252

Анонимен

преди 3 години

Все с титли за слугаж.Този ,има една доцентка и професорка спят по медиите Сутрин вечер по всички канали и казват едно и също , няма да има слънце ако не дадем на Борисов възможност да краде

251

Анонимен

преди 3 години

Някои социолози ще заработят добри пари шкафчето е пълно А бате е щедър към социолозите 'демагозите....и те като Боко. изпечени лъжци

250

Трезвомислещ

преди 3 години

Абсолютно точен коментар!Радев да се пръска от яд, БСП и другите присъдружни също!Нали помните 2013 г., какво каза Орешарски "На който не мухаресва да заминава!

249

Анонимен

преди 3 години

нека народът да управлява, руши демокрациятаГосподин Гълъбов не е демократ иначе би трябвало да знае, че демос на гръцки означава народ, а не мутра какъвто е самия той! Друго нямам за тази инфантилна личност с его което сам не заслужава! Надявам се, че са ме разбрали всички! За тези с минусите - винаги е имало такива - останете здрави и четете и други книги освен Винету!

248

Анонимен

преди 3 години

Баце да извади "шланга" и да измете със силна струя нас раните протестъри заедно с палатките им!

247

Започва се

преди 3 години

великото чистене и дезинфектиране на министерства.Пръскат с дезинфектанти и заличват документи които го уличават в далавери.

246

Анонимен

преди 3 години

Чакай бе, доц.Гълъбов, ти ли представляваш нацията и защитаваш националните интереси? Аман от нагли хора! Ти представляваш себе си и защитаваш интересите на ГЕРБ! Гледай ти какъв защитник се извъди! Така и Каскета се хвали, че защитава народа! Откъде накъде бре, Каскет?! Навремето избирахме гл.прокурор, шефове на РС и РП. Сега всеки магистрат, включително от СпП и СпС защитава народа! Не ни трябвате, противни сте!

245

Анонимен

преди 3 години

Маркет Линкс да има много здраве.Проучването им не отговаря на истината.

244

-

преди 3 години

Парите които получават да говорят глупости достатъчни ли са да успокоят гузната съвест на тези аналлизатори???Наистина ли вярват в думите си или просто ги капитализират???А с пари но без ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО живее ли се???Не е ли срамно да си такъв "българин" в този момент когато народа е възстанал а ти му подливаш вода - патриотично ли е Гълъбов???

243

Анонимен

преди 3 години

Според днешно проучване на Маркет Линкс рейтинга на ГЕРБ се срива, а Борисов вече е четвърти по подкрепа сред политиците, като регистрира рекордно неодобрение. Та питам се дали не е встрани от националния интерес да управлява политическа сила без подкрепа в обществото. Нали демокрацията ни е представителна, тези които са на власт трябва да представляват мнозинството от обществото. След като очевидно не е така, защо не подават оставка?

242

ПроСоТо

преди 3 години

Прав е човекът!Радев, Нинова и Co могат да се пръскат от яд, но правителството остава!Това, че шепа платени протестъри искали оставка, не е основание за такава!Да цитирам БСП по време на протестите от 2013 година срещу Орешарски :"На който не му харесва - да заминава"!!!

241

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 262В нормалните държави ако група *** решат да блокират центъра на столицата, идват онези с водните оръдия и големите палки и ги разгонват за отрицателно време.В нормалните държави малцинството се съобразява с волята на болшинството, независимо какво мисли.А останалото се решава на изборите.

240

Анонимен

преди 3 години

Тези протестиращи като гледам една стотинка данък не са платили, не виждам и за напред дали ще платят нещо.

239

Анонимен

преди 3 години

Нещо са се активирали платените герберски *** и на всеки смислен коментар цъкат минуси! Скоро ще останете без работа пък и ковид19 ще приюти доста от вас в отвъдното

238

Анонимен

преди 3 години

Бойко пак ще спечели, а бесепарите ще реват ли, реват.

237

Анонимен

преди 3 години

До 262Тия, дето протестират не са избиратели, а прадажници.

236

Анонимен

преди 3 години

И този приказва, като лоботомираната овца Сачева, че всичко се правило за хората. Не уточнява за чии хора обаче.Да плащаш данъци в София е все едно доброволно да хвърлиш 200 лева през прозореца, защото герберската хунта краде с 200 и тях.

235

Анонимен

преди 3 години

Стига с тази стабилност, просперитет и икономически растеж в България.Ще затрият тринадесет вековна държава с тяхната любов и чувство за отговорност пред народа.Не чухте ли?#ОСТАВКА и #ЗАТВОР

234

Васил

преди 3 години

Тоя е продажен колкото искате!!!!!

233

Анонимен

преди 3 години

В нормалните държави, когато избирателите не са доволни от избраните от тях да си подадат оставка и да се организират нови избори. Тъжното е, че даже и в българската конституция е предвидена тази възможност, но управляващата коалиция е стиснала кокала и не ще и дума да чуе за исканията на народа.