275

Анонимен

преди 1 година

До анонимния 270 и ПроСотоВ нормалните държави за такива записи и снимки държавникът отдавна да е изтекъл в канала, независимо от построените магистрали.Вие очевидно изпитвате някакъв мазохизъм да ви еbат с 2ОО, да сте ***, *** и ***.Жалко, че има европейски граждани без чест...

274

Анонимен

преди 1 година

Все с титли за слугаж.Този ,има една доцентка и професорка спят по медиите Сутрин вечер по всички канали и казват едно и също , няма да има слънце ако не дадем на Борисов възможност да краде

273

Анонимен

преди 1 година

Някои социолози ще заработят добри пари шкафчето е пълно А бате е щедър към социолозите 'демагозите....и те като Боко. изпечени лъжци

272

Трезвомислещ

преди 1 година

Абсолютно точен коментар!Радев да се пръска от яд, БСП и другите присъдружни също!Нали помните 2013 г., какво каза Орешарски "На който не мухаресва да заминава!

271

Анонимен

преди 1 година

нека народът да управлява, руши демокрациятаГосподин Гълъбов не е демократ иначе би трябвало да знае, че демос на гръцки означава народ, а не мутра какъвто е самия той! Друго нямам за тази инфантилна личност с его което сам не заслужава! Надявам се, че са ме разбрали всички! За тези с минусите - винаги е имало такива - останете здрави и четете и други книги освен Винету!

270

Анонимен

преди 1 година

Баце да извади "шланга" и да измете със силна струя нас раните протестъри заедно с палатките им!

269

Започва се

преди 1 година

великото чистене и дезинфектиране на министерства.Пръскат с дезинфектанти и заличват документи които го уличават в далавери.

268

Анонимен

преди 1 година

Чакай бе, доц.Гълъбов, ти ли представляваш нацията и защитаваш националните интереси? Аман от нагли хора! Ти представляваш себе си и защитаваш интересите на ГЕРБ! Гледай ти какъв защитник се извъди! Така и Каскета се хвали, че защитава народа! Откъде накъде бре, Каскет?! Навремето избирахме гл.прокурор, шефове на РС и РП. Сега всеки магистрат, включително от СпП и СпС защитава народа! Не ни трябвате, противни сте!

267

всичките ли

преди 1 година

всичките фенове на герб тук са толкова kaфенukakвu като тия дето видяхме на конференцията в технопарка?май само kaфенukakвume останаха да подържат герб.

266

Анонимен

преди 1 година

ОТ 276 ИЗВИНЯВАМ СЕ...ИМАХ ПРЕДВИД БАБИКЯН!

265

Анонимен

преди 1 година

Впрочем протеста сега август месец е хилав- 1000 човека в момента.Чест и почитания ОБАЧЕ за палаткаджиите- те наистина са протестъри като подлудяват стотици хиляди граждани на София с блокадите си ЧРЕЗ ПАЛАТКИТЕ СИ по булевардите, а не тия дето всеки ден крещят ОСТАВКА ПРЕД МС И ОНЯ ТОМА БИКОВ КАЧЕН КАТО КОЗА НА ТРИБУНАТА.

264

Аве?

преди 1 година

Борисов като ни пази толкова от путин и комунистите защо драпа стс gynemo напред да:-довърши турски порок ,който обслужва главно интересите русия-да довърши белене - именно той подпуса последният обвързващ договор който ни закопа с още милиарда-оставя лукойл да не плаща данък печалба , да замърсява , оставил им е пристанище росенец-не искаше да се включва в общият договор за доставка на газ в ЕС до последно. Накрая от ЕС го задължиха което доведе до падане на цените на газта тук.

263

Анонимен

преди 1 година

Маркет Линкс да има много здраве.Проучването им не отговаря на истината.

262

-

преди 1 година

Парите които получават да говорят глупости достатъчни ли са да успокоят гузната съвест на тези аналлизатори???Наистина ли вярват в думите си или просто ги капитализират???А с пари но без ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО живее ли се???Не е ли срамно да си такъв "българин" в този момент когато народа е възстанал а ти му подливаш вода - патриотично ли е Гълъбов???

261

Анонимен

преди 1 година

Според днешно проучване на Маркет Линкс рейтинга на ГЕРБ се срива, а Борисов вече е четвърти по подкрепа сред политиците, като регистрира рекордно неодобрение. Та питам се дали не е встрани от националния интерес да управлява политическа сила без подкрепа в обществото. Нали демокрацията ни е представителна, тези които са на власт трябва да представляват мнозинството от обществото. След като очевидно не е така, защо не подават оставка?

260

ПроСоТо

преди 1 година

Прав е човекът!Радев, Нинова и Co могат да се пръскат от яд, но правителството остава!Това, че шепа платени протестъри искали оставка, не е основание за такава!Да цитирам БСП по време на протестите от 2013 година срещу Орешарски :"На който не му харесва - да заминава"!!!

259

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 262В нормалните държави ако група *** решат да блокират центъра на столицата, идват онези с водните оръдия и големите палки и ги разгонват за отрицателно време.В нормалните държави малцинството се съобразява с волята на болшинството, независимо какво мисли.А останалото се решава на изборите.

258

Анонимен

преди 1 година

Тези протестиращи като гледам една стотинка данък не са платили, не виждам и за напред дали ще платят нещо.

257

Анонимен

преди 1 година

Нещо са се активирали платените герберски тролове и на всеки смислен коментар цъкат минуси! Скоро ще останете без работа пък и ковид19 ще приюти доста от вас в отвъдното

256

Анонимен

преди 1 година

Бойко пак ще спечели, а бесепарите ще реват ли, реват.