587

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече булеварди блокирате толкова повече няма да може да може да ви противодействат слагайте палаткови лагери от утре навсякъде

586

Анонимен

преди 3 години

Утре почвайте да блокирате всички големи булеварди и да слагате палаткови лагери

585

Анонимен

преди 3 години

Народа ще гласува за новата партия на безпартийните на изборите а не за костовистите и чалгарите

584

Анонимен

преди 3 години

Ще има партия на безпартийните и тя ще спечели а не чалгари и костовисти

583

Анонимен

преди 3 години

Алоууу,протестиращи,вие къде живяхте преди да дойде Борисов ???? На луната ли ??? Вие имате ли представа какво беше тук-в тази държава? Удобно забравяте или сте пик,учи на по 20 не виждали какво е глад и хаос ?Научете се да цените достатъчното !Изредиха се 8 управления преди Борисов,кой направи повече за държава и обшество ?? Кой бе ? Кого запомнихте и с какво освен двата фалита на България при БСП 1991/1996 ! Ами НДСВ и те бяха " младите,умни,образовани,стилни,нови " лица-ЗАНУЛИХА НИ !

582

Психопат

преди 3 години

Тоя психопат Божков може да си намери последователи само и единствено в държава, в която още има действащ феодализъм с комунистически феодали, както и изпростяло и изалчняло до умопомрачение население.

581

СИСТЕМАТА НИ ЕБ...

преди 3 години

Нахалниците , дето системата ги убива влачат луди пари, равняващи се двойно,на това, което получава една работеща българка, дето трябва и да образова децата си, за да хранят тия уж убитите от системата. Тоя рекет трябва да спре и да се каже истината. И да спрат да плашат, че щели да идат в чужбина, защото никой няма да се разплаче, поради липсата им.

580

Големи грешки

преди 3 години

Голяма грешка беше,че отстъпиха на компрачикоските. Те се научиха, че ако висят, висят и висят, Бойко дава, за да му се махнат от главата. СЕГА И ДРУГИ ЛЕШОЯДИ ВИСНАХА.

579

Гражданин

преди 3 години

Ако полицията не измести палатките в парка , където им е мястото, скоро ще има сериозна саморазправа ! Мразя Тиквата , ама тия червени ***.дал.чета ги ненавиждам ! Да си протестират на по-разумно място , че да не видят истинското народно недоволство !

578

David

преди 3 години

Много яко, троловете са 30 тука :) За пръв път виждам истинско троленеднес, много сте нещастни :)

577

Анонимен

преди 3 години

Лузерите,които безславно,се прибраха от запада искали да прогонят мутрите,но позволиха именно червените мутри,да ги употребят за свои цели. Ако искат да направят нещо полезно,трябва да се подложат на тест за корона вирус и да освободят площади и улици,за да могат хората да живеят нормално.

576

До620

преди 3 години

И кво правиш там бе ? Какво искаш ? Какво предлагаш ? Кого предлагаш ? Кои са младите,образовани,възпитани,умни,образивани хора ? Знаеш ли,точно Царят,Велчев и сие се вписваха в това определение и спечелиха със 68% изборите.Оставиха ни с МРЗ =200л. А 95 ! Оставиха ни два пъти по-бедни и мизерни от сега ! Внимавайте какво си пожелавате !

575

Анонимен

преди 3 години

Блокадата на "Орлов мост" остава===Това "новина" ли е? Ясно е, че остава, не сме отишли там, за да се лигавим, а и не е имало някакви основания да спира. Тъпо заглавие.

574

Анонимен

преди 3 години

Казаха ли какво искат и какво предлагат ?За един студент от Хага питам ?

573

Анонимен

преди 3 години

Проба

572

Анонимен

преди 3 години

Протестът е надута гайда.1997 нямаше пияни сред протестиращите.Дебелият арменец сега се сетил кодекс да прави.Това показва какви *** и каква безмозъчна шайка са протестиращите.

571

АНТИФА - БГ

преди 3 години

Днеска пребихме един чичак в една уличка близо до Орлов мост който защитаваше бойко и ни се звереше, както ви казах вчера почват тупалките, търпението ни се изчерпа!

570

За клъстъра Протест

преди 3 години

Щом по 5-6 човека са заразените на ден от Охранителна полиция за една седмица при около 300 човека охраняващи протестите това означава 10% заразени полицаи досега.Ако този процент в Клъстъра Протест го пренесем на 2-3 хиляди постоянно участващи това означава около 200-300 заразени протестиращи.Очертава се доста сериозен проблем за хората и техните близки с които са в контакт.Дори и да е по-малко си е сериозен проблем защото повечето са млади и може заболяването да е без симптоми и да го разнасят

569

Иво

преди 3 години

Приключвайте с тези глупости, цяла София ще се съобразява с шепа туристи, които не знаят защо са там.Оставка и какво ?

568

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

ГЕРБ и банкянският о-лигофрен са в напреднала фаза на умопомрачение, щом като почват да прилагат фашистки методи от 30-те години на 20-ти век, на разправа с недоволните