274

Анонимен

преди 3 години

Зависимите некадърници почнаха да рисуват дуумсценарии, ако тиквата паднела.

273

Краставо магаре

преди 3 години

Много си охранен веее Близнашки. И гласът ти един такъв мазен,мазен. Нали си конституционалист? Тогава защо бистриш политиката на Нинова,Костов Радев? Сегашната конституция още преди 10г. се видя,че е нефелна. Ни ми хвали краставо магаре. Не ти вярвам.

272

Анонимен

преди 3 години

Толкова са ни експертите... съветските ряпа да ядат.

271

Анонимен

преди 3 години

Вчера четох пост(явно от небългари),в който се казваше,е трябвало да одерат кожите на управляващите и да тапицират столове на които да седнат следващите,за да се подчиняват безпрекословно!Хора ,луди ли сте,нямате си представа какво ви очаква ако това правителство падне,не случайно сложиха тази бесилка на площада!Слепи ли сте? Луди листе,че не се събудите и видите,че ви правят на *** и жертвени агнета?

270

Анонимен

преди 3 години

Ако падне това правителство,нямате си идея какви кървави и лоши времена за България ще настанат,неслучайно изтипосаха тая бесилка на площада!България ще бъде смазана жестоко!Будалите са по площадите в името на смазването и на малкото останала държавност в страната ни,просто не мога да повярвам колко предатели има в България,които за пари ще прегазят България и протестират в името на убийства на населението!

269

Анонимен

преди 3 години

По логиката на тоя *** под отговорност могат да се подведат и каскета и неговия ментор анимационния герой Плевналиев .....ама не може

268

Анонимен

преди 3 години

До КонституциятаЕвропейска не, първо референдум за ЕС и НАТО и тогава. Но като се каже на хората за ликвидирането на лева, за това, че бг не може да избира органите на ЕС и НАТО и т.н. ЕС и НАТО може да решат утре да се закрие лева или България.

267

Конституцията

преди 3 години

E писана от комунисти, преди влизането ни в ЕС и НАТО. 39 човека ,между които и конституционния съдия Георги Марков, известен като агент Николай, А.Йордснов- евродупетат, не я подписаха, заради съдебната система. Никой не ни е питал тогава, безпартийните българи, каква република искаме- президентска, парламентарна, или монархия. И се видя, че е дефектна, преди влизането ни в ЕС, я преправяха, но пак не се получава. Нужен е референдум, и нова конституция за модерна европейска България.

266

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 278А кой контролира цените? ГЕРП и ДПС са на власт, контролират пазара и трупат пачки, докато народа обеднява. Това е сегашната конституция.

265

КС го вкара на Радеф

преди 3 години

Единодушно, нежно и с капка лубрикант Даже и президентската квота се включи във файтона

264

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 270Конситуцията ли гарантира цените?

263

Анонимен

преди 3 години

Ня някои паметта им е явно само 10 години. Дори и да са на 20г., би следвало да са им разказали или да са учили, чели, че са ставали неща и преди и че би следвало да се учат уроци от ставалото преди. Иначе вярата, че всяко ново е по-добро от директно предишното гарантира въртенето в порочен кръг

262

ани

преди 3 години

Тоя т.у.л.у.п да вземе да се гръмне! И Роско и той!

261

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 270Комунизъм ли искате? Защо не си го кажете директно?

260

Анонимен

преди 3 години

Този защо не премахне официално буквата "Н" от фамилията си?Така съвсем точно ще се получи пълно съответствие на формата и съдържанието съгласно законите на Хегел!

259

до нфсб

преди 3 години

даваш за пример румъния и сравняваш кьовеши с гешев , няма да споря с *** чао

258

Слънчо Радев Мафиотс

преди 3 години

Ха честито, народе! Имаме си още един цар! Президентът-монарх не подлежи на съд. Все едно някой британец да поиска да осъди кралицата. Това е - президентът-слънце. Недосегаемият въпреки демокрацията. Радев, да те питам - и ти ли като британската си колежка кралицата караш кола без книжка? Понеже книжкатга си я издавала, подписвала и проверявала тя самата Елизабет, та затова направо карала без книжка.

257

факт

преди 3 години

кой беше тоя толуп?

256

Анонимен

преди 3 години

По тая буржоазна конституция народа не може да контролира и цените, а накакъв непознат и призрачен пазар ги контролира. Народа не може да озбира и пазара. Тогава тая конаститицоя а антинародна, защото народа не може да контролира тези които го управляват.

255

РецидивистиВ шантажа

преди 3 години

Хайде някой да ми каже с какво протестърите са по-различни от следното: Едно дете се е тръшнало насред супермаркета и реве-"Искам сладолед,искам сладолед, искам веднага, ама искам и всички вие веднага да ядете сладолед, иначе няма да стана!" Майка му и баща му се чудят дали да го шамаросат,но някак си не върви да е публично.Граждани предлагат да свършат тази работа вместо тях.На всички обаче е ясно,че възпитанието му е тотален провал и от това човек няма да стане,особено ако номерът му пак мине!