82

Анонимен

преди 3 години

Как така бе? Нема ли нещо по Указа за дребно хулиганство - нещо тухларна това-онова?

81

Анонимен

преди 3 години

"...тя протестира против отнетото право да мине по улицата, като решава да премине..."-----------------дай нещо по-смислено, това звучи нелепо

80

Паисий

преди 3 години

Напира за власт момчето!

79

До сат н

преди 3 години

Не се заяждам. Колко имаш по наказателно и при кого.

78

Анонимен

преди 3 години

"Моля дайте ми инфо , къде живее П.Кържилов.Човекът , който посегна на възрастната ми майка!ПЛАЩАМ СИ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА!".........А, нЕма нужда да си даваш парите. Кърджилов понастоящем живее там, където "шета" с бастуна възрастната ти майка - Орлов мост.

77

Анонимен

преди 3 години

наглеца се засилва и залива жената с вода в лицето, тя да се предпази от физическа саморазправа вдига бастуна да се защити------Гледам, гледам, и виждам как тя вдига бастуна и тръгва напред, чак след като той я е плиснал и вече се оттегля.

76

Анонимен

преди 3 години

Кой прати тази жена там и кой им плати ?

75

Анонимен

преди 3 години

Вижте клипа и сами преценете, това което се вижда е как наглеца се засилва и залива жената с вода в лицето, тя да се предпази от физическа саморазправа вдига бастуна да се защити, не е ударила никого. Малко му е на долния ***, ще напада възрастни жени - сами преценете колко му е промит мозъка, като тия надрусаните дето виждат демони в майка си и баща си.

74

Сат Н

преди 3 години

ПЪРВО ИНФОТО ЗА ДА НЕ ЛЪЖЕШ.------- Първо излезни напред с мангизите, щото ме съмнява синът на тая дьрта гюдерия да си държи на думата.

73

Сат Н

преди 3 години

Никаква агресия няма.От правна гледна точка човекът беше провокиран, плисна я с вода - абсолютно безобидна течност, която даже не може да ти изцапа дрехите. В отговор дьртата гюдерия го нападна с цел причиняване на тежка телесна повреда. При което оръжието тояга и бе отнета в рамките на законната самоотбрана и хвърлено на земята. Ако беше действал по логиката на дьртата усмърдена гюдерия, г-н Кърджилов требваше да и строши тоягата от главата, но той прояви самообладание и хладнокръвие.

72

ЩЕ СИ ДОВОЛЕН.

преди 3 години

ПЪРВО ИНФОТО ЗА ДА НЕ ЛЪЖЕШ.

71

Сат Н

преди 3 години

Моля дайте ми инфо , къде живее П.Кържилов.Човекът , който посегна на възрастната ми майка.------Колко плащаш за информацията?

70

Сат Н

преди 3 години

а я заля с някаква Бяла течност и и крещеше марш оттук ---------И?Това оправдава ли идьотката да посяга с тояга?Тя няма никакво оправдание за своята агресия.Освен това нападението с 80 см тояга е много по-опасно от плискането с вода.

69

Синът съм

преди 3 години

Моля дайте ми инфо , къде живее П.Кържилов.Човекът , който посегна на възрастната ми майка!ПЛАЩАМ СИ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА!

68

Сат Н

преди 3 години

нападна и заля с вода възрастна жена на "Орлов мост"----- Не е вярно, тя го нападна с тоягата си, искаше да му извади очите. Заливането с вода НЕ Е нападение.

67

Уважение

преди 3 години

Уважение към правото на протест, но тоя Петър играеше театър с крясъците си. Не знам жената дали е провокаторка, но може да се приеме, че тя протестира против отнетото ѝ право да мине по улицата, като решава да премине.

66

До гущера под №66

преди 3 години

Явно че с изкорубената г-жа сте от една партийка,"смучеща кръвта" на този народ вече 10 години !Няма да ви се размине . . .чадо !

65

Голем смех !

преди 3 години

Съдът пусна една мутра, за да вика мутри вън - истински протестиращ ........

64

Защо лъжете ?

преди 3 години

Не влезе в спор с възрастната жена, а я заля с някаква Бяла течност и и крещеше марш оттук ! Паправо лицето на протеста е този Кърджилов - учтив, умен и интелигентен !

63

аз-ът

преди 3 години

Герб печели в градовете.----e те та. Затова обилая Тулупа с джипката по села и паланки. А не смее иде в СФ да говори с протестиращите. Щото печели в градовете ? Ти нали не си от тия дето мислят, че Враца е град? Щото уверявам те нищо градско няма там! И затова като направихте митинг тука в СФ всичките беха дошли отнякъде. Затова и ви нападаха - щото ви виждаха автобусите със селски номера.Аре бегай, че чушкопека замириса. Градски !