567

Анонимен

преди 3 години

Черепа ще стяга октомврийска революция.Да видим... гърмят ми се черепчета.

566

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен602 Корнела собственатаси партия не може да оправи,че страната ли? Доган доста се ояде,не чакайте държавник вече от него. Сега мисли за вили,яхти и внуци.

565

Анонимен

преди 3 години

Само Корнели и Доган заедно могат да оправят България окончателно!

564

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен597 Този протест помага на рускочервените вутри да завземат власта без избори,да свалят законноизбраната власт,да хвърлят България в краката на Путин . Така,европейските фордове ще спрат,а помощтта ,одобрена в последните дни ще бъде спряна,бедността ще е тройно по-голяма от сега.

563

Анонимен

преди 3 години

Поради рязкото повишаване на заразените с корона вирус,всеки протестиращ да даде проба за корона вирус ,като положителните бъдат отпратени в домащна карантина. Масовите събирания,за бъдат забранени.

562

Анонимен

преди 3 години

Аз немога да проумея как може да има Българи, които не подкрепят протеста!! Това е най-якото нещо което се е случвало в България от 100 години!! Този протест е съизмерими само с Априлското въстание. Българите трябва да носят храна и вода на Протестиращите по барикадите.. и бира също (протестиращите много обичат бира).

561

Анонимен

преди 3 години

Никакви "писмени кодекси" не важат,само тестирането ще даде ясна картина на ситуацията,кой е позитивен с корона вирус.Проби за дрога и алкохол,също да се направят.

560

Анонимен

преди 3 години

Държавата да си влезе в ролята и а тестира протестиращите,незабавно. Те са клъстър на зараза, вече.

559

Анонимен

преди 3 години

Тъй като има много заразени служители на протестите,това означава,че сред протестиращите има заразени. Затова се налага ,незбавно,всеки протестиращ да даде РСR тест и позитивните да бъдат изпратени в домашна карантина. По света се искат атакива тестове,само у нас,гамените се излежават по площадите и улиците и заразяват полицаите и останалите хора.

558

R

преди 3 години

До АнонименВ палатките може да са без маски. Все пак - семейства ***....

557

Анонимен

преди 3 години

До 383 сегашните млади нямат общо с НДСВ а са безпартийни и са учили в България а не в чужбина

556

Протестиращ

преди 3 години

Гербаджийски агент-провокатор се опита да запали палатка, която е един вид полеви родилен дом на протеста!! В момента на вероломния акт в палатката се намираха 17 родилки с новородените си деца и около 50 бременни чакащи най-щасливия момент в живота си. И точно тогава изверг изпратен от сатаната Борисов се опита да запали палатката!!

555

Анонимен

преди 3 години

Тази блокада доста вдигна рейтинга на ГЕРБ. Хората видяха какви са всъщност Червените жилетки на Радев.

554

Анонимен

преди 3 години

Нямаше да гласуваме за Бойко Борисов на следващите избори. Обаче размислихме. А сме 10 човека роднини като се съберем на празник.

553

Г.Т.

преди 3 години

До Факт "избирите" май да ти дошли е повече!Наздраве!

552

Анонимен

преди 3 години

Оставка Радев е забранена дума на протеста. Може да си докараш боя ако я кажеш на площада.

551

Шорти

преди 3 години

Всички млади мразим комунистите ууууууу

550

Liotcik

преди 3 години

ОСТАВКА Радев !!!!!!!!!

549

Алекс2

преди 3 години

Пресконференцията на полицията беше голям цирк !Заместника си държеше ръцете като селски чобанин на колана а началника му изнесе нещо като проповед направо е готов за свещеник в Рилския манастир ! И Вие Граждани на Републиката които ги храните очаквате от тия да въведат ред ! Надежда тука всяка оставете ! Оказа се че на Борисов му липсват топките !

548

Достоевски

преди 3 години

Смяната на едни крадци с други още по-гладни няма да реши проблемите ! Гледам по протестите се навъртат добре познати стари муцуни които се надяват да грабнат кокала !Трябват ни нови, умни, честни, непокварени политици от друга планета ... иначе изборите не променят нищо както знаем !