372

Рада

преди 3 години

Брей много сисе узъбил бе нехранимайко или може би си пиян или нещо друго си глътнал снпростак не искам да общувам човек с такаеа злоба за първи път виждам но нищо той господ си знае работата с такава злоба като твоята никъде не се търпи затуй ще си останеш такъв какъвто си *** и нейранимайко

371

Рада

преди 3 години

За гладен благодаря на господ че ми е дал работа не е с голямо заплащтане но работя а не стоя някой да ме храни казах ти че срамна работа няма като вас на безмислени блокади и да вярвам на отровно трио или на гъската Мая манолова която разведе едно нормално семейство или пък лъжкинята и крадлата Нинова или пък Еленко Божков който прихвърля като пиле във всяка партия или мухляра Радев какъв отбор да отровят България

370

Гладен

преди 3 години

До: РадаАз работя ***, селянко! Спуквам си г*за от бачкане и не му стига заплатата която като капак отгоре ми се бави и получавам със закъснение зараду мутрите на Бойко от които зависим всички ние, които не членуваме в мафията ГЕРБ!А мама и тате ми са в гробищата - умряха от "доброто" здравеопазване на същите мутри - да ти се връща дано, и на тебе ти пожелавам същото като на мене каквото ме сполетя!!!

369

Гладен

преди 3 години

До: РадаРадо, устрела да те мане ***, бял ден да не видиш дано ние сме гладни ***, гъско проскубана!!!Дано ти огладнееш, тогава ще видиш кон боб яде ли!!!Най-бедната държава сме в ЕС, скоро ще се изравним с Русия по бедност ако ни управлява ГРОБ!!!Това искаш, нали, пyйко надута???!!!

368

Рада

преди 3 години

Това е самата истина тогава ще усетите глад какво означаеа като дойдат вашите комунисти начело с лъжкинята Нинова или президента Радев че ще ви пищят ушите от глад тогава ще разберете какво означава гладните години когато Румен Гечев беше министът почти ликвидира нашата мила родина

367

лаком гладен

преди 3 години

Да ги сметем

366

Анонимен

преди 3 години

Оплели са се като свиньски чарва . За 30г. И нямат насита .

365

Смях

преди 3 години

Много е елементарна жената,То при ББ,какво да очакваш.

364

До 438

преди 3 години

Айде *** домой при гъските

363

Анонимен

преди 3 години

Ми тези дето сега са излезли да не са сити *** кокошко???Ако бяха сити нали щяха да са на почивка на "ол инклузив" в гърция ***, гъско проклета!!!

362

Щирлиц

преди 3 години

Още малко ако ....управлявате,наистина ще видите гладни хора по улиците.И тогава...

361

Анонимен

преди 3 години

наистина ли не се срамува че доган бей и беевски си заграждат и присвояват държавата и на мутрите им не им пука даже ако си истрият гза с националното знаме , и тя и великия вожд мутра мълчат като наsрани и се правят че нищо не е станало?

360

Кметът

преди 3 години

Коя си ти ***,бягай,докато не са те гепили.Оставка за бай х.й,каскета и то по-скоро!

359

Анонимен

преди 3 години

Бе тая преди 6 месеца никой не я знаеше к'ва е, щ'о. Сега всеки ден я гледам или слушам някъде да ръси "мъдрости"Кога стана калайджия, кога и почерня г'зъ!

358

1

преди 3 години

До Poeblo,а пожарникаря ти ,с розови чорапи ли е.

357

не ви искаме

преди 3 години

от всички партии гроб се напълни с най-крадливите безскрупулни и деградирали индивиди

356

П.Петров

преди 3 години

Ако още се мотат с оставката още не знам дали ще излязат гладни, но ще излязат със сопи и камъни...

355

нацията се

преди 3 години

стопи от обгрижването ви - СИМУЛАНТИ на заплата от ДАНЪКОПЛАТЕЦА

354

ГРЕШКА

преди 3 години

ГЛАДНИТЕ ще излязат ако ОСТАВКАТА закъснее - кредита на доверие е ИЗЧЕРПАН: I AM HUNGRY & BISSED OFF

353

Анонимен

преди 3 години

Тая е много гнусна, отвратителна е !!!