17

аз

преди 3 години

До А.Колев, пасе козиМи то с всеки нов патоген е така. Паси си козите.

16

Анонимен

преди 3 години

Аз съм твърдо зад доц. Мангъров. Долу всички ограничения! Нека естествения подбор си свърши работата. Ако се наложи и наилонови чували достатъчно ще намерим, и парцели ще осигурим, и на Господ в триажите ще се направим. Хем и хилавата здравна система няма да гътнем. Стига толкова тормоз над добрия гражданин! Стига!

15

Анонимен

преди 3 години

Като не можеш да предвидиш нищо си подай оставка.

14

Shark

преди 3 години

Разбира се, че всякакви сценарии са възможни. Ще изберете този, който най-много ви отърва. ПрУдажни копИлИта

13

аууу

преди 3 години

До Анонимен 3 Че кой нормален възрастен спазва карантина? За 26 дни протестиращите трябваше да напълнят болниците!?!

12

избирател

преди 3 години

Защото ли,когато чета,за тоя вирус,в главата ми все е поговорката, "ЕДНА ЛЪЖА ПОВТОРЕНА СТО ПЪТИ,СЕ ОПРЕДЕЛЯ,КАТО ИСТИНА..."?!Не съм специалист,не ме нападайте,във Ваш си стил!!!Просто си споделих,вътрешно усещане...

11

А.Колев, пасе кози

преди 3 години

Лекарите, за да не бъдат толкова ругани, трябва да покажат малко смирение- ковида ги хвана абсолютно неподготвени, незнаещи, тепърва учещи се в крачка по метода проба-грешка. Ако смирено обясняват това на хората, а не размахват менторски пръст, ще бъде по-добре за всички. Да не говорят "истини" от последна инстанция, дето се опровергават след седмица-две.

10

м,да

преди 3 години

Готвят се! Няма болни протестъри-няма вирусна опосност!Отвориха стадионите.

9

АНОНИМЕН

преди 3 години

Този *** не знае ли че един ден на цялата мафия обслужваща вируса ще им бъде потърсена сметка. Какво стана с новите болници Арена Армеец и другите Арени? Кой се настани там ? И с тези русенски легла щяхме в световния обмен да ни дават. Как вирусо носители щяхте да ги слагате легло до легло без прегради ?

8

Анонимен

преди 3 години

Герберската проказа мъчително убива България !

7

Пресисали мачЕта

преди 3 години

Това означава,че всичкознаещата и всичкоможещата т.наречена прогресистка наука на тоя етап е захапала пръст. Прогресистите имат самочувствието да са бъркат в божите дела на природата,а сега гледат като пресисали мачЕта и ни заливат със словесна логорея.

6

Анонимен

преди 3 години

явно ни готвят за най лошото, например че досега са крити данни за болните в българия, за да се фука борисов как се е справил. вчера немски медии пишат че всички които се връщат от българия са заразени. как става това?

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя здравен министър е много конкретен...

4

Анонимен

преди 3 години

Крадливото ботоксово сви нче, обслужи ли с език шефа си Тулупа ?76 милиона дългове на Александровска, 3 купени луксозни апартамента за последните 3 месеца и вместо в затвора - министър.В ГЕРБ е така. Колкото повече крадеш Тулупа, толкова по-нагоре те издига.

3

Анонимен

преди 3 години

1во сценария ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР, герберасти долно крадливи!

2

Анонимен

преди 3 години

Младите може да се заразяват като не искат да спазват карантината, но нямат право те и семействата им на лечение в болница, защото тези които спазват карантината са внесли повече данъци.

1

Анонимен

преди 3 години

А сега Некромансера успя ли да купи чували, камери свободни има ли? А иначе съдят онази женица за всяване на паника...Дъно!