7

славянин

преди 3 години

''По думите му, когато носим маски, епидемията ще угасне.''''ЕПИДЕМИЯТА'' ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ И ТО ЗА 24 ЧАСА, КОГАТО НАРОДИТЕ ИЗБЕСЯТ ПОЛИТИЦИТЕ СИ, А С ТЯХНОТО УВИСВАНЕ НА ВЪЖЕТО ЩЕ СПРАТ И ПЛАЩАНИЯТА ИМ НА БЯЛАТА МАФИЯ И ТЯ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ИНТЕРЕС ДА НИ НАБЕЖДАВА ЗА КОРОНАВИРУСНИ! И ОТ ''ЕПИДЕМИЯТ'' НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ!

6

Анонимен

преди 3 години

Заври си маската където слънце не изгрява

5

От Морето

преди 3 години

***= ***

4

А.Колев, пасе кози

преди 3 години

Лекарите се учат за ковид заедно с публиката, т.е. по-интелигентните, макар и немедици, знаем колкото докторите. Човек трябва да разчита на общата си култура и да гледа със своите очи, това, което аз виждам е, че ковид не е е за подценяване, но не бива и да се надценява, тежкото срутване на икономика и социален живот е неадекватна ненужна мярка, хеле пък в България, дето обявихме извънредно положение при 10 заразени март месец. Лекарите се оправдават, че това им било нещо като суха тренировка...

3

Анонимен

преди 3 години

Кой слуша пулмолози в днешно време. Всеки Умник с клавиатура и Интернет, влиза и намира стадо, чието блеене му приляга и става активна офсъ.От толкоз шум в пространството, знаещите все повече замълчат. Ще има процес по възстановяване на естествения ред на нещата, но няма да е безболезнена за цели стада с офси. Явно критичната маса неумие е натрупана, и ще трябва сама да си избере пропаста.

2

Сат Н

преди 3 години

Симидчиев явно не е говорил скоро с Боко.Щеше да знае, че само шубетата и балъците носят маски. Човек, който не калля, не може да зарази никого по въздушен път. Псвен ако не му правите изкуствено дишане, като доктор Стамов.

1

Анонимен

преди 3 години

xaxax Още ли с тази настинка продължавате ?! Не виждате ли , че хората не вярват измислици !!!