44

Анонимен

преди 1 месец

В ЕС на ненормалното се казва нормално !

43

опалаа

преди 1 месец

Всичко написано са глупости и измишльотини!Макарона си е чист гей,има снимки в нета колкото искаш,а тая пастърма си е чиста буржоазка,сключила сделка за пари като нашата йончева!Не разбирам каква е целта на подобни простотии!?

42

Анонимен

преди 1 месец

До 44
Да по любов е. Той я гледа с обожание и респект и двамата са от много заможни семейства, имат образование и възпитание.
От друга страна Тъмп, кръшка на "богинята" Мелания с порнозвезда. На всички снимки Мелания изглежда стресирана и сякаш иска да е възможно по-далеч от съпруга си. Тази година Мелания накара Тръмп да си преподпишат брачното споразумение за да не остави той сина им без наследство. Тръмп се е женил няколко пъти. Тази му е поредната трофейна съпруга, манекенка от някво село.

41

Анонимен

преди 1 месец

33, ко кайш ко? Много е щастлива бабката от снимката дето се опитва да отблъсне педе..ругата макарон, обаче според твоят ЕКСПЕРТНА оценка богинята Мелания е женена за Тръмп за пари, докато бабето и Макарон са адски влюбени? Ти си просто един жалък либераст.

40

Анонимен

преди 1 месец

"Тяхна целувка от онова време става публично достояние след като той се кандидатира за президент на САЩ."

Oле боже, гледам и не вярвам на ушите си, това джурналяги ли са какво са...кой се кандидатира, за какво, в коя държава, пълна каша. Дори и да превеждат не ги научихте!

39

Анонимен

преди 1 месец

Невероятна история, съдбата прави чудеса. Как една детска любов, провокирана от кой знае какво в главата на тогавашния тинейджър, променя живота и на двамата. Не мога да си го представя, но и факт. Той е намерил подкрепа и любов в тази жена, дори и майчина такава.

38

ЧОВЕК

преди 1 месец

БРИДЖИТ НА ПЪРВО МЯСНО Е.....ИНТЕРЕСНА ЖЕНА, С ОРИГИНАЛНО МИСЛЕНЕ И УМ, ПРОСТО...ЛИЧНОСТ. КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА МНОГО ОТ ПИШЕЩИТЕ ТУК МЛАДИ МЪЖЕ. Но само един интелигентен мъж може да оцени подобна жена. И двата вида въобще не се срещат често. Желая им ВЕЧНА ЛЮБОВ. ДА, ИМА ТАКОВА ЧУДО. НО НЕ Е ЛЕСНО ДОСТЪПНО.

37

Анонимен

преди 1 месец

Определно имат здрава връзка,може би не такава каквато ни се представя в тази книга,и статия защото за мен Макрон е гей.

36

До Fenasi Kerim

преди 1 месец

Никой не се интересува от драмите ти бе ***

35

Анонимен

преди 1 месец

Че тая същата като нашта Деса бре...

34

Ристо багеристо

преди 1 месец

Алоооу джурналистите!
Макрон се кандидатира за президент на Франция, не на САЩ...

Мухахахахаха

33

Анонимен

преди 1 месец

Ами защото те не разбират любовта, разбират от сделки.

32

Анонимен

преди 1 месец

Изглеждат по-влюбени и щастливи от 80% от семейните двойки, които познавам така, че да са живи и здрави! Много умна, премерена и елегантна дама. Макрон е случил на жена.
Не е някоя селска простакеса като нашата.
Само не мога да разбера защо за дъртака Тръмп и младата му жена ( и тя с 25-26 години по-млада от него) не се възмущавате. Е те не се обичат - дядо паричко и златотърсачка.

31

Fenasi Kerim

преди 1 месец

До Факт

Нищо подобно. Вика му се Любов. А на вашето виждане се вика Ориенталщина.

30

Тръба

преди 1 месец

На кралицата и магарицата е все същото. При мъжете разликата е между Москвича и Мерджана. Иначе животът не е толкова сложен. Ставаш, пиеш кафе, друсваш Го, бачкаш някаква противия, думкаш няколко бири, ядеш, друсваш Го, лягаш да спиш...

29

Факт

преди 1 месец

До Fenasi Kerim
Когато богат стар мъж си вземе бедна млада жена е нормално.Когато богата стара жена си вземе беден млад мъж също е нормално.Викат му сделка.Обаче когато богат млад мъж си вземе стара жена е извратено!Другия вариант също.

28

Анонимен

преди 1 месец

Давам ѝ директно главата роля в продължението на " Планетата на маймуните"!

27

Анонимен

преди 1 месец

До Fenasi Kerim

За съжаление тука е светотатство да си жена на възраст. Подиграват ти се с удоволствие.

26

Fenasi Kerim

преди 1 месец

Вие повечето "патриоти" тука "православни християни" що не се възмутихте когато Сидеров се взе с приятелката на доведения си син която може да му бъде дъщеря? Големи красавци сте всичките сигурно жените ви са манекенки на всички. Човек не остарява. Човек се влюбва в началото от пръв поглед (физически) но после нещата стават други. Не харесвам Макарон, но не подкрепям да се обижда една жена защото била възрастна.

25

Мда

преди 1 месец

Не е кусура в бабата...