22

бай Тоше

преди 3 години

Яжте банани, а ако са ви скъпи - гледайте ги на рафтовете! В магазините има банани и всякакви западни стоки, като корекоми са.

21

Анонимен

преди 3 години

Търговците да раздават стоките без пари!

20

Търговец

преди 3 години

До ТърговийкаА защо да вдигат цените на телевизори? Телевизори никой не купува сега, хората купуват храна, от храна се печели сега.

19

Търговийка

преди 3 години

Да вдигат цените на техниката телевизори ,телефони и всякакви джаджи ,не пипайте храните .Да ама телевизорите не се ядат .Удрят джоба на българите по най-важното храна и сметки.Ако сте забелязали техниката поевтинява постоянно.Преди 10 години 75 инчов телевизор беше 16 000лв сега са по 3000.Ама хляба млякото ,сирене ,кашкавал ,зеленчуци ,месо цените вече са двойни от тогава!

18

Аз

преди 3 години

Значи 5лв за цигари е ОК, а 2лв за домати е много...

17

Търговец

преди 3 години

Ами като са ви високи цените не купувайте бе, кой ви кара да купувате, не е задължително да купувате. Нека им изгние всичко, пу, пу....

16

Анонимен

преди 3 години

Българинат има пари, замогна се, харчи, и търговците съответно вдигнагха цените.

15

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Благодаря ви , ЕЦБ!!!

14

анонимен

преди 3 години

Вразгара на лятото високи цени!? Дано им изгние всичко! Тази пуста алчност ще доведе до хаос, революции, с една дума - Лудия Макс!

13

Управляващ

преди 3 години

Ееее,какво искате?Дадохме ви по 50лв,сега тряяя да си ги вземем.Хахахаха.

12

баба мара

преди 3 години

всяка седмица пишете неверни цифри за скъпотията в българия цените скачат счасове какъв е този бяс за печалба господ ще ни накаже както подобава да не сечудите какво става

11

DO 5

преди 3 години

Всички Знаем това което сте написали - особено за Лекарствата - Купувам от Гърция или Македония Храна и Лекарства - По-евтини и Истински - В България Лекарствата се произвеждат от Домувчиев - Правят ги от шума от Тополи и Трева .Това се случва и с *автомобилния клъстер* собственост на Плевнелиев - Никоя Държава в Света не иска да купува части от България .

10

Анонимен

преди 3 години

А мизерната ми заплата с 2% ама за година, долу крадливите корпорации!

9

Анонимен

преди 3 години

Който не работи, няма да яде.Скоро ще ми ядете ....

8

РЕЦИПРОЧНО

преди 3 години

НЕПОДАВАНЕТО на ОСТАВКА при ПРОТЕСТИ също е форма на РЕКЕТ към ДЪРЖАВАТА

7

Анонимен

преди 3 години

Нема се пуашите е са като бутнем правителството всичко ще поевтинее

6

Анонимен

преди 3 години

България с най-мезерните заплати и най-високите цени! Някой трупа много големи пачки на гърба на заблудения и неглижиращия народ!

5

Каракачанов

преди 3 години

Пастърмата, моета, чивъс регала, агнешките котлети, червен и черен хайвер, хамон и прошуто крудо не са мръднали. Дреме ми на шкембака за тес дето са решили зарзават и сирена и кашкавали да ми ядат. Аз пазарувам разумно. Само ВМРО. Ще напиша план и меморандум. Оставка йок му

4

!!!!!

преди 3 години

Най-скъпо от цяла Европа е в България, как може такова безумие, сирене, месо, в пъти по-евтино, в Лидл другата седмица има сирене което в промоция е 17 лева, в Англия същото сирене е 3 паунда абсолютно същото!В Германия смучещите за гърло са по 1 евро а тук между 6 и 8 лева, в Англия витамини за един месец (не мога да си спомня марката) са 2,50 паунда тука същите ги гледах 18 лева, омегата са 3 паунда тук са 21 лева същите!Хапки, сиренца по 1,20 паундаТова е безумие, защо никой не взема мерки?

3

МНЕНИЕ

преди 3 години

От 10 години има Двуцифрена Инфлация в България - това е резултат от Управлението на ГЕРБ Тарикатите .