23

Дядо Соци

преди 3 години

До Анонимен 13 На вас комунистите само плащане и пари са ви в главите.Затова се натискате за власт.

22

Анонимен

преди 3 години

Гарантирам ви че на 1ви септември вички западно европейски страни ще затворят границите си за вългари.

21

Анонимен

преди 3 години

Втората световна война е убила 85 милиона.Е, КУРонката-19 ще убие толкова също.Много ли е или малко не знам, всеки сам да си преценява.Да го даваш бабаит в тази ситуация е слабоумно и престъпно но пък ако се умираше отглупост на земята нямаше да има нито един българин.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3От корона НЯМА починал пушач!!!Ама това не ви го казват.

19

Анонимен

преди 3 години

Най смешното е ,когато някой от безмозъчните дава пример ,че някой си негов познат бил умрял от короната. Я да си помисли този ***,колко негови познати умряха от инфаркт или рак........

18

Анонимен

преди 3 години

В казаното НЯМА абсолютно НИЩО ново.Само едно натъртване, че никой не спазва нищо........Но пък ми загуби от времето да чета НИЩО после да анализирам и накрая да осветля простата аудитория.Това са медиите в Бг.Губят ви времето.

17

L.

преди 3 години

Всъщност глупостта се предава на много по-голямо разстояние. Точно професорите са в най-голям дълг към обществото, защото хабер си нямат с какво си имаме работа и само приказват врели-некипели пред камерите.

16

do сектантите

преди 3 години

СЕКТАНТИ СЛОЖЕТЕ ПО 3 МАСКИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СИ СЛОЖИТЕ ВОДНИ ОЧЕЛА ДА НЕ ВИ НАПРЪСКАТ ОЧИТЕ ЧЕ ТАКА САМО С МАСКИ НЕ ВЪРВИ ИХУ СЕКТАНТИ ИРУШ БАКАЛЪМ НА КОРОНАВИРУСА !!!СЕКТАТА САМО ЗА 5 МЕСЕЦА ДОБИ НЕЧУВАНИ РАЗМЕРИ ГОЛЕМИ ГРУПИ ОТ ХОРА ПОСТЪПИХА В СЕКТАТА КОРОНАВИРУС!

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Аз се доверявам на инстинкта ми за самосъхранение. Когато видя човек който кашля не се доближава до него. Преди години понеже не ми се чакаше се наредих на опшка в Нап и на нея имаше един който кашля и след това се заразих с грип. Можеше да изчакам или да отложа ходенето за друг ден ама не се доверих на инстинкта ми за самосъхранение.

14

Анонимен

преди 3 години

До img456123Ако съм болен и те наплюя то мога да ти предам заразата стига да те оцеля независимо от разстоянието.Повечето хора трудно биха предали заразата дори и при метър понеже не плюят докато говорят.

13

img456123

преди 3 години

"Заразата се предава при разговор на разстояние под 2 метра"оф, всеки ден някой твърди нещо, което няма как да бъде доказано, няма и как да бъде опровергано ....

12

Анонимен

преди 3 години

Професорче Боко колко ти плати за да плашиш хората? Аз не ти вярвам но щом СЗО които също не са за вярване не казват подобно нещо значи яко лъжеш. Аре чао.

11

Анонимен

преди 3 години

Затова за най сигурно се крийте под леглата у вас и без да излизате от там...

10

123

преди 3 години

Вируса се предава през дисплеи и говорители. Сега ще мутира постоянно докато хората не се превърнат в послушен дoбитъk и са готови за чипа.

9

Анонимен

преди 3 години

В магазина на опашката днес всеки чакаше на радстояние от метър. При големите магизини това е възможно, но при малките квалтални магазинчета не е възможно понеже в определени часове се напълват.За маските не мисля, че могат да те спасят от вируса. Само ти намаляват имунитета. Като ти се намили притока на кислород е много ясно че ще затормозиш тялото си. Носете ги под брадичката да са си нямате проблеми. Писах на един американец да направи това понеже той се оплаква че не са го пускали в Уолмарт

8

Грую

преди 3 години

Даже през екрана на телезивора се предава, одобено през парламентарен контрол и новини. Аз затова спрях да гледам.

7

Анонимен

преди 3 години

Обаче "случайно" пропагандните медии и сайтове на управляващите когато пишат,че вирусът вече бил по заразен ,забраят да споменат,че той по този начин става по малко опасен. Не се споменава този факт ,за да може да се плаши и манипулира народа

6

Анонимен

преди 3 години

Важното е да мине ваканцията на депутатите!След това ще въведът Извънредно пложениеТе в новата зала в партииния дом ние у панелките пред телевизора ще гледаме брифингите в които ще ни правят на *** муни.

5

Анонимен

преди 3 години

наше светило Мангъров какво мисли по въпроса, аз само на него вярвам и знам, че трябва да се направи обратното на Мангъровото мнение

4

Анонимен

преди 3 години

Проблема е, че и да спадваш предпазните мерки пак лепваш вируса.