61

Анонимен

преди 3 години

До ДайтеИмБлизалка- ДА БЕ- ТО ДА БЕШЕ САМО БЛИЗАЛКА ДА ИМ Я БУТНЕШ ВЕДНАГА, АМА Я ВИЖ- 1995Г/1997Г- 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ, 2014Г ФАЛИРАНА КТБ- ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ НЕ ТРЯБВА ИЗОБЩО ДА СЕ ДОКОСВАТ ДО ВЛАСТТА- СЛЕД ТЯХ Е ВИНАГИ ПОТОП- А НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ Е ГУГЪЛ....

60

Революция

преди 3 години

И от там ли ще те махат малееее за нищо не ставаш нинова те ти викат къш а ти аз ви обичам

59

Революция

преди 3 години

Нещо смяна на.лидера на столеницата коментар нинова?????

58

ДайтеИмБлизалка

преди 3 години

Хайде някой да ми каже с какво протестърите са по-различни от следното: Едно дете се е тръшнало насред супермаркета и реве-"Искам сладолед,искам сладолед, искам веднага, искам всички да ядете сладолед,иначе няма да стана!"Майка му и баща му се чудят дали да го шамаросат,но някак не върви да е публично.Граждани предлагат да свършат тази работа вместо тях,с удоволствие!На всички обаче е ясно,че възпитанието му е тотален провал и от него човек няма да стане,особено ако изнудването му пак мине!

57

Анонимен

преди 3 години

кога ще обирате мандри

56

Анонимен

преди 3 години

Сега като мине корона-2 вирусът с втората вълна ,която няма да е толкова смешна и щедра като първата то на всяко дете Българче ще може му се раздадат по 300лв детски на месец вместо пенсиите за провлачени бастуни и телкове чукаи *** навсякъде и отровили и превърнали България в помийна яма за старци. Всеки ден е по убедително ,че тези производители единственно на говежда тор от сбирките им не произлиза нищо хубаво полезно за България и нормалните хора. Просто тежат безполезно на тази земя.

55

смях от Бузлуджа

преди 3 години

импексова , като те подгонят и теб друга песен ше запееш !

54

Случаен минувач

преди 3 години

До 51 Скорпион!Ха, ха, ха, ха, много се смях на коментара ти! Ще проплаче цялата галактика от тях!

53

Анонимен

преди 3 години

Молим бабичките и костюмираните милионери на Бузлуджа да си почистят мазалото преди тръгване, че ще тръгне някоя зараза.

52

Анонимен

преди 3 години

"Протестите са справедливи, още по-справедливо е аз да ги яхна в движение като изтъкната конеездачка" коментира Нинова от Бузлуджа.

51

истина

преди 3 години

Орешарски каза че няма да прави ортаклъма с лъжливата Корнела.Никой не иска БСП -приватизатори айдуци.

50

Анонимен

преди 3 години

Господа социалисти, уригате ли на смирисани кебапчета и прокиснала бира с вкус на руски квас? Уригате ли?

49

Рада

преди 3 години

Тази лъжкиня ксто я видя ми става лошо а ми да ще казва че протестът е справедлив защото сегс идват голели суми парички а пък това за нея е много добре че ще може да ги преватизира тя обича справедливите числа кога ще се маха да каже истината от къде взе пари да изучу сина си в Америка и стига е лъгала че уневеситета е дал в Америка като си чужденец никой не ти плаща образованието

48

Протестите са справе

преди 3 години

Герб да смени толупа ! БСП и ДПС да се закрият ! Радев в пенсия ! Певски и Доган зедно с тези дето ги управляват в Русия!

47

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Случаен минувач 24! И аз съм, за отпрашването им към Андромеда, но братко където стъпи комунист, трева не никне ! Ще проплаче цялата галактика от тях! Дано се изгубят някъде по пътя, в безкрая! Пази Боже, няма спасение от тях!!!

46

2

преди 3 години

сключила договори с дпс за да може да управлява и гушка! след последната катастрофа доведоха симеон, като му обещаха царските имоти ,за да обере негативния вот и да им осигури политически комфорт още два мандата! сега искат да съборят единственото работещо правителство, само и само да се докопат до властта и парите! и тия простаци ги подкрепят! ужас! хора, спасете българия и не вярвайте на мошениците! не ги допускайте до управлението!

45

Чавера

преди 3 години

Всички парти да се закрият нови партии с нови хора неучаствали в политиката през последните 100 години нито те нито техни роднини.

44

комсомолка

преди 3 години

Тази като я видя и винаги ми изниква онази снимка със слизащите от балкана партизани - с кепето с петолъчка, с пушка на рамо и ми зазвучава оная песничка :"Партизан за бой се стяга..." много я пеехме едно време в улилище....хиххихи

43

Бож.

преди 3 години

Има си хас да кажеше "Не е справедливо да взимаме властта и да крадем тоя народ!"- дори да го видя няма да го повярвам!

42

1

преди 3 години

бсп - най крадливата, арогантна, безпардонна партия , издигнала далавераджийството в култ! в началото на прехода присвои активите на партията - майка бкп, без престъпленията разбира се, включително партийния дам и връх хаджи димитър! който упорито продължава да нарича със старото му име, въпреки че е именуван на един от най големите български патриоти! изменила на мечтите и вярата на истинските комунисти, които дадоха живота си за благото на родината! довела до няколко катастрофи!