143

Анонимен

преди 3 години

скрий се *** повръща- комунист банкянски

142

Анонимен

преди 3 години

договора с македония беше едно антибългарско изпълнение наредено от САЩна бългорсия им пинчер комуниста от банкяс единствена цел - македония в натавредата е десетократно по-голяма от това което на времето са сторили коминтерновци

141

овехтелият мухи-кан

преди 3 години

Винету пътувай с мир,стига дране,и планината Маниту ти са смее

140

SS

преди 3 години

тоа да не ни успива с безсмислените си хвалби на фона на свирепите протести, насочни срещу него лично... ами да вземе да си ходи... да си ходи дорде не се е провалил напълно.А какво ще стане с неговите евро-пачки? - Това със сигурност ще се решава в съда, колкото и да не му се иска

139

НЕКОЙ

преди 3 години

Оставка, оставка и оставка, и нищо друго освен оставка.

138

Спеца

преди 3 години

Каква сигурност с корумпиран и продажен премиер , готов на всичко за да си напълни чекмеджетата и офшорките!Краят на мутрата е близо !

137

Анонимен

преди 3 години

Къде се скри *** како Бойке? Народът иска да те люби, отдай му се!

136

Der alte Spinner

преди 3 години

Cicero публикува информация от кореспондента в София за маджовския стил на управление на Борисов и се спира на неговия "каруцарски" лексикон. Журналиста нарече последните изцепки "недостойни или невъзможно за превеждане цинизми" Напр. " Акъл се набива на умен човек, на *** човек се набива ...." , после: "Абе, ....." и т.н. Журналистът се затрудни да обясни как Бойко е нарекъл Караянчева... И все в дъха на "мили родни картинки"!

135

Анонимен

преди 3 години

Главата на Боко е като Луната - с кратери на повърхността и куха от вътре. Боко е зодия Аквариум при това празен.

134

Гъзибар

преди 3 години

Борисов: Готови сме за сигурни и стабилни Балкани!????? ***

133

Далаверко

преди 3 години

Що назначи Влатко Горанов за шеф на общинска банка?Нали е човек на шиши?Защо не си остана дупетат?Или трябва да гепите нещо за последно,както стана с Виваком.Купувам за 300 млн,продавам за 1-3 млрд и....вдигаме запорът,наложен за далаверите в ктб?!!!

132

Der alte Spinner

преди 3 години

за 145. Защо само половината от ЕС ни смятат за примaти? Посочи един от другата половина,от тези дето ни смятат за нормални! Няма такъв! Чети или гледай Frankfurter Allgemeine, Cicero, Der Spiegen, The Guardian, Bild, WDR. Не знам какво е по-ниско от примaти, това сме ние в очите на Европа!

131

Анонимен

преди 3 години

Как може да се гордее с най глупавия договор който подписа с македонците и им позволи да ни се подиграват и да ни плюят в лицето ?

130

Шоп

преди 3 години

До АнонименЧувството за срам се формира през първите седем години. А тоя плондер се е родил направо на осем - и понеже са били много бедни (духом), го е родила леля му, ама го изпуснала няколко пъти върху чутурата му. Та затова е хем невъзпитан, хем ***, хем *** и нагъл.

129

Поручик Лукаш

преди 3 години

Дрън-дрън. Първо това не го е написал Тулупа, той не може да напише повече от едно смислено изречение, че и на правилен български. Това е творение на Севда Заема.Впрочем някой знае ли къде се е скрил мазният бидон - от вчера е минал в нелегалност и даже ПИКльовците се чудят и маят къде им е божеството и вече не знаят на кого да се кланят!?

128

преводът на думите

преди 3 години

ако може нашето разузнаване да понадникни из чуждите посолства и представителства да видят на всичките езици как посланниците са превели думите на бойковия глас които имат псувателно анатомическо съдържание на безсъдържателен кебапчия

127

Анонимен

преди 3 години

Давай оставката, измамник.

126

Анонимен

преди 3 години

Бойко бе , каво да обясним на вече пораснали те си деца ? Те питатат ,защо са тези меко казани вулгарни думи ,защо те снимат гол в държавна спалня , защо псусуваш ....все защо Ми ти и техния авторитет уронваш бе ....,как да не ги е срам да се наречът българи бе проостак?

125

Форм'ата на лиц

преди 3 години

абе доктори няма ли в държавата бе.погледнете на какво прилича Борисов. излъчването на лице,тялоръкомахане, а за говоренето там па изобщо показват силна стагнация на иначе толерантното му поведение,умните закачки,достолепни вмятаниа на чужди езици и излъчване на боец на аскер,на солдатин.а са ски кво стаа с чиляка бе.тия нерви дето го стискат като преса на млад питон и дълга анаконда не е от демонстранти. те си викат кво си сакат, нека си викат. нещо друго е.ракът на мозъка силно променя форм'ат

124

Анонимен

преди 3 години

Биби Кюлчето не е легитимен представляващ ни вече