312

Конграчулейшън

преди 3 години

Отделно от това като политическо лице Арнаудова подлежи на специален мониторинг и искането за кредит се разглежда внимателно от compliance отдела, заради риска от пране на пари. Политическите позиции се считат за рискови от банките и заради несигурното работно място, зависещо от политическата конюнктура. В ДСК обаче не са си задавали такива въпроси и очевидно са приели, че ГЕРБ ще управляват в обозримите 30 години, а доходите на Арнаудова и Димитров ще са стабилни.

311

Анонимен

преди 3 години

До КонграчулейшънИ да ги сменят други,по-малки ли ще са заплатите им???!!!И няма да крадат? Блаженни са вярващите и тяхно ще бъде царството небесно!!!

310

Конграчулейшън

преди 3 години

Условията за кредитиране предоставени от ДСК на сем. Димитрови са очевидно много изгодни и почти невъзможни за редовите граждани, от които се изисква самоучастие от над 20% от стойността на имота, а при големи кредити и обезпечение с други имоти и активи. От семейството на Севделина Арнаудова такова нещо не е искано.

309

Конграчулейшън

преди 3 години

През 2015 г. отново с ипотечен кредит от ДСК Арнаудова и Димитров купуват апартамент от 198 кв. м. и гараж в елитна сграда в Овча Купел. Сделката е за 352 049 лв. и е финансирана с кредит от 293 000 лв. (150 000 евро). Срокът за изплащане е 30 години при лихва 4,7%. ДСК е финансирала 83% от стойността на придобиване.

308

Анонимен

преди 3 години

Тая е отврат. Навремето плюеше по ГЕРБ, а след това им се продаде. Долна, гнусна работа. Оставка мутри!

307

Конграчулейшън

преди 3 години

За да финансира сделката за вилата Севделина Арнаудова и съпругът ѝ Делян Димитров са получили изключително изгоден кредит от ДСК 1 017 040 лв (520 000 евро) за 30 години при 2,6% лихва. Банката е финансирала 96% от имота без дори да поиска допълнителни обезпечения, като например ипотека върху другото жилище на Арнаудови в София.

306

Конграчулейшън

преди 3 години

Вилата на правителствения пиар Севделина Арнаудова в Бистрица се оказа с 577 кв.м. разгъната застроена площ за 540 000 евро. При 935 евро на кв.м. става дума за твърде изгодна сделка за района и вида на имота. Според сайтове за имотни продажби цените там са между 1350 и 1600 евро кв.м. Това напомня за скандала Апартаментгейт. А приходите на семейството на Арнаудова, кредитите от ДСК и имотните сделките, с които роднини помагат за изплащане на придобивката, повдигат много въпроси.

305

ПРАСЕ

преди 3 години

В чекмеджето на мутрифон колко пари има?

304

Анонимен

преди 3 години

е как не случихме на истински президент?! все едни мижитурки ни се падат! а другите какви имат, милеят за родината си и искат тя да е първа в света! като путин, ким, ердоган, тръмп...! а наш плюнчо си е чист партиен функционер, прави всичко , което нинова му каже, иска да свали законното правителство, за да спаси корумпираните си съветници! иска да сложи на власт най компрометираната партия! предизвиква хората да протестират без значение пандемията и опасността от вирусна инфекция! метежник!

303

Анонимен

преди 3 години

До Конграчулейшънчовека не е закусвал и спестил! също като маргарит мицев - баничката!

302

дебел депутат

преди 3 години

долнаа пропаганда срещу Борисов и правителството му , в България се живее прекрасно :)

301

Анонимен

преди 3 години

До Конграчулейшъна колко взима фигуранта, хем без да работи, хем поддържа партийната линия!

300

Конграчулейшън

преди 3 години

да се запитаме как дългогодишен държавен служител, макар и с министерска заплата, е успял да спести 1 милион лева, за да купи терен във вилната зона Ярема на Витоша и да вдигне палат, наподобяващ резиденция на държавен глава или на собственик на интернационален холдинг?

299

Анонимен

преди 3 години

Владислав Горанов с къща за милион на една министерска заплата

298

Конграчулейшън

преди 3 години

Министър-председателят взема възнаграждение, което е с 55% над депутатското. Прибавя се и по 1% от тази сума всяка година стаж. Така премиерът Бойко Борисов вече ще се разписва минимум срещу 6372 лв. Това е сумата без добавките за прослужено време, които за тази категория наети са по 1,6% за всяка година трудов стаж. И заплатата отива към 12 000 лв.

297

Конграчулейшън

преди 3 години

13 000 лева е заплата на Цвета Караянчева. Лaпа повече от Борисов. Отделно са бонуси и др.

296

Анонимен

преди 3 години

Надяват се гербавите *** да минат между капките. Едва ли ще се случи. Просто ще бъдат изметени от вълната. Дори не се и усещат докъде ни докараха. Такава анархия и разсипия и през турско време не е било-със сигурност.

295

Анонимен

преди 3 години

Като са толкова загрижени за гладните, можеха да гласуват бюджета , а те бързат да излязат отпуска. Страната е в тежка криза и няма пари, а те си гласуват заплати и отпуски.

294

Анонимен

преди 3 години

Хората са гладни заради 10-годишната разсипия от гербавите комунисти. Колкото по-бързо се изметат, толкова по-добре и може да се запази нещо неунищожено. До дъното ни докараха тия кожодери, коя страна е зад нас, включително и африканска? Затова оставка и съд за разсипниците. Малко остава още.

293

Анонимен

преди 3 години

Тец Варна.57 млн лева за нула работа. Естествено начислено в сметките на всеки.