47

Додо

преди 3 години

За да се предпазват хората, които са сложили маска, трябва и заобикалящите ги да носят такава. Защото слагането на маска е по-скоро за предпазване на другите от твоят потенциален вирусен товар. Елементарно е, но изисква малко интегритет и чувство за принадлежност към нация, а това, уви, у Българина е почти убито. Годините комунизъм и банкерска демокрация направиха от Българина един хедонистичен атеист и безбожник, който освен материален индивидуализъм други ценности няма.Трагедия, братя!

46

Анонимен

преди 3 години

Защо спряхте да каните Мангъров по този канал

45

Анонимен

преди 3 години

Един вирус с толкоз мутации намерил вратички в законите за всяка една от мутациите си и всяка от тях извършващи престъпления срещу хората си е ОПГ понеже туй си е всеки тип от вид мутирал в тип как индивид съставляват група и то престъпна извън закона,а тоз по вид вирус е обявен по брой мутации индивидуални около 19 за което по 19 показателя за всеки тип трябва да се обвинят в престъпления срещу хората.

44

Анонимен

преди 3 години

Маските не могат да те предпазят от вурис, те са еветнуално ако започнеш да кихаш и да кашляш, да не разрпърскваш вируса със секретите, но същевременно самата маска се нявлажнява и ръмжи от вируси. Така излагаш на риск и себе си и другите. А дали спасяват животи е съмнително, защото 99% от заразените с вируса го карат като лека настинка или без симптоми. По скоро намаляват животи с рисковете за здравето които пораждат.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Вредета от маските е голяма. Явно системата иска да се разболяваме и заради това ни карат да ги носим постоянно.

42

Анонимен

преди 3 години

Нека хората които обичат да ги спарва маската , да се "предпазват" с нея . Успех им желая! Но стига с измислиците, нека гледаме реално, има само всята паника и измислени бройки !!!

41

Анонимен

преди 3 години

Наргилетата от години са носители на всякакви вируси понеже различни хора ги лапат.

40

Георги

преди 3 години

Тлее простотията. Тоя вирус е някаква измислица имаща нещо по-сериозно за цел. Аз съм от хората които много се припалиха в начлото, четях какви ли не сайтове. Взех си маска с най-висока защита, дезинфекцирах се. В край на сметка видях, че няма нищо. Всичко беше един балон да уплашат хората. Имаше някакъв тежък грип, нарекоха го корона вирус, но той отмина. Не е нормално при 3-4% смъртност да погубят останалите 96% от населението. Деца, вързрастни, бизнес..

39

Анонимен

преди 3 години

Маските нанасят повече вреда отколкото полза, това е мнението на специалистите. Маските трябва да се носят само от лекари в болниците при операции.

38

Доктор

преди 3 години

До Епидемиолог: Това не е вярно. Меметата, които си гледал във Фейса са предизвикателни, защото се борят за трафик! Маските спасяват животи. Ежедневно!

37

Анонимен

преди 3 години

Маските започват да спаряват и да спират притока на кислород сле 10-15 минути носене. След 15 минути маските започват да носят вреда и рискове за здравето, дори има изследвания, че може да причинят рак и сериозни увреждания на белия дроб. Затова теглете кредити и купувайте маски, за да ги сменяте на 15 минути. На пазара има много търговци които предлагат маски.

36

Свети Павел

преди 3 години

Тлее с 6000 жертви на ден.

35

Епидемиолог

преди 3 години

Има само една истина и тя е: Маските пазят от вирус,както гащите от пръднята!! Ясно???

34

Маските и мислите

преди 3 години

Маските, анонимен ми гадателю, наистина доставят лош въздух и спаряват, но това за да се случи, трябва да си с маска часове наред в зноен летен ден! А ако си я слагаш само когато си с хора с в помещение, като например в асансьори, офиси и супермаркети, такава опасност не само, че няма, но и има голяма вероятност да спасиш нечий живот. Вероятно и своя!

33

До 34

преди 3 години

Пак да опитам.Хората спазват мерки. Протестърите са на разстояние един от друг. Някой са с маски. Ако някой силно заразен кихне а ти си на два метра, дори и да вдишаш вирусното натоварване е малко, и шанса да го изкараш почти без симптоми е много голям. Такъв няма да те хване системата, до момента в който не заразиш или участваш в веригата на разпространение, до предразположеност към тежка форма, който вече, ще установят в болница. За това се изисква повече време.

32

Анонимен

преди 3 години

При тези горещини вирус няма как да вирее,и децата го знаят...Ковид 19 - измамата на 21 век!!

31

@facebook

преди 3 години

COVID-19: George Soros likes that!

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен: Ти не си с час изобщо. Такова нещо никога не е било казвано!

29

Анонимен

преди 3 години

Берлинските вирусолози изказаха категорично мнение за "пандемията", мерките, "новото нормално": - shorturl.at/amKQU

28

От Морето

преди 3 години

*** маска не ебaва да носи. Вчера, в денонощния на Приморско, един долен, мякащ селендурник се намъкна най-нагло без маска. Момичето-касиер на входа най-учтиво му каза, че магазинът има изискване за задължителни маски, при което човекоподобната батка измуча нещо от сорта, че му писнало с тйез глупости и щял да си плати глобата и се навлече вътре в магазина. На такъв тапиp как да му кажеш, че възпитанието му липсва?! Явно беше фен на Фигуранта.