29

до Йосарян

преди 3 години

Да, аз познавам един такъв, за съжаление. Бивш колега, починсл от бронхопневмония, няма коронавирус.Друг колега обаче, пенсионер, разбрах починал със коронавирус. Явно се е заразил от вътреболнична инфекция.Хора, стойте далече от болници освен при крайна необходимост!

28

До 24

преди 3 години

Аз съм лекар.

27

славянин

преди 3 години

Вие да не би да не знаете, че днешните младежи масово са пълни с хронични болести ,да не би да мислите че щом някой е на 19 той е здрав като бик!? Ти пият, пушат и се дрогират още от 12-13-годишна възраст, за нeздравотворното им хранене има ли смисъл да споменавам!

26

x

преди 3 години

Хубаво се е надиджействал.

25

Totenkopf

преди 3 години

Мангъров и мангърчетата хвърлят капите във въздуха от кеф

24

Алоу Сократис

преди 3 години

ЛЕКАРИТЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА Т.ЪПИ, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕМ ДА РАЗЛИЧИМ КОРОНАВИРУСНА ПНЕВМОНИЯ ОТ ГРИПНА ИЛИ БАКТЕРИАЛНА, ИЛИ ПЪК ГЪБИЧНА ПНЕВМОНИЯ. ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ.

23

Анонимен

преди 3 години

До До лекаритеТе това го правиха, но никой не слуша. Само излез и се поогледай по магазини и заведния. Това не се прави от хора, които са "паникьосани" от това, че ще е мре, а се прави от хора, които слушат как "няма нищо страшно".

22

Койчефф

преди 3 години

Другите са хванали само полово предавани болести по наргилето.

21

до Док от славянин

преди 3 години

ЖАЛКО ЗА МЛАДИЯ ЖИВОТ. НО ТАЗИ НЕЛЕПА СМЪРТ Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ АНТИТЕЛАТА, КОИТО СЕ ПРЕЛИВАТ С КРЪВНАТА ПЛАЗМА, НЕ СА ВОДЕЩИ ПРИ ЛЕЧЕНИЕТО С КОВИД. ВАЖНО Е ДА СЕ УСИЛВА КЛЕТЪЧНИЯТ ИМУНИТЕТ ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ИНФЕКЦИЯТА!!!!!!!!!!!!!!! ЛЕКАРИТЕ ДА ЧЕТАТ И ДА ПРИЛАГАТ ТОВА. ВАКСИНАТА Е БЕЗУМНО БЕЗСМИСЛЕНА.!!!!!!!!!Лекарите, фармакомпаниите и политиците, нямат никакъв интерес от това, имат интерес от парите, лъжите и манипулациите, затова и ни заливат всеки ден с тях!

20

Анонимен

преди 3 години

Горките родители... Сега Мангъров да им обясни че всичко е наред и няма страшно!

19

Анонимен

преди 3 години

Голям грях има "д-р" Мангъров и пригласящите му, които за минута слава, реклама и пари изговориха купища лъжи! Толкова много глупости бяха написани! Някои не се посвенихане се посвениха да тълкуват политически чисто медицински въпроси, а други решиха пари да правят в пандемията!!!

18

Сократис

преди 3 години

Една сериозна пневмония може да доведе до сериозни миокардни или плевритни усложнения и скоротечно да доведе то фатален край.Подобни случаи е имало в миналото и много хора предимно млади са загивали.Тогава никой не е говорил за коронавирус.Не може само защото е имал положителен тест, да се пише, че е починал от коронавирус.Преждезаболяванията преди теста не са придружаващи а са хронични т.е основни, а коронавирусът е придружаващ.Умишлено се преиначават понятията, за да се създава психоза.

17

славянин

преди 3 години

Всеки DJ обикновено се и дрогира, но разбира се наркоманите от 5 месеца насам умират само от коронавирус!

16

Сатира

преди 3 години

19 годишен работещ като диджей, без придружаващи заболявания..? Струва ми се че не казват всичко

15

До лекарите

преди 3 години

Искате идеи?Ето ви идеи:1. Спрете да плашите хората че "Ще се мре! Яко ще се мре!"2. Обяснете им (спокойно!), че този вирус е истински, а не измислен, и че е по-опасен от вируса на грипа (който обаче също е опасен, нека се разберем).3. Обяснете (пак спокойно!) на младежите, че въпреки че повечето от тях като млади и здрави няма да се разболеят тежко, техните баби, дядовци, дори майки и бащи ако не са в перфектно здраве също могат да се разболеят и дори да умрат!Това - от мен.

14

Йосарян

преди 3 години

Интересно ми е, защо не ни уведомяват с отделна статия за всеки, починал от двустранна пневмония без коронавирус!?

13

Док

преди 3 години

ЖАЛКО ЗА МЛАДИЯ ЖИВОТ. НО ТАЗИ НЕЛЕПА СМЪРТ Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ АНТИТЕЛАТА, КОИТО СЕ ПРЕЛИВАТ С КРЪВНАТА ПЛАЗМА, НЕ СА ВОДЕЩИ ПРИ ЛЕЧЕНИЕТО С КОВИД. ВАЖНО Е ДА СЕ УСИЛВА КЛЕТЪЧНИЯТ ИМУНИТЕТ ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ИНФЕКЦИЯТА!!!!!!!!!!!!!!! ЛЕКАРИТЕ ДА ЧЕТАТ И ДА ПРИЛАГАТ ТОВА. ВАКСИНАТА Е БЕЗУМНО БЕЗСМИСЛЕНА.!!!!!!!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Училищата, яслите, ВУЗ трябва съшо да се затворят докато няма корона. А сега си играем на тука има, тука нема.

11

Оная с косата

преди 3 години

Съчки събирам............Търся Мангассъри........

10

Анонимен

преди 3 години

диджей означава професия, заради която човек се среща с много хора в затворено пространство.