60

Анонимен

преди 3 години

Полицаите са жалки хорица, продаващи се на силните на деня, без да им пука за право и справедливост.

59

НЕКОЙ

преди 3 години

Много крехки тези полицаи.

58

Интеграл от Хикс 2

преди 3 години

На никого няма да липсват. За толкова са учили и ги боли главата ако опитат да проявят опит да "Мислят". Закривай.....................ЧАО..........

57

До 23

преди 3 години

,,Да *** всички...,,Така ли бе. Само ти да останеш.Yбитak.

56

До 44

преди 3 години

Знаеш ли наистина какво е хунта?

55

Анонимен

преди 3 години

Поради увеличеният брой заразени,включително и полицаи,всеки протестиращ трябва да даде проба за коронавирусна инфекция.Положителните да бъдат отправени в домашна карантина.

54

сминдух енд чесън

преди 3 години

Да подават по скоро исканите оставки,за всички ще е добре

53

Алекс2

преди 3 години

Голям цирк ! Заместика си държеше ръцете на колана като селски чобанин а шефа му удари една молба по точно проповед към протестиращи и антипротестиращите.Направо е готов за свещеник в Рилския манастир ! И вие чакате от такова подобие на полиция да въведе законов ред това не е като да ви казват "е сега какво правим "като ви спрат в автомобил ! Надежда тука всяка оставете ! Оказа се че Баце е без топки !

52

Анонимен

преди 3 години

Ей, не разбрахте ли, че тази пандемия се отрази на всички професии? Навсякъде става трудно. Обаче докторите цоцат здраво, а всички останали- ако оцелеят. И даскалите ще намалеят, кръчмарския бизнес е в криза, един куп съкращения в промишлените предприятия. Сибила..

51

SS

преди 3 години

Никой не ги е карал да стават полицаи.Да бяха станали попове.Да сте чули поп да има болен от коронавирус?Даа ама униформа службичка,пищов,ранно пенсиониране,20брутни заплатки,разрешително за оръжие с привилегия,и в някоя охран.фирмичка пак на лека службица.По време на работа,ако може да се скатаем или нещо странично да ударим,щото все е келипир.И сега много заразени.Да си бяхте стояли на село.

50

Б@й Хай

преди 3 години

С невъоръжено око се вижда че толупите от милицията не спазват противоепидемично разтояние. Да се санкционират!

49

СЕКТА КОРОНА

преди 3 години

СЕКТАНТИ ПАСТОРИ И ПРОПОВЕДНИЦИ НА СЕКТАТА КОРОНАВИРУС ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАБИРАТ ПЛАТЕНИ СЕКТАНТИ ДА ПРОПОВЯДВАТ СЕКТАНТСКИ УЧЕНИЯ КОРОНА НАРОДА ЩЕ ВИ ГО ИЗБИЕ ПРЕЗ ЗАДНИЦИТЕ ТАЗИ СЕКТА КОРОНА ОПОМНЕТЕ СЕ !

48

5

преди 3 години

До Анонимен 16И тестове за всички протестиращи,защото разнасят заразата и карантина. Закона трябва да важи и за тях.Обаче май няма кой да го направи.Полицията не се заразява от другаде, а именно от болните,които са по улиците без маски и без спазване на правилата.Лошото е, че ще заразят и невинни хора,които нямат нищо общо с тях.

47

Провокатор

преди 3 години

Защо полицията не маха блокадата на Орлов мост? За да намразят гражданите протеста.Кои са "блокаджиите" - или провокатори или ...По малко полиция - повече место за хора, които опорочават протеста.

46

Чавера

преди 3 години

НЕ на камери и микрофони на всеки ъгъл! Не на следенето! НЕ на влизането в лично пространство!!!

45

Анонимен

преди 3 години

При положение, че има над 50000 "полицая", 5-6 на седмица не е нищо.Май се опитват да развалят протестите като не осигурят полиция за да може платените провокатори да действат.

44

Анонимен

преди 3 години

Платени **** не виждам никакви полицаи,мафиоти

43

до к.40

преди 3 години

Какво БСП на власт бълнуваш ?! Банкянският СИКаджия и трите му кабинета такива а-к-и миризливи изтропаха, че Правителство на националното спасение трябва да рине гюб-рето поне 3 години, а на магистратите първата им работа ще бъде да закрие Спецзвеното на ИГ и спецпрокурори и ушевци начело с патрона си да се пренесат в СЦЗ за минимум 10 години! ОПГ, какво друго да ги правиш - това е най-малкото, което са заслужили заради стотиците техни жертви.

42

Анонимен

преди 3 години

Да се спазва дистанцията от 2 метра и арест и глоби за нарушителите от протеста.

41

Ха-ха

преди 3 години

Джендърмерията по-скоро е заразена от вируса на страха...Щото дните на Банкянеца са преброени,а после и сметка може да се потърси...