225

Анонимен

преди 3 години

За два месеца броят на заразените за едно денонощие се увеличи 20 пъти, а броя на починалите се увеличи 3 и половина пъти. Ако продължава така в края на септември ще имаме пи 4000-5000 новозаразени на ден и по 24-26 починали на ден.

224

Анонимен

преди 3 години

Дано има и умрели протестиращи

223

Анонимен

преди 3 години

Ако чакаме редовните избори може да не ги дочакаме покрай този вирус и пълната неспособност на мутрите да ограничат епидемията.

222

Така е ..

преди 3 години

До роза 209 Какъв ум бе Роза ? Ако го имаше няма да има протестиращи, а щяха да се изчакат изборите.И Радев подстрекателя нямаше да бъде президент.

221

Анонимен

преди 3 години

То проблема е,че от 100 заразени 80 изобщо дори не разбират,освен ако не ги тестват.Само 5 отиват в болница и то ако имат друго заболяване и 2 умират.Как да вярват като не боледуват повечето?!

220

до 226 от славянин

преди 3 години

Ами сега направо се нас.ах от страх и се заключвам вкъщи до второ пришествие! Ти това би трябвало да си го направил отдавна!?

219

до 215 от славянин

преди 3 години

А ти като вярваш в ''колосалната'' мощ на вируса излизаш ли от вкъщи навън!? И ако излизаш, защо го правиш, след като вярваш в неговата ''колосална мощ'', аз ако вярвах в нея нямаше да излизам!

218

Ти да видиш..

преди 3 години

Ами сега ? Всички теории че вируса не поразява младите, отидоха на кино.

217

Анонимен

преди 3 години

Това са отвратителни, целенасочени и организирани комунистически г-ни-ди, които внушаваха и внушават на българина че такова животно няма.

216

Анонимен

преди 3 години

Имал ли е други болести освен абитуриенството?Дрога нещо анаболи?Сърцето как му е било?

215

Анонимен

преди 3 години

До роза 209Ако не вярваш на статистиката значи си КУХ !!!Все едно да не вярвам че 2+2 е 4?!?!Схващаш ли каква тъпня си написал/а???????

214

Фин

преди 3 години

По южното черноморие е пълно и никакви мерки не се спазват. Няма болни, няма умрели, та има нещо сбъркано в тази т. н. пандемия. 99.9% от българите са живи и здрави от ковид. В този форм е пълно, обаче със страхливи мижитурки, които ги е страх да не би, безсмисленото им и мимолетно съществувание да не приключи по рано.

213

Анонимен

преди 3 години

Втората световна война е убила 85 милиона.Е, КУРонката-19 ще убие толкова също.Много ли е или малко не знам, всеки сам да си преценява.Да го даваш бабаит в тази ситуация е слабоумно и престъпно но пък ако се умираше отглупост на земята нямаше да има нито един българин.П.П. От 1ви септември Западна Европа ще затвори границите си за българи. ГАРАНЦИЯ.

212

Анонимен

преди 3 години

19 годишен. Ама как така, нали младите вирусът не ги лови и са безсмъртни...

211

Христо

преди 3 години

Тези, най-активните в коментарите и корона-денаялисти, са от електората на Радев и това си личи! Отдалеко!

210

Анонимен

преди 3 години

Пандемията поне показа умствения багаж на много български индивиди - много близко до абсолютната нула , и точно тия са най-активни в коментарите !

209

Додо

преди 3 години

Нека сега Мангъров да излезе да обясни на родителите на детето, че коронавирус е само леко, лятно грипче, което чупи само сухите съчки.

208

Додо

преди 3 години

Бог да го прости. Това е съдбата в държава, в която 95% от хората не спазват мерките и си вярват, че такъв вирус не съществува, или пък под вещото ръководство на Мангърят си мислят, че короната с нищо не е по-опасен от най-обикновената изстинка!

207

Призовавам...

преди 3 години

...всеки, който твърди, че ковид е измислица - да иде, да се зарази, а после да намине тук и да сподели впечатления от измисления вирус.Стига да може да го направи - нетът из гробищните паркове, казват, не бил добър и покойните непрекъснато се оплакват, че не могат да ползват Мрежата ;)

206

COVID-19

преди 3 години

Споко ве,сега почвам *** да моря.По 100 на ден ще ритат камбаната щот много лъжат!