42

Анонимен

преди 3 години

Никой няма право да унижава, или поливането с кафе не е унижение. А на записа иванчев си беше пиян или дурсан. Чак пяна му излезе на устата. Примитив.

41

Анонимен

преди 3 години

Сбъркана мутренска държава. Напръскаш някой с чаша вода и те арестуват с белезници и си в ареста за 72 часа. Удариш някого с тояга и арестуват ударения, а не удрящия.

40

Анонимен

преди 3 години

Бабата е за наркотест, толкова се беше филмирала, едва ли е било само от парите

39

аз-ът

преди 3 години

До АнонименАз-ът, как успяваш да насмогваш да отговаряш на всеки? Сякаш си на работа... Приятен ли е полъхът от Дубай?----приятен е да. Мерси. А на теб на село кравите не ти ли миришат?

38

Анонимен

преди 3 години

Аз-ът, как успяваш да насмогваш да отговаряш на всеки? Сякаш си на работа... Приятен ли е полъхът от Дубай?

37

Анонимен

преди 3 години

Тази баба нещо много специална. Когото удари с тоягата използвана за подпиране, полицията го арестува с белезници за 72 часа .

36

Анонимен

преди 3 години

Полицаите на мутрите да тичат на морето да арестуват хората, които се пръскат с вода в морето. За 72 часа да ги арестуват, както този го арестуваха за същото нещо.

35

Чавдар

преди 3 години

Ето това са бъдещите активни борци. Поударили ги с *** и сега апартаменти, децата им без изпит във ВУЗ, кола без ред. В новата народна задунайска република на румбата тия ще са каймака. Къса е паметта народна, къса.

34

Анонимен

преди 3 години

А тази баба защо не е в ареста? Мъжът нищо не направи, беше ударен от бабата и го арестуваха.

33

Анонимен

преди 3 години

Тия как бият баби и жени да линчуват. Ако вземат власт тия наркомани ще е страшно. *** поне ги видях а хората.

32

аз-ът

преди 3 години

До АнонименЗа заливане с чаша вода, три дни арест, а за удар с *** няма нищо. Така е при правителството на мутрите.----скоро мой човек. скоро. ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕМЕ ПО СЕЛАТА ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ И КЪДЕТО ПРИНАДЛЕЖАТ. Заедно с прокурчето, дето ме гледа и ми говори като квартален дилър... Скоро. За трети път след Стамболийски и след Комунистите позволихме работническо-селска власт и ето до къде стигнахме. Скоро. На село. При кравите. И външната тоалетна. Скоро.

31

Анонимен

преди 3 години

Защо името на помощното средство, с което бабата удари човека и наподобяващо буxaлка се заменя с звездички?

30

Анонимен

преди 3 години

Защо не направиха тест за алкохол и наркотици на бабата - тя беше по агресивна и неадекватна !

29

Анонимен

преди 3 години

За заливане с чаша вода, три дни арест, а за удар с *** няма нищо. Така е при правителството на мутрите.

28

Анонимен

преди 3 години

Бабата също има право да протестира. Или само наркомани, алкохолици и черепи имат право. Пък много аргресивни тия младите и красивите черепчета.

27

аз-ът

преди 3 години

Я , бияча на баби и жени го пусна ли. Едвам го ударжаха другите да не пребие бабата. *** от наркоман и алкохолик какво да очакваш. А после пищеше като п....а. като го арестуваха.----алоу селскиот бек... ти виде ли е тая баба ?Ми тя е по-малда от жена ти бе ...Бастуня беше за разкош, моден аксесоар, връзваше й се с капелата.

26

Анонимен

преди 3 години

Тая баба определено имаше нужда от разхлаждане, да се грабне в тая жега от Пазарджик и да дойде в София - евтина провокация на ГЕРП, най вероятно са им дали някой лев

25

Анонимен

преди 3 години

И какво е направил? Плисна и една чаша с вода, а това че тя го удари с бастуна - нищо!

24

аз-ът

преди 3 години

Този няма излъчване на психично здрав човек.БСП да го ангажират, перфектен е за тях.---така е . няма. аз лично гледах един плешив чичо по телевизията, то направо дядо в неговия случай, с огромно шкембе и з*дник, бе направо 2луп му кажи, който спи с пистолети, кюлчета и пачки до възглавницата, псува като каруцар, самоопределя се с трактор (пърпорещ трактор), еб,, ги с 200. Ами тоя дедо изглеждаше къде по НОРМАЛЕН от този на снимката. Ама прав сте бе !На 200 сте прав !

23

бг смешки 2

преди 3 години

големи смешници имало у БГ-то ...не познават човека но бил алкохолик и наркоман . страшни ******оти !