49

до 59 от славянин

преди 3 години

''"славянин", ти имаш ли някакво психично заболяване, че трябва да пишеш под абсолютно всяка тема как не е вярно и тн? Аз не харесвам, примерно, чалга, но не пиша под всяка тема за чалгата колко е зле и колко е бездарна? Като не вярваш , че има вирус или че е опасен, просто не чети и не пиши?''Само че теми за чалгата няма, има за ''ужасният'' коронавирус! Ти като вярваш, че има вирус и е толкова опасен, защо четеш и пишеш!?

48

абе славянин

преди 3 години

"славянин", ти имаш ли някакво психично заболяване, че трябва да пишеш под абсолютно всяка тема как не е вярно и тн? Аз не харесвам, примерно, чалга, но не пиша под всяка тема за чалгата колко е зле и колко е бездарна? Като не вярваш , че има вирус или че е опасен, просто не чети и не пиши?

47

до 55 от славянин

преди 3 години

''Явно голям страх имаш да отидеш на лекар. Отърви се от страховете си и живей.''Нямам нужда да ходя на лекар, затова и не ходя! Лекарят не дава живот, а болести!

46

славянин

преди 3 години

Ако някой го е страх от зарази, да се самоизолира от света и от живота около него, и да не ме задължава да ставам заложник на житейските му страхове! Както са казали руснаците: ''този който се бои от мечки, не ходи в гората''!

45

Анонимен

преди 3 години

До славянинЯвно голям страх имаш да отидеш на лекар. Отърви се от страховете си и живей.

44

славянин

преди 3 години

Знаете ли че всички паникьори от болести на подсъзнателно ниво ги е страх от живота, страх от смъртта няма, има страх от живота по различни причини! Когато те е страх да живееш, просто спри да живееш и не пречи на останалите да живеят заради страховете ти!

43

Анонимен

преди 3 години

този го пише от про100тия, не е от ковид. Ще пушат наргелета в затворено помещение и коронавирус да нямаше, от задушаване можеше да си отиде или нещо друго

42

до 49 от славянин

преди 3 години

''Сега е време да запитаме.- Какво е станало преди 27 години?Ама не ми е интересно.Не питам.''Явно е станало нещо съществено, щом съм обърнал гръб на тази медицина с претенции за земно божество, нежелаеща никога да си признава грешките и ограничените си възможности!

41

Аре у лево!

преди 3 години

До Totenkopf По скоро си Scheisskopf!

40

до 46 от славянин

преди 3 години

Това че си лекар не те прави безгрешен в претенциите ти!

39

до 40 от славянин

преди 3 години

''Вероятно ходиш на врачка или ходжа! Антиваксърите никога няма да хванете вируса, бъди спокоен!''Не, не ходя, нямам нужда от тях, имам необходимите знания и умения, за да се пазя и да се лекувам сам, правя го както много пъти съм казал от 27 години насам! Ваксина не е влизала в тялото ми от края на 1989-та, няма и да влезе, защото нямам нужда от нея! А ако мислиш, че щом някой не ползва медицински услуги ходи на врачка и ходжа, най-точно показва че си и ***, и невеж, и промит мозък!

38

Анонимен

преди 3 години

Какво беше това секс?

37

Алоу Славянин

преди 3 години

САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО ПОСТА МИ ПИСА БРАВО! ПРОВЕРИ СИ. Е, ЗА ГОЛЯМО ТВОЕ СЪЖАЛЕНИЕ, АЗ СЪМ ЛЕКАР.

36

Анонимен

преди 3 години

Ми то има и хора дето скачат под влаковете бе колеги. Но това да ти кажат че от това ще умреш а ти да легнеш на релсите, защото не им вярваш е признак за силна неумност.

35

До 24

преди 3 години

Истината е, че Съвременната медицина доста се е отдалечила от ЛЕЧИТЕЛСТВОТО. ЗА СМЕТКА НА ФИНАНСОВИ ПЕЧАЛБИ. НО ОЩЕ САМОТО ПРЕПОДАВАНЕ И РАЗБИРАНИЯ В ДНЕШНАТА МЕДИЦИНА, СА НАПЪЛНО ПОГРЕШНИ. Промиването на мозъците на лекарите започва още от студентската скамейка. Казвам го, ЗАЩОТО СЪМ ЛЕКАР. ПРЕЖИВЯЛ СЪМ ГО. ИМА МНОГО НЕИСТИНИ В МЕДИЦИНАТА.

34

Анонимен

преди 3 години

До 34 "Освен че сте ***, сте и невежи, затова и от 27 години не ви търся услугите!"Вероятно ходиш на врачка или ходжа! Антиваксърите никога няма да хванете вируса, бъди спокоен!

33

славянин

преди 3 години

Знаете ли днес колко са загинали в автомобилни катастрофи!? Хайде да спрем автомобилите от движение тогава, защото заради тях умират хора! Животът не може да се спре, добитъци, кколкото и на вас да ви се иска това, решението за вас е просто доброволно да си сложите край на живота, понеже ви е страх да живеете!

32

Анонимен

преди 3 години

Това е пуснато нарочно и не е вурус а е оръжие.Рекет за ваксини,маски и лекарства над 7 милиарда души.Прави се за да не се прави световна война,а по този начин да се прочисти и намалее нселението.

31

Анонимен

преди 3 години

До До лекарите 16Явно си инфантилно-наивен.Тези "спокойни" обяснения НЕ ВЪРШАТ работа когато ги пригаш на примаати каквито са българите.Ако не ги плашиш с "Яко ще се мре" ами "спокойно" обясняваш те ще го разберат така: Аз няма да умирГам значи кво ми дреме за другите" и от там........."Юруш на маслините".Може и да ме разбереш ама едва ли. Нямаш капацитет!!!

30

до 28 от славянин

преди 3 години

''ЛЕКАРИТЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА Т.ЪПИ, ЧЕ ДА НЕ МОЖЕМ ДА РАЗЛИЧИМ КОРОНАВИРУСНА ПНЕВМОНИЯ ОТ ГРИПНА ИЛИ БАКТЕРИАЛНА, ИЛИ ПЪК ГЪБИЧНА ПНЕВМОНИЯ. ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ.''Освен че сте ***, сте и невежи, затова и от 27 години не ви търся услугите!