14

Нормален

преди 3 години

Ако не беше братска Русия нямаше да им нужда от такива договори.Македония щеше да си е българска.

13

Паисий

преди 3 години

Договора за приятелство с Македония е един безспорен успех за Бойко Борисов!Да припомня , че и към настоящият момент охраняваме небето на братската нам държава!

12

до 7

преди 3 години

Никакво обединение не ние нужно с тях ще ни напълнят с шиптъри.Бил сън в Македония на работа като тираджия също съм бил много пъти мие показвана карта на която част от България и Гърция е очертана като тяхна територия.Просто по голямата част от обикновените хора са на строени срещу нас.А техният проблем са щиптарите много рсждат и ще ги претопят и свяра и с език.

11

Анонимен

преди 3 години

Ако премиерът на България не беше продажен брюкселски и американски слуга ,този договор никога нямаше да бъде подписан !

10

Анонимен

преди 3 години

"Зайо Байо с лук"

9

мхм

преди 3 години

най-предателския договор

8

Анонимен

преди 3 години

Заю се прави на лисица.Номерата му са плоски и селски.Кой се опитва да излъже?България е направила своите отстъпки и повече няма да прави.Надеждите за външен натиск вурху нея са напразни,защото това ще деградира българската нация.Това не може да си го позволи никой политик,защото ще бъде изхвърлен с ритници от политиката.Европа просто няма да допусне страна,която е определена на антибългарска основа и конфликтите ще бъдат ежедневие.Този договор не е само да се подпише, а трябва и да се изпълни.

7

Анонимен

преди 3 години

Тоя договор е антибтлгарски както и Заев така и ГЕРБ. Трябва ни договор който ще отмени Ньойския договор между България и Македония и двете държави ще се обединят.

6

Анонимен

преди 3 години

Македонският Бойко... Особата му се тресе от скандали за корупция, далавери, телефонни записи за поръчкови убийства, краварско полдизурство, изборни фалшификации... Оня дрънка за някакви безполезни договори...

5

Анонимен

преди 3 години

Заев, защо спряхте едностранно работата на българо-македоската комисия по идсторическите въпроси? Предлогът беше, че я спирате щото предстоят избори. Айде да ви видим сега дали пак ще заработи или ще забравите за нея окончателно.

4

Анонимен

преди 3 години

Евала на този българин!!

3

Елемаг

преди 3 години

То има ли нещо,което да не е против интересите на България и Мисирков,да не е подписал?

2

дедо Ташунко

преди 3 години

Заев, дума не обелваш, че продължихте да извращавате и крадете нашата история. Много си мазен, Заев, ама мен вашите македонски мокри сънища ме възмушават!

1

Борец с/умакедонизма

преди 3 години

Зайобаев трябва да го прекръстят на Лисичев,щото се оказа бая ми ти лъжливец!