308

Анонимен

преди 3 години

Да се вдига нивото на океана, че да дойдат холандците да си живеят на тази хубава земя.

307

Анонимен

преди 3 години

В Комуните по Кръстовищата (КаКа) няма смислени млади хора, затова каквото и да говорим тук, не се отнася за тях. Да си смислен означава да не си глезльо, който тропа с крак и буйства, докато не получи каквото иска. Накрая ще се наКаКакат.

306

Анонимен

преди 3 години

Част от изучилите се деца се върнаха в България, но ако не са деца на партийния или олигархичен елит не могат да се реализират по специалността си.Казанът на българите ври с пълна пара.

305

До 403

преди 3 години

Много фантазираш!"Млад и скромен човек " сред вълци ,сред 30 годишна олигархия прибрала за себе най доброто по лесния начин ,ти как я смяташ?Нали затова е " протеста" срещу Гешев?Защо му искат оставката,не казват,и Зеления чорап и той не казва.Както обясни гл.прокурор как купува задкулисието " първо се предлагат пари,ако не стане ,второто е с компромати да те очернят.

304

Анонимен

преди 3 години

Като гледам, някой не може да се примири с факта, че не само децата на комунистите (съвсем не всички), а и на съвсем обикновени хора, имат своето развитие и успехи в чужбина, даже повече от първо-споменатите.

303

Анонимен

преди 3 години

Я първо се поинтересувай къде учат и учиха децата на партийци,тъмни личности и най различен криминал и патоген български! А после пиши за младото поколение на Запад! Ако говориш за бачкатори, гастарбайтери и социално слаби на помощи много са ноне вършат работа!

302

пияница мистик

преди 3 години

Тези колко са смешни, направо не е истина. Събрали се 20 човека и искат оставки, затвори, съд и БСП и ДПС на власт. Ако ги питаш за какво искат затвор на някой от ГЕРБ и те няма да знаят. Просто така, като комунистите както пращаха интелигенцията в Белене

301

Анонимен

преди 3 години

От този период юни - август 2020 ГЕРБ ще остане в историята като партията, която овладява реда в държавата и която се учи от някои свои пропуски, като прави реформи.

300

Анонимен

преди 3 години

Тези момчета и момичета, които спечелиха конкурси за работа в чужбина бяха прогонени и откраднати едновременно, те можеха да са елитът на тази нация, без тях остана войнстващата посредственост и цикълът се повтаря:Освобождение, 9 юни, 9 септември, 10 ноември, 9 юли.На мен ми писна.

299

Анонимен

преди 3 години

Нямате си на идея ,че има и скромни не всички млади се интересуват от пари , както и не всички млади се интересуват от заведения, повечето образовани не са емигрирали все още но тук само се плюе изберете си пак тиквата да ви плюе щом не искате млади

298

Анонимен

преди 3 години

409,Те са малко и не блестят с кой знае какво. Просто са се взели в работната сила на друга държава. Имаш занижени представи за успех.

297

Анонимен

преди 3 години

Дайте да докараме на Нинова сина или дъщерята на Цветанов! Може би също знаете примери за българския елит в чужбина!

296

Анонимен

преди 3 години

Факт е, че повечето хора не знаят как да възпитават децата си. По-елементарните родители възпитават алчност за пари в децата си, смятайки че така ще ги амбицират да имат повече. Друг вид алчност трябва да се възпита, ако искаш да успееш и да имаш и пари. Ако търсиш пари, ставаш лесен за контрол

295

Анонимен

преди 3 години

Говоря за деца, които се изучиха в България и спечелиха конкурси за работа в чужбина.Това на *** Буфон няма как да му е ясно.

294

Анонимен

преди 3 години

Млади и скромни е оксиморон.

293

Анонимен

преди 3 години

За какъв елит на младите в чужбина говориш бе буфон! За децата на комунистите ли,я не почвай смешни теми,а си трай!

292

Анонимен

преди 3 години

Начи т.нар. комунисти допреди 30г казваха "тази власт с кръв сме я взели и за кръв ще я дадем". То пък къде ли не е така по света през цялата човеш ка история.Ако перефразирам, сега заместваме "кръв" с "пари" и всичко си идва на мястото.

291

Анонимен

преди 3 години

Не можеш да бъдеш успешен политик, ако си скромен. Ти нищо не разбираш от човешко поведение и най-вероятно затова ще си винаги разочарован.

290

Анонимен

преди 3 години

Обзалагам се, че най-важното е ценностната система на младите българи са парите,Така ги възпитаха,Не случайно чекмеджето с пари ги изкара на улицата,Иначе лозунги-много, празни приказки-още повече.След 18 години човек се счита за зрял и с възможност да предвижда последиците от действията си.

289

До 396

преди 3 години

Един млад и скромен човек на възраста която спомена е много по-подходящ за премиер от някоя от мутрите,техноимпексите,чалгарите и тнт ,това е моето мнение , нагледал съм се на всякакви ,техноимпекси,мутри,чалгари и тнт искам млади и скромни хора които искат да си оправят държавата а не само да оправят партията си пенсионери крадливи