21

Случаен минувач

преди 3 години

Пожелавам на всички социалисти-комунисти! Вървете всички на Бузлуджа, качете се на чинията си, излетете! Ускорете се до скоростта на светлината, времето за вас ще спре да тече, и отпрашете към галактиката Андромеда! След 2,5 милиона години ще пристигнете, там има планета точно като Земята, заселете се там! И никой никога повече да не чуе нищо за вас!

20

Анонимен

преди 3 години

До ХА ХАбе тя иска да седне още преди да е станал, ама не я огрява! затова се държи като пренебрегната!

19

Уточнявайте, бе!

преди 3 години

Колко хиляди социалисти и не-социалисти, но авантаджии за безплатна разходка и почерпка отидоха днес до Бузлуджа?Кой плати масрафа?Защо властите не ги проверят за Ковид?Като се изпозаразят и после разнесат вируса, кой ще плаща лечението?Ние, данъкоплатците. А е редно да се заплати от тайните,бездънни каси на столетницата.В ТОВА ЗАКЛЮЧЕНИЕ СЕ ИЗРАЗЯВА НАШИЯТ ПРОТЕСТ И ТОЙ Е СПРАВЕДЛИВ!НИЕ СМЕ РАБОТЯГИТЕ, КОИТО ПЪЛНЯТ ХАЗНАТА, ДОКАТО МИХЛЮЗИТЕ СЕ ИЗЛЕЖАВАТ ПО ЖЪЛТИТЕ ПЛОЧКИ ПО УКАЗАНИЕ НА БСП

18

Иван

преди 3 години

До кога, Господи, до кога!

17

Анонимен

преди 3 години

След като искат оставка на правителството -,, защо БСП НЕ НАПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА...., Правили са го и друг път , дълго време не влизаха , може би месец и повече. Нека и сега не ходят в парламента и да дочакат изборите и да станат победители. И тя хубавицата Нинова без - МАСКА- само плачат за извънредно положение тия политици .

16

Да допълня...

преди 3 години

До Анонимен 15 Смешна че чак жалка.

15

2

преди 3 години

Българите сами си грабят екстра,какво остава на другите отвън

14

Ти да видиш..

преди 3 години

Венци и цветя на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

13

Корни

преди 3 години

Ами да!Справедливи са!За мен само един "Техноимпекс", а за Бойко 29 милиарда! Къде дават така?!Протести до дупка! Аз искам милиардите!И какво, като няколко хиляди баби се заразят с Ковид-19? Идеите изискват жертви!Я ме вижте мен! Вместо да си гледам кефа в собствения си хотел на Средиземноморието, аз съм повела тълпата към Бузлуджа, за да им държа реч!Няма ли да се преклоните пред моята саможертва?

12

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоЗа какво му е ББ да поздравява протестиращите? Добре прави, че изобщо не се занимава с тях. не заслужават никакво внимание. нека си се пържат в жегите за чужда угода. това си е техен проблем. И да си въобразяват че това нещо ще ги касае за в бъдеще. те са просто маши и колкото по - бързо го осъзнаят и колкото по - бързо разберат че 100 лева бързо се харчат но последствията ще бъдат фатални за държавата толкова по - добре. Но се съмнявам, на *** вяра да нямаш.

11

Ха-ха-ха...

преди 3 години

До АнонименДо 2: Какъв цвят на нацията те гази. какъв цвят на нацията е този, който само губи войни, предизвиква национални катастрофи и заради тях българите плащат репарации, конрибуции.. На такъв цвят на нацията мястото му е в Белене, на острова.

10

Анонимен

преди 3 години

Точно от твоята уста ,това е сквернословие. Но ,такива като теб нямат срам от Господ. Но той си знае работата, забавя но не забравя.

9

Чебурашка

преди 3 години

Разбира се, че всеки опит за преврат, който може да вкара червените кхмери през задния вход във властта ще бъде определен като справедлив от Червената фюрерка Нинова.

8

Анонимен

преди 3 години

След като са справедливи,какво правиш на Бузлуджа, а не си на Орлов мост?

7

констататор

преди 3 години

Старото име на върха е Бузлуджа. От 1942г. върха се казва Хаджи Димитър.

6

Чичо

преди 3 години

Тази е хем КАПИТАЛИСТ, хем нещо като СОЦИАЛИСТКА. КАПИТАЛ-СОЦИАЛИСТКА, Нещо като *** ...

5

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Нинова е на Бузлуджа и поздравява от там народа и протестиращите,а къде е Бойко Борисов(премиер за трети път с...учебна цел).Дали е...забил с Тойотата към Гърция,или към някой недостроен пътен участък,или просто си почива и...събира сили,това е най...вероятното.Може и да е в Банкя,да полива...доматите и магнолиите и те...разтоварват.

4

Анонимен

преди 3 години

Протестите са изцяло нагласени и платени от криминални елементи с много пари. В тях няма нищо справедливо. Другарката пак вдига лозунги щото празнува. Ако търсеше справедливост нямаше да си излиза от парламента и да отказва на хората помощ от бюджета. Знаем Корнела и партията й за какво се борят. Писна ми от тяхното лицемерие.

3

Анонимен

преди 3 години

тази не беше ли уволнена с Пеевски за корупция, както и защо не коментира присъдата на Р.Овч. или другарите с в шок и ужас

2

ХА ХА

преди 3 години

Сваля Бойко. Сяда тя на неговия стол. Кокала е много сладък.