43

Саманта

преди 3 години

ПО-га.ден от американския вирус няма. Запалиха целия свят янките.

42

Анонимен

преди 3 години

Не виждам какво може да загуби човек ако носи маска. В най-лошия случай няма да има полза, в най добрия може да спечели - да си съхрани живота------Носи бе, кой те е спрял!По две една връз друга си слагай!

41

работник на месомела

преди 3 години

Да спрат да мелят паткани в създармата и короната ще намалее.Не яжте и прилепи . Особено на яхния.Няма и палмово масло за сиренето изсипаха го в морето.Язък.

40

До 34

преди 3 години

На кого се смеете господа? На себе си се смеете. Този цитат като на русопоклонник трябва да ти е познат.Не един и двама световно известни вирусолози потвърдиха, е няма траен имунитет. Имената им можеше да намериш сам след като знаеш какво е Гугъл. Но ако беше доброжелателен, а не руски ***.

39

Пак до 42

преди 3 години

Поговорката казва: помогни си сам да ти помогне и Господ. Ти си носи маската и прави това, което трябва и не използвайГоспода за прикритие на мързела си. Или по-лошото разпространяване на руски денкове.

38

До 42

преди 3 години

Кой ти пречи да ги сменяш често и да ги переш? В диагоналката нямаш място от пачки ли?

37

Анонимен

преди 3 години

Онези 80% така и не разбраха, че като носят маска за няколко минути в магазина, предпазват околните, а по този начин и себе си.

36

От Плевен

преди 3 години

Благодаря на "форумните" професори за полезните разяснения! Тях ще слушам, разбира се, а не разни там лекари и професионалисти... За другите, които все пак слушат медиците, бих казал: Спазвайте трите Д- та, за да ви е мирна и цяла главата...

35

42

преди 3 години

Постоянното или често носене на маска може да доведе до отслабване финкцията на дихателния апарат, както и увеличение на болестотворните бактерии при вдишване, заради натрупване им по маската. Вредни са, освен при честа смяна за хирурзите при операция.

34

42

преди 3 години

Но маските не предпазват.Само Господ може.

33

До 34

преди 3 години

Да му писне на човек от дървени философи. ДА вече многократно се обяви от различни научни екипи - НЕ СЕ ИЗГРАЖДА ДЪЛГОСРОЧЕН ИМУНИТЕТ. 3 месеца има антитела и имунитет , след това рязко спадат . Така че може да повтори и потрети...докато те умори , ако нямаш акъл да се пазиш .

32

До 32 я

преди 3 години

Неносенето на маска е на принципа на Нане дето казал:Не е важно аз да съм добре, важното е на Вуте да му е зле.

31

Анонимен

преди 3 години

Когато човек се зарази и изгради собствена защита, антителата не се задържат дълго в човешкия организъм, обясни тойОбяснил? На база на изследване, проучване, собствен опит или звездите му го говорят? Кефя се като някой жаден за пет минути слава излиза и хвърля твърдения в нищото, които не са подкрепени дори от някакви непълни или изопачени факти.Аз пък ви обяснявам - Земята е плоска. Има снимки в Гугъл. Хахаха.

30

Стамат

преди 3 години

Когато човек се зарази и изгради собствена защита, антителата не се задържат дълго в човешкия организъм, обясни той.И по тая логика и от ваксина няма смисъл?!? Ми да легнем и да чакаме мрая тогава?

29

я

преди 3 години

Не виждам какво може да загуби човек ако носи маска. В най-лошия случай няма да има полза, в най добрия може да спечели - да си съхрани живота. Все едно военните да се оплакват от бронежилетките и да искат да ходят на мисии без тях... А и все пак вирусът медали за храброст не раздава

28

Анонимен

преди 3 години

Мутирал да...дано моя да порасне още 15 см .))

27

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде само се пише, говори, теории, конспирации и от глупави по глупави предположения. Истината е.... някъде там. Нито някой знае, нито пък може да каже на 100%. Хора, нека да мине всичко и тогава говорете. Нали знаете кога се броят зайците? Искрено се надявам всичко да отмине и замине в историята. До тогава имайте едно на ум и се пазете.

26

Анонимен

преди 3 години

До L.Така е , професорите нищо не разбират от медицина. От медицина разбират само шофьорите на таксита!

25

Анонимен

преди 3 години

едно и също нещо колкото доктори има в България, толкова пъти ли ще ни го поднасяте.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8 Няма такава принципна зависимост между заразяемостта на вируса и смъртността му. Мутацията може да го направи както по-заразен,така и по-смъртоносен.