294

Бонобо

преди 3 години

До РЕШЕНИЕТО Е:Не се старай, въпреки че няма да се бръкнеш със свои пари, все ще е жива загуба!Срещу себе си имате боец, воин, ас, стратег, тактик, а не шмекерче от тото-бранша или македонстващ прасеподобен с излишни гестагени, сипаничав търгаш, още по-малко дрънкало, чието всяко изречение започва с "АЗ!".

293

Анонимен

преди 3 години

Този - "Опорен човек"? Беше некадърен премиер, боя се, че правото ву е много опуртюнистично! "Радев се изживява..." . Така истински юрист не може да се изказва! Още повече, че имунитета на Радев гарантираме ние - народът! Народът тръгна след него след безпрецедентната наглост на прокуратора на Юдея Пилат! "Народът порасна със няколко века!".

292

Анонимен

преди 3 години

Явно и тоя е от служебния кабинет на Шиши.

291

РЕШЕНИЕТО Е:

преди 3 години

ИНПИИЙЧМЪНТ НА ПРЕЗИДЕНТА!ЗАПОЧВАМЕ ДА СЪБИРАМЕ ПОДПИСИ !

290

Анонимен

преди 3 години

До Както и да гоЕ то ако го съдят след като му изтече срока, няма смисъл. Той може да направи национална катастрофа и после избягва в чужбина както Фердинанд и нека го съдят в бг. На него му е през оная работа. Просто се вижда какви юристи калинки имаме начело с тоя корифей на СУ преписал търновската конституция без царя, но се фука че е голям професор,

289

ТОЗ И ТОЙ ЗА ЗАТВОРА

преди 3 години

ПРИ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ТОЗИ ПРИСТЪПНИК БЯХА ИЗВЪРШЕНИ МНОГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРЕСТЪПНИКО В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ!

288

Както и да го

преди 3 години

Увъртате пРезидентът няма абсолютен имунитетЩе е първият президент който няма да си изкара мандата Мда

287

Нищо ново

преди 3 години

Близнашки е бивш член на Висшия съвет на БСП, бивш депутат от БСП, навреме преориентирал се към Бойко и гербаджиите. Въобще, политически интересчия.

286

Kiorsufra

преди 3 години

Dobre e 4e pone v niakoi sredi ima hora koito ne sa gasodavci kato tosi profesir li be6e????IIna4e hepten 6tiahme da ia opapa me.

285

Анонимен

преди 3 години

Аз се кефя, че Радев не *** никой,не е послушко,ехо Радев ,ти что не слушаш герб и патриотчета )

284

!!!

преди 3 години

Борисов е факт заради такива "българи" като Близашки Плюмвалиев и Билата и Винкелаот от които ми се ПОВРЪЩА!!!

283

Анонимен

преди 3 години

Това същество професор по нахалство и наглост ли беше,защото не виждам умствени качества.

282

Плоски спекулации

преди 3 години

Ех, Близнашки. Много си плосък в спекулациите си. Откъде го извади това, че щом президентът е поискал оставката на правителството и главният прокурор "зад всичко това стоят намеренията за узурпация на властта, за установяване на една еднолична власт". Когато поискаш оставката на някого, значи ли това, че искаш неговите правомощия за себе си? По конституция има разделение на властите. След оставката на Бойко и Гешев президентът няма да ръководи нито следващият премиер нито следващият гл.прокурор.

281

Анонимен

преди 3 години

Близашки

280

Анонимен

преди 3 години

Според хората,Божков е убиеца на банкера Кюлев,Божков е организирал в миналото и покушение срещу Пеевски и Алексей Петров и други хора,а други хора са избити от групата му за убийства,масов изнасилвач,това ли ще ви е водача?!Вие добре ли сте?Да качвате истинската мафия и крадците-олигарси и убийци на власт,заради които българия е ЗЛЕ?

279

За дебилите

преди 3 години

Конституционният Съд го втъкна Единодушно, нежно и с капка лубрикант на пРезидента Даже и президентската квота се включи във файтона

278

до всички

преди 3 години

ще има ли ПРОТЕСТ пред президента, защото имам тррима, ненормалници, като мен и да си сложим масичкава на площадчето и да играем карти, а....

277

Анонимен

преди 3 години

Тоя тутмак е по противен и от плевнелиев

276

анонимен

преди 3 години

Нещо не са съгласни защитниците на президента, и президентът да може да се разследва,както всички простосмъртни.Защо ли не искат да надникнем в спалнята на президента?Явно има нещо за криене!

275

Анонимен

преди 3 години

До Краставо магареДействително си крастав и ***