108

Анонимен

преди 3 години

Среден брой нови случаи за седем дни:8 юли - 14 юли - 221 новозаразени15 юли - 21 юли - 23022 юли - 28 юли - 23129 юли - 4 август - 220Според новата Калинка на ГЕРБ, новите случаи за 14-те дни между 22 юли и 4 август, са с 9,8% по малко в сравнение с предишните 14 дни от 8 юли до 21 юли. Данните показват друго.

107

chaos

преди 3 години

ситуацията с вируса се влошава, поради проявена тотална некомтентност още в началото на епидемията както от министрите и ръководителя им, така и от назначените протежета на властта да се справят с опасноста, безхаберието убива хората, ситуацията ще се влошава и още няколко години няма да им стигне да разберат, какво се случва

106

Анонимен

преди 3 години

Всички вируси стигат до народното събрание на дебати .

105

Монархист

преди 3 години

В България няма по големи вируси от комунистите !

104

ЗАРАЗЕН

преди 3 години

МААМ БАНИЦА БЕЗ ЛЯБ .

103

Анонимен

преди 3 години

Къде е апчето за дълголетие ?

102

Анонимен

преди 3 години

Тоя вирус побърква хората .Доказано е че дведесет процента от заразените имат повреда в платките на процесора ,

101

Маскирани

преди 3 години

То в Пловдив само 32 ама в Болница .Иначе колко са никой не знае ?О неразумни юроде ,що се срамиш да си слоиш маската ?Утре всички маскирани и подмити за преглед .

100

Ко Вид Ко

преди 3 години

Върви народе възроденни !Към своя пик върви !От ужасите озарени върви и все напред върви .Да мреме в мирно време вървим и все напред вървим !

99

Сталинист

преди 3 години

Само Сталин може да оправи вируса .Заразените до стената и един рейд .Не е много хуманитарно но е ефективно .Иначе до 2030 ще има зараза с тази демокрация и права .Военен режим и калашник .

98

до 106

преди 3 години

Няма как да ти е направен писиар, без да забележиш, повярвай ми. Оказва се, че при кръводаряване осчетоводяват и тест за корона, без да го правят. Типично.

97

Анонимен

преди 3 години

Това, което изнасят като резултати, въобще не е истината. Отказват да правят тестове на контактните "защото нямат симптоми". А съм убеден, че в провинцията и там където достъпът до болница е много труден, много възрастни хора умират от вируса, без никоя да знае от какво са умрели.

96

Анонимен

преди 3 години

Вървим към бразилския сценарий, където президента им отказваше да приеме, че има заплаха и поощряваше социалните контакти. Резултата там е, че от много време умират всеки ден по над 1000 човека и общия брой на починали от Совид-19 наближава 100 000. Тук правителствоно не само, че отказва да вземе каквито и да е мерки, ами подстрекава хората към заразяване, като използва спортните страсти на феновете и естественото желание на хората да почиват през лятото.

95

Не знам

преди 3 години

Не знам дали ще го признаят офицаилно, но който иска безплатен тест (помагащ на други и на Вас самите), да отиде да дарява кръв. Наложи ми се да даря и случайно видях в резултатите, че ми е направен и PCR. Така и ще помогнете на някой наистина нуждаещ се.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен // 111Преброихме ги - двама са!

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113Като искате да се заразите може да пуснат учениците и младите да се заразят, а по-старите който иска само но за по-старите е опасно и може да се пенсионират, ако не искат да се заразят. Но ГЕРП правят точно обратното. Значи трябва да свалите ГЕРП.

92

Анонимен

преди 3 години

Защо при този свиреп вирус(чували + камиони + хладилни + детски площадки) ГЕРБ събират от цялата държава хиляди хора в София?

91

Анонимен

преди 3 години

Къде е онзи екземпляр, дето все говореше за 23 юли?

90

Златена

преди 3 години

Освен Гърция Кипър Австралия още много страни от европейския съюз ще наложат забрана за българите които желаят да пътуват към техните страни заради повишения брой заразени с коронавирус в България за това са виновни дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и дебилните дебелокожи протестиращи българи егоисти с егоистично мислене но кой каквото си надроби това ще сърба

89

Анонимен

преди 3 години

Когато всички се заразим вече няма да има кой да се страхува.Защо искат да се случва бавно обаче?Тая манта със здравната система не върви,защото у нас така или иначе я няма.