314

Алекс2

преди 3 години

Радев към протестиращите-ура ура ура правителството и Гешев подадоха оставка Протестиращите-българи юнаци българи юнаци !Радев към тях-време е да се хванем на работа !Протестиращите- Ко речи ? Оставка оставка оставка !

313

Идеалист

преди 3 години

Президентът Радев е истински генерал. минал по целия професионален път. Бойко Борисов е политически генерал, званието му е дадено за подлизурство към към т.н Цар. Смелостта му стига да заповяда убийство на човек въоръжен с пушка да бъде атакуван с гранатомет. Браво на Президента!

312

Анонимен

преди 3 години

А като е така, защо Блознашки се съгласи и беше служебен премиер на Радев? Или сам потвурждава собствената си теороя, че властта блазни.

311

Анонимен

преди 3 години

Сега ни готвят служебно правителство, което да е с разширен мандат и да се "справи" с ковид кризата и мерките срещу нея. Не ги интересуват изборите толкова, колкото да вземат едни пари, като за последно. То е ясно, че БСП ще се изложи на парламентарните избори.

310

Кики

преди 3 години

Бъдещето е респективно на миналото плюс настоящето!така че,не трябва да забравяме от кьде сме тръгнали!

309

Несьгласен

преди 3 години

Този млад дихател ,кьдето се произнесе преди час,сигурно е живял на друга планета или баща му го е правил,когато хич не е имал желание,та такива много искат да знаят,но нищо не им е ясно,те са в мьглага и не може вьобщр да се разчита на тях-вятър ги вее набял кон!А на времето да те изключат от БКПто,означава че,щом не си с нас,значи си против нас и цялото ти поколение е под наблюдение и терор.Така,че недей да злословиш по адрес на професор Близнашки,той е един достоен за уважение.

308

ББ

преди 3 години

г-н "авторитет",Народа ни се състои от свободни хора и сами създаваме правилата по които да живеем,вменявате ни,че мафиотските са...божий ли??..че ти за сребърници отричаш правото ми да живея като Свободен човек мрънкащ някакви устроиващи господарите ти правила...Българите не сме роби...не признаваме властта на крадците прогонващи децата ни...и на техните сребролюбиви защитници еничари...Свобода или смърт!!!

307

Анонимен

преди 3 години

До РЕШЕНИЕТО Е: А НА МАФИЯТА ,КОГА ИМПИИЧМЪНТ ? НА ЧЕРВЕНОТУЛУПА ,НА ЧЕКМЕДЖЕТО И ШАЙКАТА БКП-ГЕРБ,КОГА ?

306

Анонимен

преди 3 години

До ПЕТРОВ.....Чекмеджето -невинно ,Доган -невинно -Пеевски -невинно ,Домуза -невинно,Ковачки -невинно ,***-невинно ,Московски -невинно ,Емил М -невинно ,Д.Добрев /с фалшивата диплома / -невинно Банов -невинно ,Горанов -700 милиона -невинно ,поправката Мента -невинно ,Харизанов ,осъденият с фалшива диплома -невинно ,най бедни,БОЛНИ ,КОРУМПИРАНИ в Европа -НЕВИННИ .....

305

Щирлиц

преди 3 години

И този е експерт по конституционно право?!...

304

Иван

преди 3 години

и още това нещо дали е чело решението на конституционния съд или чете само смс-ите от тиквата...

303

Иван

преди 3 години

това нещо дали знае кой ни е премиер в момента, та се е загрижило кой ни е президент?

302

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите в София са развъдник на коронавирус.Заради тях ще се разболеят, инвалидизират и умрат десетократно повече хора.От-вра-тителни зли егоисти сте протестиращите.Мислите само за кефа си.

301

Hchcjcjcj

преди 3 години

Обикновеният човек трудно може да приеме колко долни твари може да има!

300

корумпиран радев

преди 3 години

Всички говорят за корупция в правителството но никой не говори колко е корумпиран Радев.Това че няма снимки на рАДЕВ с пари и кюлчета не означава че не е корумпиран.Сега просто има организирана акция на спецслужби, политици и олигарси против законно избрано правителство.

299

Идеалист

преди 3 години

Професор Близнашки, тези неща за функционалния имунитет на Президента ги знаем. Разкажете ги на Каскета. Но знаем и друго: Президентът Радев излезе при народа, а твоя патрон Борисов, не смее да се покаже пред него, освен да флиртува от джипа предварително проучени от службите хора. Какъв професор си, като си се сложил на един неук човек да слугуваш? И ти си с толкова акъл, колкото и те!

298

ИСТОРИЯ

преди 3 години

Само да напомя Историята - Георги Близнашки е изгонен от БСП поради Некадърност , След Това става Член на ГЕРБ и Тук е Скелета в Гардероба - Назначен е за Служебен Премиер от Плевнелиев - тогава Близнашки Урежда като Премиер на България изнасяне на Пари в Куфарчета със Служебен Самолет в Панама - Парите са собственост на Плевнелиев - Корупция за Строежи на Пътища в България . За това има толкова много Страх в Двамата - ако Гешев и Борисов паднат от Власт ще има Лов на Престъпници Политици .

297

Бедняк

преди 3 години

за 307 "Решението е"/ Събирай подписи, женати, тъщата, тъстът, може и балдъзата и баджанака.Хайде стига ти, инче във форума беше преди малко 10:1..., против тебе.

296

ПЕТРОВ

преди 3 години

Много ми хареса този коментар: Преди Гешев какво беше : Масларова -невинна,Христо Бисеров-невинен,Маргините - невинни,Галените - невинни,кмета на Галиче- невинен,Злaтко баретата-невинен,Сергей Станишев -невинен, и още изредени имена ...Поздравявам ви за смелостта да изпишете тези и още имена .......!!!!!!

295

?

преди 3 години

Близнашки е рядко противен и продажен червен плазмодий. Позор за университета в който преподава.