорни лица е Невъзможно да се реши проблемът с исканата оставка! Управляващите трябва много сериозно да анализират причините за протестите, както и предложените алтернативи, но продължавайки да носят пълна професионална отговорност за постъпките си! Пряката демокрация си има и предимства, и недостатъци. Не случайно нейният първообраз е теокрацията.

207

Анонимен

преди 3 години

Радев добре ги излъга тия да киснат на моста и да гладуват там, той през туй време си порка вино със кифтаци и лежи под климатика и пъшка.

206

Стига манимупации!

преди 3 години

Как не ви е срам бе? От както има протест 1 мнение на "политолог" или "социолог" пък не каза нещо в ползва на протестиращите? Е как е възможно 1 да не ги подкрепи при десетки ако не стотици хора протестиращи? По нагла манипулация от вашата - здраве му кажи! Толкова очевидно гоправите, че и да се обърнем на другата страна ще ни е ясно, че лъжете...Любопитно ми е г-н. Антоний Гълъбов и колегите му дали се чувстват БЪЛГАРИ?

205

ПРОДЪЛЖАВАТ

преди 3 години

да хвърлят прах и да лъжат за какво ли не.

204

Анонимен

преди 3 години

Този ни обяснява всъщност, че националния интерес е да ни управляват мутри и престъпници.

203

Знак свише

преди 3 години

Инфаркт покоси мюезина на превърнатата в джамия св.София,докато вие на минарето.

202

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 223Доминиращата партия не е по палатките, а по бухалките, както видяхме на т. нар. "конференция"

201

Анонимен

преди 3 години

До до 222На Божков му помогнаха не други, а тиквата и ковчежника му срещу скромните 60 млн. лв. изтеглени кеш.

200

Анонимен

преди 3 години

Герберите мобилизираха придворните си политолози, които почти не излизат от студиата на медиите. Подозирам, че си носят спални чували и спят там. От покани из медиите не им остава време да се приберат вкъщи.

199

Анонимен

преди 3 години

Оставки,протести..Чакат ни големи проблеми,които сами си създаваме. Какво бъдеще да очакваме при това нагнетяване на обществено напрежение, подклаждано от Най-висшия държавен пост? Ако утре има оставка, а доминиращата партия легне на кръстовищата и разпъне палатки? Каква позиция тогава ще заемете, другарю Радев?

198

до 217

преди 3 години

И понеже си представяте, му помагате на Божков, спите в неговите палатки, ядете и пиете от неговата храна. Дрогата сами ли си я купувате?Изобщо щом Божков напише някаква глупост във фейсбук изпадате в делириум и се хвърляте да му разчиствате пътя.Жалки сте.

197

Анонимен

преди 3 години

И като ви нахендрят една диктатура на пролетариата, в частност нинова и фигуранта, тогава ще видите къде зимуват раците. Ще си мечтаете за Борисов.

196

Анонимен

преди 3 години

И на тоя са му казали : отиваш и като глашатай размахваш чекмеджето и викаш - празно е !

195

Анонимен

преди 3 години

Тоя политолог май е същия като Караянчева, без "кърджалийска".

194

Анонимен

преди 3 години

Не харесвате ГЕРБ,но това което са ви приготвили след ГЕРБ е много по-страшно,в страната и в момента витае страх,но управляващите не могат да ви кажат какво се случва,че ще ги убият,ако проговорят.

193

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"На протестиращите им е много нисък хоризонта. Те могат да си представят чекмедже с пачки и пистолет (какво клише а?) но не могат да си представят 500 милиона откраднати пари от Васил Божков"Заблуждаваш се! Представяме си! Даже си представяме как е прибрал парите с помощта на Горанов, който услужливо си е затварял очите за невнесените такси. И дори си представяме как парите на Божков са стигнали до шкафчето на Борисов.