67

Анонимен

преди 3 години

Вируса ще продължава да тлее още много години, защото има много пари в него.

66

Анонимен

преди 3 години

вирусът изкара мн неща наяве, напр. вече ми е пределно ясно, защо сме на това дердже(икономически, политически и т.н.)това ковто не разбра *** е, че с маските и дистанцията не пазиш само себе си а и другитесамо това с еиска - маски, дистанция, без заведения на заткрито - но не, много хора ще измрат заради фитнесчето, клубчето и наргиленцето на някои. *** квво да праиш,съдба, кой ни е виновен, че останхаме тука

65

Анонимен

преди 3 години

носете маска в жегатаи със сигурност ша умрети

64

Анонимен

преди 3 години

Който пуши маска не му трябва.Ковид е непушач!Освен тов ковид мрази ферментиралите работи-ракия,кисело мляко,кисело зеле и т.н.

63

Анонимен

преди 3 години

Най-смешни са ми ***, които в маски и вируси не вярват. Борисов бил виновен и не знам какво си. Корея се справи първа с вируса, именно благодарение на мските. Вложиха 1 милиард в изследвания- достъпни са. Вие топ учените в една страна 1000 години напред от нас ли ще слушате или комунистът-самозванец с IQ на животинка в зоопарка, назубрил няколко соц учебника?! Маската е социална отговорност. Само *** стил Цветков, Мангъров и подобни престъпници агитират за безотговорност.

62

зомби

преди 3 години

Зомбитата да носят скафандри ,щом ги кефи. Нормалните хора нямат нужда от маски!

61

Росица

преди 3 години

Стига сте вменявали вина в хората, който иска да ходи с маска и вкъщи.

60

Анонимен

преди 3 години

Да не говорим за зъболекарите, които (тези с по-добрата хигиена) работят с маска по цял ден всеки ден. Егати аргументът да се пазиш от хипотетично белодробно заболяване, каквото няма, като се излагаш на риск от истинско белодробно заболяване, каквото има и от което се и умира. Ако проблемът са ви маските, значи просто нямате проблеми в живота, да не говорим, че половината, уж притеснени за белодробното си здраве от... маските сигурно пушат като комини.

59

Радо

преди 3 години

До ДодоА защо трябва да ти се изкиха или изкашла в лицето, ако има култура на кихане и кашляне. Точно в асансьора на тясно, ако някой се изкашля или изкиха в лицето ти с маската от плат или пък с обикновената медицинска маска няма да се предпазиш, напротив заразените капки ще попият в маската ти и ще си ги дишаш. Освен това маските не ни затварят пътищата на въздуха отгоре, отдолу и отстрани. Като цяло са безсмислени, пластмасовите шлемове има смисъл поне ако някой ти се изкиха в лицето

58

Анонимен

преди 3 години

Хирурга много рядко провежда сам цяла операция. Повечето провеждани операции са до 1 час. При сложни интервенции се сменят няколко човека с различни задачи. Хирургическите маски нямат нищо общо с тези за 1 лв. Хирурзите не оперират всеки ден.Верен избирател на Борисов?

57

Анонимен

преди 3 години

Хирурга много рядко провежда сам цяла операция. Повечето провеждани операции са до 1 час. При сложни интервенции се сменят няколко човека с различни задачи. Хирургическите маски нямат нищо общо с тези за 1 лв. Хирурзите не оперират всеки ден.ХАхахахахаха ...

56

До кретена 69

преди 3 години

Хирурга много рядко провежда сам цяла операция. Повечето провеждани операции са до 1 час. При сложни интервенции се сменят няколко човека с различни задачи. Хирургическите маски нямат нищо общо с тези за 1 лв. Хирурзите не оперират всеки ден. Това не е мед сериал където всеки ден има някой с толкова рядък проблем, който изисква 10-часова операция. Това е рядкост в реалния живот. След такова нещо тия хора са размазани и почиват дълго време. Ти си ***.

55

Анонимен

преди 3 години

Ако се притеснявате, че маските спират притока на кислород, и ако не ви боли при замисляне, може да поразсъждавате за следното. Хирурзите използват маска докато ви оперират, като операцията може да продължи няколко часа и изисква точни движения. Ако хирурзите страдаха от недостиг на кислород заради сложената маска, след няколко часа усилена работа с ножа върху тялото ви, щяха най-малкото да се замаят и да започнат да ви кълцат не според процедурата. И това щеше отдавна да бъде забелязано.

54

Анонимен

преди 3 години

Носете маски за да не ви глобят, но не покривяйте носа за да дишата свободно. Не дишайте през устата и не говорете когато сте с маска. Иначе рискувате сериозни белодробни заболявания, особено ако носите маска дълго време. Маската трябва да се сменя на половин час с нова.

53

Работодател

преди 3 години

Вчера в 11 часа изгоних 12 кандидати за работа защото ми дойдоха на интервюто без маски. Трябват ми хора които изпълняват разпореждания, а кандидати има достатъчно.

52

Анонимен

преди 3 години

В 9 трябваше да проведа интервю понеже търся шофьор. Пристигна едно младо момче, което бише с маска и отказа да се ръкостискаме. Щом отказа ми светна лампичката, че този човек ще изпусне кормилото и го изгоних. Следобед имам с други хора интервюта. Дано да има някой нормален.

51

Лирик

преди 3 години

До Пижо: Не си познал.

50

Пижо

преди 3 години

ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР за Банкянския Каруцар, оня с Каскета и цялото корумпирано правителство!

49

Додо

преди 3 години

До анонимен: гледам бая коментари, осмиващи носенето на маски си написал. Качи се да се повозиш в асансьор със заразен с Ковид, който да ти се изкашля на 30 см от лицето, тогава ще те питам трябва ли човек да се вози с маска в асансьора, или без, за да се предпази от гъбична инфекция, каквото и да означава това!

48

Анонимен

преди 3 години

Оня ден попаднах на споделен пост на един чужденец, който беше изтрит понеже според сисетемата на Фейсбук ако кажеш новина различна от това което мисли правителството то новината е фалшива. Причината за изтриваен беше че според Фейсбук е фалшива информация, че маските намаляват притока на кислород до организма. Всеки който е слагал маска дори за 5 мунити би усетил този страничен ефект.