328

Анонимен

преди 3 години

PR, охрана, **** - на Иванчева напада хора по 'Орлов Мост'.за какво е блокадата на 'Орлов Мост' тогава ? ... За да може Иванчева да взема още рушвети ?

327

Анонимен

преди 3 години

Архитект -само немец член на задругата има право да строи в Германия като може да си вземе подизпълнител- българин например.

326

Анонимен

преди 3 години

Протестърите спинкат!

325

Анонимен

преди 3 години

Да, но без образование?!В Германия не можеш да редиш плочки, ако нямаш диплома за това.Важи за всичко останало като за най-апетитните позиции трябва да си немец или повече от немец.

324

буден

преди 3 години

Червени фланелки, червени знамена, червени дюшеци.30 години чакахме правосъдие и когато прокурора заговори за преразглеждане на сделките, разделителя подаде команда "Мутри Вън!" И мутрите излязоха на манифестация.Но в живота е така две напред, една назад, като в тангото. До пълното изчистване от социалистическата гмеж.

323

Анонимен

преди 3 години

Образование е нужно, но недостатъчно условие. Това е само базата (а не Hi-End).Връзки/контакти, доп. умения, и не на последно място - късмет, си имат своето място.

322

Анонимен

преди 3 години

Не можеш да направиш нищо за 30 годишен човек, който си е загубил времето.Край!На 30 години или е с образование, или е лузър, или е мутра.

321

Анонимен

преди 3 години

Дъщерята на Цветан Цветанов е завършила с отличие престижен университет.Това и дава възможност да кандидатсва на много места и последно пак е в Световната банка.А сина на Нинова работи в една фирма със сина на Цецка Цачева.

320

до 427

преди 3 години

Ти байно правиш ли разлика м/у колеж и университет?В DE има престижни университети, в които приемат не особено трудно, но на 1-ва, 2-ра година окапват бързо, и кинтите не помагат особено - такава е системата. А и езикът е непопулярен и трудноват.Затова тия с парите се врът в UK, USA за престиж + по-лесен език. В Швейцария е най-скъпо.

319

Анонимен

преди 3 години

433, двамата млади са доста близки и най-вероятно са заедно в момента. И какво?

318

Анонимен

преди 3 години

Рафаел на Корнелия Нинова е в Голдман Сакс, дъщерята на Цветан Цветанов му е колежка в същата фирма, лузър.

317

Анонимен

преди 3 години

И двете деца спечелиха държавен конкурс за специализация на млади лекари в чужбина, брайно!Работят по 9 часа дневно и им плащат точно 8 пъти повече ,и ги уважават.

316

Анонимен

преди 3 години

Вижте, децата на комунистите са обречени да не успеят. Дори с велики чужди университети, дори с високи позиции, те просто не работят и не успяват в дългосрочен план. 5 години след назначението им, вече не ги искат и са до тук. Не им завиждайте толкова.

315

Анонимен

преди 3 години

Много млади от завършилите в чужбина се върнаха последните години ,защото ситуацията тук започна да се подобрява,някои останаха в чужбина..Част от тях направиха и успешни фирми тук. ,неглижирайки злобата и зависта,която преоблада.Голямата част от емиграцията е в Испания,най вече Каталуния ,където заплатите дори за сервитьори са съвсем прилични/1200 евро/.Много са и в Гърция ,но там е тежко,без почивен ден и повечето без пенсионни осигуровки.Един ден ще се върнат за да получават социална пенсия.

314

Анонимен

преди 3 години

Велчевци,Мелчевци! Как пък не помните какво се оказа! Млади,красиви и богати деца на партизани!

313

Анонимен

преди 3 години

Е царя нали ги докара юпитата едно време и какво?

312

Анонимен

преди 3 години

Няма деца на обикновени хора в престижни колежи на Запад,това не е ли ясно? Това дали учиш в Горно нанадолнище в някоя от държавите или реномиран университет има огромна разлика,байно! Кои едно време до един се изучиха с Москва? Нищо не се е променило!

311

до 421

преди 3 години

Частично съгласен.

310

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е в съотношението прос-таци:образовани.Това е като при раковите образувания-След придобиване на критична маса на раковите клетки организмът загива.

309

Анонимен

преди 3 години

421,Аз самият съм препоръчал да се назначат хиляди такива образовани младежи на прекрасни работни места. Това е, което аз работя. И не съм им гледал партийните книжки, техни или на родителите им.