37

Лъже и маже

преди 3 години

Среден брой нови случаи за седем дни завършващи на:14 юли - 22121 юли - 23028 юли - 2314 август - 220Този къде видя намаление? Броят на новите случаи е един и същ.

36

123

преди 3 години

Сценария се променя в зависимост от това как реагират хората. Действа се по схемата проблем - реакция - решение. Създава се проблем, следи се реакцията на хората и се взема решение изгодно за този създал проблема.

35

анонимен

преди 3 години

оооо, значи ги пишете тези работи а после ги изпълнявате - като на театър

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен" Ако се наложи и наилонови чували достатъчно ще намерим,"Няма нужда от чували. Само багери, самосвали и хлорна вар.

33

Анонимен

преди 3 години

Няма как при висока заболеваемост да се опазят уязвимите групи. Има ли прекалено много заразяващи, опазването на старческите домове става невъзможно.

32

Криви сметки

преди 3 години

Ако Бай *** пак се намеси "заради икономиката" отново ще тръгнем наобратно и надолу.И никакви сценарии няма да ви излязат!

31

Анонимен

преди 3 години

Зависи от това кой ви пише сценариите. Зависи от сценариста!

30

www

преди 3 години

Не е вярно, че има спад за последните две седмици в сравнение с предишните. Не знам защо ги плещи такива. Общия брой за последните две седмици е: 3222 а за предходните две 2993. Дори със застъпване (последна+предпоследна и предпоследна+пред-предпоследна) данните са съответно: 3222 последната и 3175 предишните. Първите дни на тази седмица са с по-високи стойности отпървите дни на миналата. Не е голяма разликата но... Не знам дали има значение, просто отбелязвам.

29

НЕКОЙ

преди 3 години

Ангелов, аз не участвам в никаква битка заедно с теб. Така да знаеш. Нямам съпричастност към хора, които единствено желаят контрол и чрез този контрол да се облагодетелстват.

28

Анонимен

преди 3 години

Ако не знаеш нещо мушмурок по добре не давай изявления ,с които се излагаш.....

27

комшията

преди 3 години

Вече ни третират като дoбитъk. Правят с нас каквото си поискат. Ще ни изнудват да си биеме и отровната ваксина.

26

Анонимен

преди 3 години

Този е там, където е, защото някои са преценили, че знае и може достатъчно.Пф. Този е там, където е, защото от десетилетие обслужва с устичка бате ти Бочко. Доказал се послушник. Неслучайно му викат Коцето Лизaча, далеч преди да го сложат на този бушонски пост.Я разрови за новини десетилетие назад, да видиш посещенията на Боце в Александровска и колко дълбоко Лизaча си е сложил езика там дето Слънцето не огрява.

25

Аграрник

преди 3 години

Това ги знаем и ние на село, не е нужно професор да ни го казва. За всичко са възможни всякакви сценарии.

24

гост

преди 3 години

Мили хора,имаме един проблем,който винаги ни е пречел...А проблема е,че много бързо забравяме....Този същия е лицето,което в началото на тази измама,препоръча да се закупят чували,много чували за трупове.....И този същия *** го направиха министър сега....Сега ясно ли ви е,това продажно правителство на кого служи?.....

23

Анонимен

преди 3 години

Безплатни PCR тестове за всички и засилени мерки. Уморихте държавата в угодниченето си на всички, сакън само и само да усмирите хората, но пак поляризирате обществото.

22

Сценарии?

преди 3 години

Сценарий нали беше нещо, предварително обмислено, написано, с цел да се продаде и в последствие екранизира/драматизира?Хора, в такъв "сценарий" ни вкараха, че ще има да си скубем косите, независимо дали сме болни или здрави. Не само у нас, ами и по целия свят.Нашенската драма произтича от това, че нашенските "сценаристи" са много калпави! Не са на ясно със "сюжетна линия", "фабула","главни и второстепенни герои", "диалог". И най-важното - не мислят за "публиката", заради която се пише сценария!

21

L.

преди 3 години

Мисля, че си боядисва косата.

20

Анонимен

преди 3 години

Гледам нещо и *** няма днес, да не са и те на конференцията ? О С Т А В К А !!!

19

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 20: като не разбираш не давай акъл. Този е там, където е, защото някои са преценили, че знае и може достатъчно. Когато същите тези преценят, че вече не е за това място, ще му поискат оставката. Ясно ли е?

18

Анонимен

преди 3 години

Тоест не знае какви ще са сценариите като подадат ОСТАВКА !!!