102

Анонимен

преди 3 години

Днес в Берлин подобни лек ета ги опердашиха яко.

101

Анонимен

преди 3 години

Значи с вода може да се пръскаме? Браво! Полицията да докара водното оръдие.

100

Анонимен

преди 3 години

На мен ли ми се струва или на улицата са всички, които службите им разбиха схемичките или незаконните бизнеси? :) И за какво протестират да си върнат схемичките ли? :)Няма да стане споко.

99

Анонимен

преди 3 години

Не обръщайте внимание на Сато Нато. Държим го от съжаление тука да ни разсмива.

98

Анонимен

преди 3 години

Ало, Пепи?Синът на възрастната жена от онзи ден те търси. Обади се.

97

Анонимен

преди 3 години

Е сега тоя да ходи да блокира някоя магистрала , и в един момент няма да има проблеми само с бабички а с доста друг народ.

96

Анонимен

преди 3 години

Тоя, колко му се смях. Как си личеше, че това чака. И вика некви измислици и крещи. Явно и ситиени носи :) Ти за революционер ли се имаш пинко. Подобре се прибирай на село.Бутайте всички в ареста, които нарушават обществения ред. Има избори скоро да си покажат гласа там.

95

13000

преди 3 години

До Анонимен АБЕ АНОНИМКА Я ВЗЕМИ СЕ ТРЕСНИ НЯКЪДЕ!

94

stiling

преди 3 години

Тоя знае за какво се бори.Никога не е работел, не е вил врат и пот не е лял.ПИ АР бил на Иванчева! хахаха. Лека работа за пари и да не прави общо взето нищо. Свободно време, срещички и кафенца и обяди!Сега пича тарикат драги мой иска да испъкне да, да го снимат как го бият полицайте, да се направи на защитник на интересите на народа и много честен човек!Вече г видя цяла България какъв борец за свобода е срещу лелката с чаша кафе. Сега "очаква" новото правителство да го назначи някъде на хранилка

93

Я сат н

преди 3 години

Както сме почнали тука с наказателно правните остроумия. Как би квалифицирал напълно хипотетичния случай:Лице участващо в незаконно събиране, да удари с яйце в окото орган на власт, при изпълнение на функциите му?

92

1300

преди 3 години

До Сат Н, ти въоще не си наред с главата,дали ти го е казвал някой А?

91

1944

преди 3 години

До Сат Н: я като си много отворен кажи ти къде живееш ,че да те плисна аз с водица и да ти сроша- главица .А кво ше кажиш?

90

ПроСоТо

преди 3 години

И този се бори за руски орден...

89

Сат Н

преди 3 години

Значи мога да отида на Орлов мост с колата и ако не ме пуснат да мина ще го смятам за провокация и имам право да взема една кофа с вода и да пръскам всички наред без да имат право да ми отвръщат------Мии...Ще се докаже, че си планирал провокацията и са те били в състояние на афект. И гледай водата да е чиста питейна, защото иначе и в затвора ще влезеш.

88

Анонимен

преди 3 години

Не го пускайте, една баба го търси да го бие тоя "боец"!

87

Анонимен

преди 3 години

До Сат нЗначи мога да отида на Орлов мост с колата и ако не ме пуснат да мина ще го смятам за провокация и имам право да взема една кофа с вода и да пръскам всички наред без да имат право да ми отвръщат. Защото съм бил провокиран да го направя,а водата е безобидно нещо.

86

Сат Н

преди 3 години

А, нЕма нужда да си даваш парите. Кърджилов понастоящем живее там, където "шета" с бастуна възрастната ти майка - Орлов мост.------Е, ти па що му каза бе, тееба!Щех да му измъкнем некой леф като нищо! Развали ми далаверата ся...

85

УБДХ

преди 3 години

Зависи. Разликата между дребното и това по 325 е обществената опасност. Прокуратурата ако прецени, че е 325 да го вкара и ще видим съда какво мисли.Най-добре се вписва като, че ли в 148 вр 146. Интересно съда дали би приложил 146 ал2

84

Наблюдател

преди 3 години

Неприятен е. Яхна протеста. Борба за кокала.

83

НЯКОЙ

преди 3 години

Деянието е дребно хулиганство, това е първият случай за такова маловажно деяние да те задържът за 72 часа, а и наказанието ако бъде признат за виновен ще е вероятно глоба.